BGBG Sorunu

Unknow

Kayıtlı Üye
Beyler uzun uğraşlar sonucu denemelerin sayesinde izlenme olayını çözdüm şimdide 10k izlenme aldığım kanalda adsensede 0.05 gibi komik bgbgler geliyor akşama doğru saat gece 12 olmadan bgbg 0.30 kuruş anca oluyor

Bir çözümü varmı bu işin etiket çalışması bir işe yaramadı

benim o kadar komik değil de 3 4 5 tl oluyor millete bakıyorum +20 25 tl , içerikten kaynaklı diyolarda 4 yıldır hiç mi denk gelmedik binlerce içerik arasında heralde çok salağım ben

tamamıyla içerikle alakalı ben hiç bir videomda etiket kullanmam. kaliteli video içerik + çok video = para mantık bu. yok tbm nasıl arttırıcam vs geçin bunları.

içerik ile alakalı etiket kullanmadan 30-40 var suan

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] :D maşallah reis

Beyler uzun uğraşlar sonucu denemelerin sayesinde izlenme olayını çözdüm şimdide 10k izlenme aldığım kanalda adsensede 0.05 gibi komik bgbgler geliyor akşama doğru saat gece 12 olmadan bgbg 0.30 kuruş anca oluyor

Bir çözümü varmı bu işin etiket çalışması bir işe yaramadı

BGBG daha çok tıklamayla alakalı yükselir yani tbm (tıklama başına maliyet )
videonuzu 10 k kişi izler ama tıklanma 15 k olur çünkü videonuzun uzunluğuna göre birden fazla reklam çıkar tıklanma oranıda artar

ne kadar uzun video o kadar tıklanma
ne kadar tıklanma o kadar yüksek bgbg

örnek benim ortalama tbm 0,13 tl dir

örnek hesaplama günlük tbm oranın 15 k x 0,13 tl = 1,95 k günlük kazancı görürsünüz

bugun itibariyle forex video sektörüne girdim bakalım :) etiketler açıklamalar başlıklar full forex le ilgili normalde web sitesi ilede uğraşıyorum forex reklarına web siteden tıklanınca 0,70 ile 1,20 arası veriyor tıklama başı bakalım youtube ne verecek :)

BGBG daha çok tıklamayla alakalı yükselir yani tbm (tıklama başına maliyet )
videonuzu 10 k kişi izler ama tıklanma 15 k olur çünkü videonuzun uzunluğuna göre birden fazla reklam çıkar tıklanma oranıda artar

ne kadar uzun video o kadar tıklanma
ne kadar tıklanma o kadar yüksek bgbg

örnek benim ortalama tbm 0,13 tl dir

örnek hesaplama günlük tbm oranın 15 k x 0,13 tl = 1,95 k günlük kazancı görürsünüz

videolarım uzun reklamlar var ama tıklanmalarım 10k izlemede 5 tıklanma var gösteriyor sanırım dediğiniz gibi tıklanmadan dolayı artmıyor

4k olan bir video kanalında BGBG 3-4 TL idi,
40dk dizilerde ortalama 20 TL görüyordum ama geçen 25dk lık diziden 2-3 TL BGBG gördüm. Garip işler.

videolarım uzun reklamlar var ama tıklanmalarım 10k izlemede 5 tıklanma var gösteriyor sanırım dediğiniz gibi tıklanmadan dolayı artmıyor

tıklanma oranın artması için reklam aralarının fazla olması ve reklam aralarına yt tarafından reklam yerleştirlmesi gerekir bu reklam yerleştirme olayıda videonun içeriğiyle alakalıdır şimdi siz reklamcı olsanız 6-10 yaş arası çocuğun izleyeceği videoya kaç reklam eklersiniz yada 20-50 yaş arası satın alma gücü yerinde olan bi yetişkinin izleyeceği bir videoya kaç reklam eklersiniz birazda olaya ticari açıdan bakmakta fayda var kimi videolar var yayınlar yayınlamaz yt atlamalı reklam yerleştiririr kimi video var 10 k izlenim alsa bile ortalarda felan zorla reklam çıkar mantık bu ticari düşünün

bugun itibariyle forex video sektörüne girdim bakalım :) etiketler açıklamalar başlıklar full forex le ilgili normalde web sitesi ilede uğraşıyorum forex reklarına web siteden tıklanınca 0,70 ile 1,20 arası veriyor tıklama başı bakalım youtube ne verecek :)

Hocam benim şu sorumla ilgili bir fikrin varmı.?
Adwords analizi?

Size sormamdaki neden bahsettiğiniz şekilde bir çalışma düşünüyorum. farklı bir kategoride tabiki. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri