Bgbm doğru mu?

pynrs

Yasaklanmış
Arkadaşlar Awesomeness bir hafta önce başvurdum ve kabul edildi .

Reklam Performansı kısmı aşağıdaki gibi.

Şimdi 1k gösterime 32,33$ mı alacağım

Tahmini kazançta ne yazıyorsa onu alacaksınız. Benim sormak istediğim 1 hafta önce başvurdunuz kazanç kısmı analyatice nasıl hemen yansıdı acaba? Ben 2 haftaya yakındır hala kazanç ponelini göremedim.

hocam o paylastiginiz fotografin uzerinde bariz oynamalar var... ben mi yanlis goruyorum acaba?

Fotoğrafı uzaydan uydu ile çekseler daha büyük görünür.
Birşey görünmüyor fotoda.

oynama falan yok ben android telefondan hallediyorum bütün işlerimi .Ekran görüntüsünü telefondan aldım.

---------- Mesaj saat 23:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:40 civarında gönderildi. ----------

Tahmini kazançta ne yazıyorsa onu alacaksınız. Benim sormak istediğim 1 hafta önce başvurdunuz kazanç kısmı analyatice nasıl hemen yansıdı acaba? Ben 2 haftaya yakındır hala kazanç ponelini göremedim.

bu konudaki işlemi uygula 1-2 gün içinde açıyorlar .
www.ytpara.com/awesomeness/6116-awesomeness-kazanclarini-goremeyen-arkadaslara-cozum.html

---------- Mesaj saat 23:11:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:54 civarında gönderildi. ----------

hocam o paylastiginiz fotografin uzerinde bariz oynamalar var... ben mi yanlis goruyorum acaba?

oynama falan yok hocam telefondan ekran görüntüsü aldım

oynama falan yok ben android telefondan hallediyorum bütün işlerimi .Ekran görüntüsünü telefondan aldım.

---------- Mesaj saat 23:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:40 civarında gönderildi. ----------

bu konudaki işlemi uygula 1-2 gün içinde açıyorlar .
www.ytpara.com/awesomeness/6116-awesomeness-kazanclarini-goremeyen-arkadaslara-cozum.html

---------- Mesaj saat 23:11:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:54 civarında gönderildi. ----------

oynama falan yok hocam telefondan ekran görüntüsü aldım

O konuda ki işlemi uyguladım fakat, o yazıyı gönderirken hangi kategoriyi seçmemiz lazım? Ben money payment kategorisini seçtim. Bundan dolayımı olmadı acaba?

Arkadaşlar Awesomeness bir hafta önce başvurdum ve kabul edildi .

Reklam Performansı kısmı aşağıdaki gibi.

Şimdi 1k gösterime 32,33$ mı alacağım

kardeş bu değişkendir ve oradaki rakam 1k gösterim değil, para kazandıran tık alan 1k video gösterimidir.Ortalama rakam zamanla yansır ayrıca.Mesela orada para kazandıran 64 oynatma olduğu istatistiği var, bunlardan 3-5 tanesinde sağlam reklam çıksa bu bgbm'yi bir anda uçurabilir.Beklemek lazım henüz erken yani bundan sonra da böyle devam edecek diye bir kanun yok.Ama inşaallah devam eder tabi:)

kardeş bu değişkendir ve oradaki rakam 1k gösterim değil, para kazandıran tık alan 1k video gösterimidir.Ortalama rakam zamanla yansır ayrıca.Mesela orada para kazandıran 64 oynatma olduğu istatistiği var, bunlardan 3-5 tanesinde sağlam reklam çıksa bu bgbm'yi bir anda uçurabilir.Beklemek lazım henüz erken yani bundan sonra da böyle devam edecek diye bir kanun yok.Ama inşaallah devam eder tabi:)

İnşallah devam eder hep beraber kazanırız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri