BGBM Arttırma , BGBM Az Yada Çok Olmasının Sebepleri .

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba Arkadaşlar . Konuyu açmamda ki neden defalarca yorumlarda söyledigim halde BGBM farkının sırrını bir çok arkadaşımız bilmemekte . Bende bunu bi konu altında toplamak istedim .

Aslında çok basit , Partnerli kanallarda ne kadar çok reklam o kadar az tbm yada ne kadar çok tık o kadar az tbm gibi bi durum söz konusu degildir . O Nedenle aşagıda [MENTION=11000]EmekThoR[/MENTION] arkadaşımızında paylaştıgı bi resimde oldugu gibi Video İçi Reklamları açarsanız BGBM EN AZ 8 Gibi bi civarlarda olur . Bu da 1k İzlenime 8$ verir anlamına geliyor :)

vj2cy.jpg

BGBM Arttırma Meselesini %100lük bi kısma ayırırsak , %80i budur . Reklam Tarzını bu oldugu gibi yapın . En az 7 dk arayla reklamlarınızı yerleştirin . Tabi Videonuz 1 saatlik ise bunu 7 dk yapıpta bi video içine 20 50 tane reklam koymak olmaz dimi ? Onuda siz ayarlayın işte :)
Bu bilgileri bi ihtimal olarak yazmıyorum , Bizzat kendi kanalımda da denedim .

Kalan %20'lik kısımda ; Videonuzun Süresi Uzun Olması ( 20 dklık bi video ile 1 saatlik video arasında tabiki fark olur . )
Videonuzun Kalitesi , 720p HD olmasına çok önem verin .
Videonuzun İçeriği , Dili vb gibi durumlarda BGBM'yi etkiler . Ama her ne olursa olsun şu Video İçi Reklamı açınca arada ki farkı gözlerinizle görüceksiniz . :)

Konuyu okuduktan sonra video içi reklamları açan arkadaşlar eminim şu yorumu atıcaktır ; " Dediğini yaptık ama olan reklamda gitti püüüüüüüü olmuyor bu çalışmıyor " ... :)
Onun cevabı ise arkadaşlar , Sebebini bilmedigim bi nedenden dolayı TR'de bu video içi reklamlar 2 3 gün içinde gözüküyor . Bazen Firefoxta hemen gözüküyor , Değişik bişi anlamadım bende :) Ama video içi reklamı açar açmaz TR Dışı konumlarda anında gözüküyor , Videonuzu açıp reklamların nasıl güzel durduguna bakabilirsiniz :) Vpsden bakabilirsiniz :)

Bu Video İçi Reklamın en güzel meselesi şudur ; 21:15'e reklamı koyduk diyelim . İzleyici geldi geldi 21:14'e kadar izledi videoyu . 21:15 oldugu an reklamınız video şeklinde izleyicinin karşısına çıkar , Yani izleyicinin keyfine göre bişi degil , öylede böylede o videoyu görücek :)
Biraz daha geniş düşünürsek , Videonuz uzun hadi olsun 1 saatlik bi video , Kim 1 saatlik videoyu sandalyede ikibüklüm izler ki ? Geçer yatağına uzanır öyle izler :) Buda demek oluyor ki adam yatagından kalkıp reklamı kapatcak degil hehe :) Videomuzuda izler oh ne güzel :)

İşin Özeti arkadaşlar , Şu dediklerimi yapın , 4 5 gün bekleyin , Bundan sonrada videolarınıza böyle yapın . Kazançta ki artışı gözlerinizle görceksiniz . Boşuna demiyoruz , Partner Kanallar Çok Kazandırıyor :)

Son düzenleme:
bende iki saattir o kısmı bulmaya çalışıyorum :D parayı görünce "partner" kısmını görmemişim :D

bende iki saattir o kısmı bulmaya çalışıyorum :D parayı görünce "partner" kısmını görmemişim :D

Hayır hayır kafanız karışmasın normal kanallarda da oluyor bu . Ama Videonun 15 Dk'dan uzun olması gerekli. Normal kanallara faydası ise Tık Sayısını uçurur :) Ben bu şekilde %10 %13 TO oranlarını çok rahat görebiliyorum :)

Bende 1 saat'den daha uzun süreli video yüklüyordum 3-4 günden beri nerden aktif edicem bunu diye aranıyordum. Tam denk geldi.

arkadaşlar o kazançtaki 35 bin telefon 20 bin tablet 20 bin pc, üstelik pc 3. sırada ve çok az olmasına rağmen net bgbg 7.15 dolar

---------- Mesaj saat 18:51:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:50:08 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;185716' Alıntı:
Hayır hayır kafanız karışmasın normal kanallarda da oluyor bu . Ama Videonun 15 Dk'dan uzun olması gerekli. Normal kanallara faydası ise Tık Sayısını uçurur :) Ben bu şekilde %10 %13 TO oranlarını çok rahat görebiliyorum :)

15 dk değil 10 dk üzeri yanlış olmasın :D

Awesomede kazanç falan çok iyi de ödeme yaparlar yapmazlar söylentileri geziyor her yerde .
İnşallah yaparlar bu ay 4 5 kanalımdan ödeme bekliyorum eğer yaparlarsa güvenim fazlasıyla artacak awesomeye .

reklam performansında bgbg 12 filan yazıyor ama bgbg 2-3$ alıyorum

arkadaşlar çoklu reklamda saat ayarlaması yani saatler arasında boşluk bırakıyormuyuz yada sadece vürgül ilemi ayırıyoruz.birde kaç reklam yayını yapabiliriz.

30 dklık videoya 7 dk arayla reklam koydum..Beğeniler kesildi eksiler gelmeye başladı ama devam edecem bu yolda :D

Bide hep düşünüyordum 720p video izlediği zaman adam daha mı fazla geliyor diye.Baktımda 720p olsun demişsin gerçekten etkisi yüksek mi? yoksa alakası yok mu?

вαттυѕαу;185707' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar . Konuyu açmamda ki neden defalarca yorumlarda söyledigim halde BGBM farkının sırrını bir çok arkadaşımız bilmemekte . Bende bunu bi konu altında toplamak istedim .

Aslında çok basit , Partnerli kanallarda ne kadar çok reklam o kadar az tbm yada ne kadar çok tık o kadar az tbm gibi bi durum söz konusu degildir . O Nedenle aşagıda [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] arkadaşımızında paylaştıgı bi resimde oldugu gibi Video İçi Reklamları açarsanız BGBM EN AZ 8 Gibi bi civarlarda olur . Bu da 1k İzlenime 8$ verir anlamına geliyor :)

vj2cy.jpg

BGBM Arttırma Meselesini %100lük bi kısma ayırırsak , %80i budur . Reklam Tarzını bu oldugu gibi yapın . En az 7 dk arayla reklamlarınızı yerleştirin . Tabi Videonuz 1 saatlik ise bunu 7 dk yapıpta bi video içine 20 50 tane reklam koymak olmaz dimi ? Onuda siz ayarlayın işte :)
Bu bilgileri bi ihtimal olarak yazmıyorum , Bizzat kendi kanalımda da denedim . [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Arkadaşımız da konusunda kendi kazancının resmini koymuş buyrun bakın ; http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/16640-bu-awesomeness-bi-harika-dostum.html

Kalan %20'lik kısımda ; Videonuzun Süresi Uzun Olması ( 20 dklık bi video ile 1 saatlik video arasında tabiki fark olur . )
Videonuzun Kalitesi , 720p HD olmasına çok önem verin .
Videonuzun İçeriği , Dili vb gibi durumlarda BGBM'yi etkiler . Ama her ne olursa olsun şu Video İçi Reklamı açınca arada ki farkı gözlerinizle görüceksiniz . :)

Konuyu okuduktan sonra video içi reklamları açan arkadaşlar eminim şu yorumu atıcaktır ; " Dediğini yaptık ama olan reklamda gitti püüüüüüüü olmuyor bu çalışmıyor " ... :)
Onun cevabı ise arkadaşlar , Sebebini bilmedigim bi nedenden dolayı TR'de bu video içi reklamlar 2 3 gün içinde gözüküyor . Bazen Firefoxta hemen gözüküyor , Değişik bişi anlamadım bende :) Ama video içi reklamı açar açmaz TR Dışı konumlarda anında gözüküyor , Videonuzu açıp reklamların nasıl güzel durduguna bakabilirsiniz :) Vpsden bakabilirsiniz :)

Bu Video İçi Reklamın en güzel meselesi şudur ; 21:15'e reklamı koyduk diyelim . İzleyici geldi geldi 21:14'e kadar izledi videoyu . 21:15 oldugu an reklamınız video şeklinde izleyicinin karşısına çıkar , Yani izleyicinin keyfine göre bişi degil , öylede böylede o videoyu görücek :)
Biraz daha geniş düşünürsek , Videonuz uzun hadi olsun 1 saatlik bi video , Kim 1 saatlik videoyu sandalyede ikibüklüm izler ki ? Geçer yatağına uzanır öyle izler :) Buda demek oluyor ki adam yatagından kalkıp reklamı kapatcak degil hehe :) Videomuzuda izler oh ne güzel :)

İşin Özeti arkadaşlar , Şu dediklerimi yapın , 4 5 gün bekleyin , Bundan sonrada videolarınıza böyle yapın . Kazançta ki artışı gözlerinizle görceksiniz . Boşuna demiyoruz , Partner Kanallar Çok Kazandırıyor :)

Kardeş Merak ettiğim tam ekran reklamlarda tıklamasa bile kazanç elde ediliyormu tüm videoyu izleseler. Eğer öyleyse adsense için de geçerli mi?

3-4 dakikalık videolar içinde bunu öneriyormusunuz? Veya kaç dakika arayla reklam koyalım bu tür videolara.

3-4 dakikalık videolar içinde bunu öneriyormusunuz? Veya kaç dakika arayla reklam koyalım bu tür videolara.

1 Saatlik video için 3 tane öneriliyordu forumda. Çünkü izleyeni de sıkmamak lazım. Malum takip ediyorlar vb.

Ben 25 dakikalık videoya 2 tane koyuyorum. Bir ilk 10. saniyeye sonraki ise 10. dakikaya. Ortalama 12-15 dakika izlenen video için bu 2 gösterim yeterli bence. Yani video uzunluğundan ziyade ortalama izlenmede önemli.

30 dklık videoya 7 dk arayla reklam koydum..Beğeniler kesildi eksiler gelmeye başladı ama devam edecem bu yolda :D

Bide hep düşünüyordum 720p video izlediği zaman adam daha mı fazla geliyor diye.Baktımda 720p olsun demişsin gerçekten etkisi yüksek mi? yoksa alakası yok mu?

Evet gerçekten etkisi var , Ama öyle olaganüstü bi farkı yok , 720p Videolar zaten aramadada üstlerde çıkma şansını arttırır.

http://u1312.hizliresim.com/1j/g/vj2cy.jpg

Peki o sonda ki """bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor"""". Kısmını neden kapattınız ?

Eğer bir sebebi var ise bende kapatayım

Onun için bi araştırmada bulunmadım , Kendini keşfedin etkisini , Ben şu ana kadar hiç açmadım .

вαттυѕαу;188883' Alıntı:
Evet gerçekten etkisi var , Ama öyle olaganüstü bi farkı yok , 720p Videolar zaten aramadada üstlerde çıkma şansını arttırır.

Onun için bi araştırmada bulunmadım , Kendini keşfedin etkisini , Ben şu ana kadar hiç açmadım .

videoda hd amblemi geliyor ya izlenmeye faydası oluyor azda olsa aynı videodan çok varsa hd diye başta çıkıyor bide bazen

вαттυѕαу;185716' Alıntı:

Normal adsense kanalımda ben denemiştim 3-4 gün kadar gelirim düştü, bi arkadş daha konu açmıştı forumda onun da gelir düşüşü olmuş sizde durum nedir adsense ye bağlı kanalda gelirde artış olduysa bu yöntem ile ben yeniden denemeyi düşünüyorumda?

Normal adsense kanalımda ben denemiştim 3-4 gün kadar gelirim düştü, bi arkadş daha konu açmıştı forumda onun da gelir düşüşü olmuş sizde durum nedir adsense ye bağlı kanalda gelirde artış olduysa bu yöntem ile ben yeniden denemeyi düşünüyorumda?

Yukarda da belirttigim gibi , anlamadıgım bi nedenden dolayı türkiyede reklamlar hemen çıkmıyor .
Adsense için şunuda söylemek istiyorum , reklamlar mecbur izlendigi için tbm denen zımbırtı dogal olarak düşük olur , Sonuçta izleyici kendi istegiyle tıklamıyor reklama . Ama partnerli kanallarda %100 faydası var .

вαттυѕαу;188899' Alıntı:
Yukarda da belirttigim gibi , anlamadıgım bi nedenden dolayı türkiyede reklamlar hemen çıkmıyor .
Adsense için şunuda söylemek istiyorum , reklamlar mecbur izlendigi için tbm denen zımbırtı dogal olarak düşük olur , Sonuçta izleyici kendi istegiyle tıklamıyor reklama . Ama partnerli kanallarda %100 faydası var .

Teşekkürler partnerli kanalda ben de denemiştim dediğiniz gibi uzun videoda kesinlikle inanılmaz bi faydası oluyor

Uzun videolarda video ortası reklam baya baya işe yarıyor. Uzun videolara yöneldim ve video ortası reklamı arkadaşın dediği gibi yaptım,sayfa to %2 'den %20 e çıktı, bbg 1.5 $ dan 14.5 $'a çıktı.

Bir de şunu fark ettim izleyenlerin %87 'si kadın. Kadınlar daha fazla tıklıyor sanırım reklamlara :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri