BGBG Neden düşük bu kadar?

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

Yabancı içerik çalıştığım halde BGBG çok düşük bana göre sizce normal mi? nasıl yükselir?

07G8dW.png

Son düzenleme:
To ve TBM ile alakalı. Benim yılbaşından sonra TBM toparladı ama To sorununu hala çözemedim.

TBM idare eder ama tıklanma sayın çok düşük. Videolar müzik falan mı, ya da çok kısa videolar mı?

reklam yok piyasada reklam verenler yeni kampanyalarını bahar aylarından itibaren devreye almaya başlıyorlar. mart ortası gibi düzelir heralde benim de aralıkta 30 olan bgbg 3 civarında dolaşıyo bu ay :)

Evet TBM ideal. En azından bana göre ideal. To da düşük benim de bu şekilde. To mesela %1'de şu anda. %5 olsa 20 TL bırakıyorsa 100 TL bırakır. İşte dediğim gibi To ile TBM etki ediyor olaya.

BGBG to ile orantılı artar azalır. BGBG nin TBM gibi artış azalışı söz konusu değildir. To artarsa BGBG artar. To artmadan sayfa görüntüleme artarsa BGBG düşer. Sizde düşük olmasının sebebi İzleniminiz çok ama to düşük olduğu içindir. Sürekli bu şekilde devam ediyorsa farklı kategoriler çalışmayı deneyin

Muhtemelen, uzun videolarda to'nun daha yüksek olduğunu düşünüyorum, eğer uzun video çalışıyorsan reklam dönmüyordur pek demek.

BGBG to ile orantılı artar azalır. BGBG nin TBM gibi artış azalışı söz konusu değildir. To artarsa BGBG artar. To artmadan sayfa görüntüleme artarsa BGBG düşer. Sizde düşük olmasının sebebi İzleniminiz çok ama to düşük olduğu içindir. Sürekli bu şekilde devam ediyorsa farklı kategoriler çalışmayı deneyin

Bu işe girelim 2 hafta oldu daha :) 2 haftada xxx.xx bıraktı nasıl sizce?

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------

Muhtemelen, uzun videolarda to'nun daha yüksek olduğunu düşünüyorum, eğer uzun video çalışıyorsan reklam dönmüyordur pek demek.

Çok uzun çalışmıyorum çünkü vds veya vps yok almadım daha kendi çabalarımla indirip upload etmeye çalışıyorum :)

senin 175 tıkta aldığın kazancı 715 tıkta alıyorum. şükretmeyi bilmek lazım

TBM maşallah ayrıca tbm ile tık açık toplam kazancı kapatsan ne olcak hocam :D

bendede tbm 0,09 bide amerikan içerik acaba etiketlerdenmi bi sıkıntı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri