BGBM Arttırma , BGBM Az Yada Çok Olmasının Sebepleri .

Hocam dediğinizi yaklaşık 2 gün önce yaptım.
Ne hikmettir bilmiyorum izlenmeler 3 katına çıktı ama BGBG oranı bir o kadar düşüş gösterdi.Şansımdan mıdır bilmiyorum ama günde 2-3k izlenme alırken 9-10k almaya başladım fakat dediğim gibi BGBG oldukça düştü tabiri caiz ise yerlerde sürünüyor.
0,20 idi en son bunun nedeni nedir ?

Uzun videolarda video ortası reklam baya baya işe yarıyor. Uzun videolara yöneldim ve video ortası reklamı arkadaşın dediği gibi yaptım,sayfa to %2 'den %20 e çıktı, bbg 1.5 $ dan 14.5 $'a çıktı.

Bir de şunu fark ettim izleyenlerin %87 'si kadın. Kadınlar daha fazla tıklıyor sanırım reklamlara :)
partner mi hocam?

partner mi hocam?

---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 19:27 ----------

atlanamayan reklamları açıyor musunuz? faydası veya zararı nedir

Atlanamayan reklamlar kategori olarak rakibiniz yoksa oldukça faydalıdır çünkü izleyici videoyu izlemek için bekler. Ben rakip olsa da olmasa da açıyorum kanalıma gelen videoyu izlemek için gelmiştir zaten 3'de 2'si izlese yine karlıdır diye düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 19:27 ----------

Atlanamayan reklamlar kategori olarak rakibiniz yoksa oldukça faydalıdır çünkü izleyici videoyu izlemek için bekler. Ben rakip olsa da olmasa da açıyorum kanalıma gelen videoyu izlemek için gelmiştir zaten 3'de 2'si izlese yine karlıdır diye düşünüyorum.

hocam üşenmemişsin editlemişsin :) mesaj tarihine bakmamıştım kusura bakmayın, haklısınız. :)

hocam üşenmemişsin editlemişsin :) mesaj tarihine bakmamıştım kusura bakmayın, haklısınız. :)

Estafurllah hocam, 1 seneden biraz fazla zaman geçmiş tarihe dikkat etmediğinizi fark ettim ondan editledim. Mesaj tarihi mesajın sol üst köşesinde gibi bir şey yazacaktım yanlış anlaşılır falan diye editledim gönderdim :)

Estafurllah hocam, 1 seneden biraz fazla zaman geçmiş tarihe dikkat etmediğinizi fark ettim ondan editledim. Mesaj tarihi mesajın sol üst köşesinde gibi bir şey yazacaktım yanlış anlaşılır falan diye editledim gönderdim :)
Çok sağolun hocam. yanlış anlaşılma oluyo bazen yazıda haklısınız :)

kanalı adsenseye bağlarken dil seçeneği çıkıyor genelde onu ingilizce seçiyoruz ama atıyorum kanalımın dili italyanca fransızca yada ispanyolca kanal eklerken dil seçeneği olarak bu dilleri seçmemizin bgbm etkisi var mı yani çıkan reklamlara ?

eski konuyu horlatsa dert , adamlar yeni konu açsa hemen kitlenir daha önce konuşuldu diye :D

Hocam dediğinizi yaklaşık 2 gün önce yaptım.
Ne hikmettir bilmiyorum izlenmeler 3 katına çıktı ama BGBG oranı bir o kadar düşüş gösterdi.Şansımdan mıdır bilmiyorum ama günde 2-3k izlenme alırken 9-10k almaya başladım fakat dediğim gibi BGBG oldukça düştü tabiri caiz ise yerlerde sürünüyor.
0,20 idi en son bunun nedeni nedir ?

Soruma cevap verebilecek birilerini arıyorum yardım lütfen :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri