BGBM Açısından Quiz mi Life mi

• Kullanıcı serhat12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

serhat12

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar

bu iki partneri bgbm açısından kıyaslayacak olursak, hangisinin bgbm si daha iyi
size göre

tşkler

Bu partnere göre değil içeriğe göre değişen bir şey.

İkiside hemen hemen aynı ama nedense ben life daha cok seviyorum

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kesinlikle partnere göre de değişen birşey aynı dizinin farklı bölümlerini awe ve quize attım awe quizin 5 katı tam 5 katı fazla veriyor !

İçerikle derken, tıklayanların konumu, çıkan reklam, tıkladıktan sonra kapatma süresi, tık başı maliyet, tıklama oranı her şey etkili. Rastgelmiş size o şekilde. 100 izlenmiş 2 tıklanmıştır awe, quiz 500 izlenmiş 2 tıklanmıştır. bgbg 5 katı olur.

Ha eğer derseniz ki izlenme sayıları aynı reklama tıklayanlar aynı ve aynı reklamlara tıklandı hiçbir fark yok awe daha fazla veriyor bu da saçmalık olur zaten niye awe fazla versin ki aynı reklamsa.

Kanallarıma baktım life daha fazla vermiş hocam aynı kategoriye. Yarı yarıya fark etmiş. Anlık bir durum yok 5-6 aydır düzenli getiren kanallar.

İçerikle derken, tıklayanların konumu, çıkan reklam, tıkladıktan sonra kapatma süresi, tık başı maliyet, tıklama oranı her şey etkili. Rastgelmiş size o şekilde. 100 izlenmiş 2 tıklanmıştır awe, quiz 500 izlenmiş 2 tıklanmıştır. bgbg 5 katı olur.

Ha eğer derseniz ki izlenme sayıları aynı reklama tıklayanlar aynı ve aynı reklamlara tıklandı hiçbir fark yok awe daha fazla veriyor bu da saçmalık olur zaten niye awe fazla versin ki aynı reklamsa.

Tabi ki de öyle değil 50-100 k lardan bahsediyorum istatistiklerin tamamını inceledim kesinlikle çıkan sonuç bu.İzlenme süreleri,video ortası reklam süreleri, reklam gösterim sayıları .Tüm oranlar birbirne yakın. 5 kat ciddi bir miktar yani quiz 2 dolarken awe 10 dolar veriyo.Bariz bi fark var

Bir kanalımı soktum davet geldi daveti onaylıyamadım hata verdi. Davet dashboardan silindi. Daha önce böyle birsey yaşayan oldumu

Tabi ki de öyle değil 50-100 k lardan bahsediyorum istatistiklerin tamamını inceledim kesinlikle çıkan sonuç bu.İzlenme süreleri,video ortası reklam süreleri, reklam gösterim sayıları .Tüm oranlar birbirne yakın. 5 kat ciddi bir miktar yani quiz 2 dolarken awe 10 dolar veriyo.Bariz bi fark var

Icerigin hangi dildi bilmiyorum fakat ingilizce icerigin bi Amerika'dan izlenmesi var, birde Hindistan'dan. Ha bunlarda oldugu halde arada biraz fark olabilir (5 katta cok abarti!) cunku Quiz'in kendi reklam satis takimi var Rusya odakli.

Icerigin hangi dildi bilmiyorum fakat ingilizce icerigin bi Amerika'dan izlenmesi var, birde Hindistan'dan. Ha bunlarda oldugu halde arada biraz fark olabilir (5 katta cok abarti!) cunku Quiz'in kendi reklam satis takimi var Rusya odakli.

ingilizce bir dizi başka yerden izlenmesi yok kesinlikle amerika-kanada-ingiltere tamamen tüm istatiskiler aynı :) öyle günlük istatistik tutmadık 15 günlük 50-100 k arası izlenme

hatta az demişim bile ben şu an baktığımda 8 kat fark var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri