Beyond Network - Yerli Güvenilir YouTube Partner Networkü - Bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
beyondlogokis-e1505483380866.png

Beyond Network - Güvenilir YouTube Partner Networkü:
"Emeğinizin Karşılığını Alın"

İnternet Sitesi: www.BeyondNetwork.co Yenilendi!

Kanal Alım Koşulları:

• Kanalınızda en az 1000 abone, 50.000 izlenim bulunmalıdır.
  • Aktif videolarınızın son 1 haftadır günlük en az 500 izlenime sahip olması gerekmektedir.
  • Kanalınızda yer alan içeriklerin tüm hakları size ait olmalıdır.
  • Kanalınızda telif hakkı ihlali bulunmamalıdır.

Bilgilendirme: Eğer kanalınız yeterli büyüklükte değilse; ancak belirli bir bütçe ayırarak kanalınızı büyütmek, içerik geliştirmek istiyorsanız anlaşmalı olduğumuz danışmanlık firması sayesinde hızlı bir şekilde kanalınızı büyütebilirsiniz. Konu ile ilgiyi de bana özel mesaj atarak alabilirsiniz.

Kesinti Oranı: %5-%30 arasında, istenen hizmetlere ve kanalınızın kalitesine göre değişen kesinti oranları bulunmaktadır. Bu konuda bilgilendirme başvuru sırasında sizinle paylaşılacaktır.

Beyond Network yenilenen paneli ile sonunda sizlerle. Bir süredir panel konusunda bazı aksaklıklarımız vardı. Uzun süren bekleyiş sona erdi. Şimdi tekrar hem başvuruların alınacağı hem de kullanıcıların kazançlarını takip edebileceği, rakip kanalları ve anahtar kelimeleri analiz edebileceği, yeni konu bulma aracı ile yeni çekecekleri videolarına konu bulabilecekleri çok özel bir panele sahibiz.

Panel Adresimiz: Beyond Network Panel

Başvuru Adresimiz: Beyond Network Başvuru

Başvuru İçin Yapılması Gerekenler

- Kanalınızın mail adresi ile başvuru adresimizden giriş yaparak gerekli yetkilendirmeleri veriniz. Panelimize başvurunuz düştüğü anda size bir mail gelecek başvurunuzun alındığına dair. Ardından ekibimiz başvurunuzu değerlendirecek, kabul edilen başvurulara youtube paneli üzerinden davet gönderilecek ve eş zamanlı olarak kullanıcı adı ve şifreniz mail aracılığı ile size iletilecektir. Youtube üzerinden kanala gelen daveti kabul etmeniz ve panele giriş linkinden panele giriş yapmanız gerekmektedir.

Ödeme Bilgisi Girme

https://www.youtube.com/watch?v=IgrInF3-xrI

İlk Bakış

https://www.youtube.com/watch?v=gv-2Lc6A_9w

Diğer videolar için tıklayınız.

Bilgilendirme:
Şubat ayı ödemeleri yeni panelimiz üzerinden gönderilecek olduğundan mart sonuna kadar lütfen tüm eski üyelerimizin dashboard sistemine üye olması (çok eskiden üyelikleri var ise parola sıfırlama üzerinden yeni parolalarını alması) ve ödeme bilgilerini sisteme girmeleri önemle rica olunur.

Özel Bilgiler:

- Minimum başvuru koşulu özgün kanallar için para kazanmasının aktif olmasıdır (en az 1000 abone)

- Kesinti oranımız %30 olup ödemeleri şubat ayı itibarı ile ayın 5'inde yapacağız. Büyük özgün kanallara farklı kesinti oranlarıyla hizmet verebilmekteyiz.

- 10k üzeri aboneye sahip kullanıcılara Whatsapp üzerinden bireysel partner yöneticisi atanmaktadır.

Bağlı Olduğu Network: Beyond Network bir alt Network değildir. Bağlı olduğu bir Network bulunmamaktadır.

Önemli Sorular
  • Beyond Network Spam Kanal Almakta mı?

Beyond Network, Türkiye'de gerçekleştirdiği çalışma olan bu proje bünyesinde spam kanal almamaktadır. Beyond Network sahiplerinin daha riskli kategorilerde çalışan bazı kanalları da bünyesinde bulundurduğu bir başka Network bulunmaktadır. Bu Network Türkiye içinde değil, yurtdışında bulunan bir başka Network'ün Alt Networkü olarak çalışmaktadır. Yani şu an konusunda bulunduğunuz Beyond Network başlıkta da belirttiğimiz gibi Güvenilir bir YouTube Partner Networkü'dür. Spam kanalları barındırmaz, yalnızca telif hakkı sahipleri ile çalışmaktadır.

• Neden Beyond Network?

-Beyond Network uzun süredir ödemelerde problem çıkarmamaktadır.
    -Minimum ödeme yöntemi 10 TL gibi düşük bir tutardır.
    -Özgün kanallara danışmanlık hizmeti veren bir firmadan %50 indirimli yararlanma fırsatı sunmaktadır.
    -Her kanal ile gerçekten ilgilenilmektedir.
    -Özel projemiz doğrultusunda kazançlarınızın bir bölümü Adwords reklamları yoluyla sizin kanalınızı geliştirmek amaçlı kullanılır. Kazançlarınız daha hızlı artar, kanalınız daha hızlı büyür.
    -YouTube hayran geliştirme ve telif hakkı yönetimi konusunda sertifikalı çalışanlara sahip olduğumuzdan kaliteli bir şekilde destek sağlanır.
    -Çok hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlayan canlı destek sistemi ile farklılık yaratır.

Sıkça Sorulan Sorular: https://beyondnetwork.co/sss/

Destek Seçenekleri

Sosyal medya hesaplarından bizleri takip ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Facebook: https://www.facebook.com/beyondnetworkcorp/
Twitter: https://twitter.com/BeyondNetworkTR

Not: Yerli Network'ler altında Beyond Network kategorisi gün içerisinde açılacaktır ve bu konu oraya taşınacaktır.
Not2: Lumos olarak Beyond Network'e danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Bu süreçte bana Beyond Network ile ilgili tüm konularda danışabilir, ulaşabilirsiniz. PM göndererek bana hızlıca ulaşmanız mümkün.

Hayırlı olsun kanalımı geliştirmemde desteğiniz ve iletisim kanallarınız iyi olduğu için özgün kanalımla başvuruyorum.

Hayırlı olsun kanalımı geliştirmemde desteğiniz ve iletisim kanallarınız iyi olduğu için özgün kanalımla başvuruyorum.

Teşekkürler güzel yorum için. Yardımcı olacağım öncelikle şu an aktif olan partnerlikten çıkmanız gerekmekte. Ardından partnere girişinizi sağlayabiliriz.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Kanal alt limitlerine uymayan kanallar konusunda da kaliteli içerikleriniz var ise çalışmalarımız mevcut, PM göndermeniz yeterli.

Beyondun spam kanal kabul etiği konusu vardı ? yanlış mı hatırlıyorum?

Beyondun spam kanal kabul etiği konusu vardı ? yanlış mı hatırlıyorum?

Merhaba, dediğim gibi konuda spam kanalların bağlandığı network yabancı bir network'ün alt-networkü. Bu konuda bahsettiğim network ise sadece özgün kanallar için açılan ayrı bir Türk networkü.

Başvuru koşullarında bulunan abone sayısı düşürülmüştür. Başvuru alımları sürmektedir. YouTube (özgün çalışma) konusunda aklınıza gelebilecek tüm sorular için de mesajlarınızı bekliyorum.

hocam ben yurtdışında yaşıyorum. payoneerle ödeme yapiyormusunuz?

hocam ben yurtdışında yaşıyorum. payoneerle ödeme yapiyormusunuz?

Merhaba, PayPal ve Payoneer ödemelerini düşünüyoruz; ancak şu an aktif değil. Kanalınızın ya da projenizin büyüklüğüne göre bu ödeme yöntemlerini hızlıca aktif edebiliriz.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam size mail atalı bir kaç gün oluyor geri dönüş alamadım, Beyond Network arkadaşımız ile görüştüm ama o da size yönledirdi. Şu an partnere bağlamak istediğim 2 kanal var ama size hiçbir şekilde ulaşamıyorum :(

hocam kaç gündür size ulaşamıyorum ve dashboard yok (9gün oldu)

Bilgilendirme: Eğer kanalınız yeterli büyüklükte değilse; ancak belirli bir bütçe ayırarak kanalınızı büyütmek, içerik geliştirmek istiyorsanız anlaşmalı olduğumuz danışmanlık firması sayesinde hızlı bir şekilde kanalınızı büyütebilirsiniz. Konu ile ilgiyi de bana özel mesaj atarak alabilirsiniz.

Konuyla ilgili PM attım. Dönüş bekliyorum.

BOL KAZANÇLAR...

Spam kanal neden alınmıyor hocam milyon izlenimli kanallarımız var

Adsense bağlı spam kanallar için bu network sahiplerinin kurmuş olduğu yine aynı isimli; ancak başka bir network bulunmakta, [email protected] adresine mail atarak başvuruda bulunabilirsiniz (adsense bağlı olması gerekmekte)

hocam kaç gündür size ulaşamıyorum ve dashboard yok (9gün oldu)

Dashboard konusunda şunu yazabiliriz, ana sayfaya da eklemiştik. 1 Aralık'a kadar güncelleme ve Türkçeleştirme çalışmaları nedeniyle askıda, Dashboard'da yapmak istediğiniz tüm işlemler için [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Merhaba.

Son güncellemeler sonrası bünyenizde bulunan ÖZGÜN kanalların durumu hakkında bilgilendirme yapar mısınız.

1.000 abone ve 4.000 saat izlenme olan ve olmayan kanallar ile ilgili ne gibi işlemler yapılacak?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION]

BOL KAZANÇLAR...

Merhaba.

Son güncellemeler sonrası bünyenizde bulunan ÖZGÜN kanalların durumu hakkında bilgilendirme yapar mısınız.

1.000 abone ve 4.000 saat izlenme olan ve olmayan kanallar ile ilgili ne gibi işlemler yapılacak?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION]

BOL KAZANÇLAR...

Merhaba Mesut Bey,

Henüz bizlere de detaylı bir bilgilendirme yapılmadı. Bilgi geldiği anda sizlerle paylaşacağız tabi ki. Şu an YouTube bize bir yaptırım uygulayana ya da uygulatana kadar bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri