Bgsistem.com Render Dedicated ! Xeon® E5-1650 / 64 GB RAM / 2 x 240 GB SSD / 1 Gbit

H
  • Kullanıcı Hazret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dedicated-Server
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mağdur durumda olan bir kullanıcız bulunmakta [MENTION=14424]malta[/MENTION] tarafınıza özel mesaj dahi attığını belirtmekte. Mağduruyeti hakkında tarafınızdan bilgi bekleniyor. [MENTION=11370]Hazret[/MENTION] [MENTION=9639]maihes[/MENTION]

Bana gelen her hangi bir özel mesaj yok, Hazret abi'ye pm atmış olabilirsiniz fakat biz forum üzerinden destek sağlamıyoruz, [MENTION=14424]malta[/MENTION] sitemiz üzerinden ticket atabilirseniz sevinirim.

Bana gelen her hangi bir özel mesaj yok, Hazret abi'ye pm atmış olabilirsiniz fakat biz forum üzerinden destek sağlamıyoruz, [MENTION=14424]malta[/MENTION] sitemiz üzerinden ticket atabilirseniz sevinirim.

arkadaş kime pm attı bilmiyorum ama pm haricinde sitenizden ticket açtıgını ve telefon yoluylada ulaşamadıgını belirtmiş.

eger diski kurtaramazlarsa banlanmalarını rica ediyorum cidden cok sinir bozdu yaptıkları.
ulasamamakta ayrı sıkıntı.
2 tane ticket otomatik kapandı 72 saat icinde cevap gelmedigi icin.
forumdan yazdım yine cevap gelmedi.
telefonlarını aradım kaç kere acan olmadı
13 saat icinde disk kurtarmanın sonucunu bildirecegiz dediler yine cevap yok
üstüne 2 kere sordum,ticket actım, neoldu diye yine cevap yok
alan arkadaslarada uyarım , makınalar cok cok yavas, kasıyor kullanılmıcak seviyede.30 liralık vds yemin ediyorum dahaa rahattı. tek artısı render i hızlı yapıyor ,

Son düzenleme:
eger diski kurtaramazlarsa banlanmalarını rica ediyorum cidden cok sinir bozdu yaptıkları.
üstüne 2 kere sordum neoldu diye yine cevap yok
alan arkadaslarada uyarım su makınalar cok cok yavas kasıyor kullanılmıcak seviyede.30 liralık vds yemin ediyorum dahaa rahattı. tek artısı render i hızlı yapıyor ,

renderi hızlı yapan bir makine nasıl kötü olabilir bunu anlamıyorum, sunucu tabiki kasacak çünkü ekran kartı yok + ping değerlerine bakın, sunucu yurtdışında siz Türkiye'den bağlanmaya çalışıyorsunuz haliyle kasacak.

renderi hızlı yapan bir makine nasıl kötü olabilir bunu anlamıyorum, sunucu tabiki kasacak çünkü ekran kartı yok + ping değerlerine bakın, sunucu yurtdışında siz Türkiye'den bağlanmaya çalışıyorsunuz haliyle kasacak.

ben söyleyecegimi söyledim . 30 liralık makinalar kasmıyor.

bu arada render i hızlı yapıyor dedim fakat batch leri hazırlayabilirseniz yapıyor onuda.ben en sonunda illallah ettim. içindekileri almak istiyorum.
cevapta vermediniz günlerce. diski kurtaracaktınız neoldu hic cevap yok.

Hazret Bey'den bugüne kadar 3 hizmet aldım. bunların içinde Sunucu da vardı, bugüne kadar büyük sorunlar yaşamadım. Ufak tefek sorunlar için açtığım ticketlere anında cvp verildi veya çözüm bulunmaya çalışıldı. Maihes arkadaşın verdiği teknik destektende son derece memnunum. Sorun yaşayan arkadaşları görünce şaşırdığımı belirtmek istedim.

alan arkadaslarada uyarım su makınalar cok cok yavas kasıyor kullanılmıcak seviyede.30 liralık vds yemin ediyorum dahaa rahattı. tek artısı render i hızlı yapıyor ,

[MENTION=11370]Hazret[/MENTION] bana pm olarak açıklama geçti. Aynı şekilde bu açıklamasını buradada paylaşacaktır. Ek olarak bir host firmasına belirli bir saat buda 12 saat olmak kaydı ile açılan ticketa cevap verilmezse, ticket otomatik olarak kapatılır.

Screenshot by Lightshot

Buradada gözlemlediğim kadarı ile ticketınıza 50 dakikalık bir sürede cevap verilmiş akabinde sizler bu ticketa cevap dahi yazmamışsınız. Daha sonrasında da gelip burada lütfen sebepsiz tickatlarım kapatılmıyor demeyin. Diskiniz bad sectore düştüğünden dolayı ve kurtalarılma şansının bulunmaması sebebi ile arkadaşlar sizlere mağdur olmamanıza karşılık olarak hizmetinizi 1 ay daha uzaktacaklarını belirtmişler.

Ek olarakta, kimseyi savunduğumdan dolayı değil fakat bu son mesajınız hiç yakışı kalır tarafı yok. Belki sizin için çok önemlidir, belki sizin hayatınızı kurtaracaktır ancak videolara erişilemiyor diye burda kişi banlamıyoruz.

Radoreyi bilirsiniz belki, bilenlerinizde vardır. Bir veri kaybı R10 gibi bir sitenin nerdeyse sıfırdan kurulmasına sebep oldu. Az kelimelerinizi kullanırken sizlerde kırıcı ve insanları yönlendirici konuşup, çalışanların ekmeğine mani olmayın. Vebali büyük olur.

Diski kurtaramıyoruz eğer verileriniz cok önemli ise diski sizin icin veri merkezinden satın alabilir ve bir kurtarma servisine verebiliriz istediğiniz bunun maliyetini karşılamanız şartı ile

evet ticketler güncellenmediği zaman otomatik kapanmaktadır.

size ticket üzerinden gönderdiğim cep telefonumu arayabilirsiniz.

verilerinizin önemini anlıyorum ve bunu bir nebze olabilsin telafi edebilmek adına size 1 ay ücretsiz servis verebileceğimizi söyledik ki böyle birşey yapmak zorunda değiliz Bgsistem Webhosting, Dedicated, Vds, Kurumsal Hosting Hizmetleri

ssd disk verdik size ısrar ile sata disk istediniz disklerinizi sataya cevirdik ve diskleriniz patladı şu an ısrarla beni ve ekibimi suclu göstermeniz üzücü forum üzerinden destek vermiyoruz ama yinede müşterilerimizi kırmamaya calışıyoruz fakat forumdaki nickleriniz ile müşteri hesaplarınızı tanıyabilmem mümkün olmuyor

Diski kurtaramıyoruz eğer verileriniz cok önemli ise diski sizin icin veri merkezinden satın alabilir ve bir kurtarma servisine verebiliriz istediğiniz bunun maliyetini karşılamanız şartı ile

evet ticketler güncellenmediği zaman otomatik kapanmaktadır.

size ticket üzerinden gönderdiğim cep telefonumu arayabilirsiniz.

verilerinizin önemini anlıyorum ve bunu bir nebze olabilsin telafi edebilmek adına size 1 ay ücretsiz servis verebileceğimizi söyledik ki böyle birşey yapmak zorunda değiliz Bgsistem Webhosting, Dedicated, Vds, Kurumsal Hosting Hizmetleri

ssd disk verdik size ısrar ile sata disk istediniz disklerinizi sataya cevirdik ve diskleriniz patladı şu an ısrarla beni ve ekibimi suclu göstermeniz üzücü forum üzerinden destek vermiyoruz ama yinede müşterilerimizi kırmamaya calışıyoruz fakat forumdaki nickleriniz ile müşteri hesaplarınızı tanıyabilmem mümkün olmuyor

kusura bakmayın ben sadece bu forumdan banlanmanızı istiyorum.bana bir aylık ücretsiz vermeniz bisey ifade etmiyor istemiyorum zaten.

inanın yada inanmayın benim kaybım 10bin liradan fazla sizin sunucunuza güvenerek.

aksam gerekli ispatları modlara yaparak banlanmanızı isteyecegim suan dısarı cıkıyorum

kusura bakmayın ben sadece bu forumdan banlanmanızı istiyorum.bana bir aylık ücretsiz vermeniz bisey ifade etmiyor istemiyorum zaten.

inanın yada inanmayın benim kaybım 10bin liradan fazla sizin sunucunuza güvenerek.

aksam gerekli ispatları modlara yaparak banlanmanızı isteyecegim suan dısarı cıkıyorum

Bende banlanmamasını istiyorum bakalım ne olcak

Valla ne yalan söyliyeyim ben de hizmetten pek memnun kalmadım.

Başka müşterinin kullanıcı hatası yüzünden benim sunucunun kapanması olsun, sadece torrent indirmek yüzünden ip banlanması olsun sunucuyu almak için bir hafta beklemek olsun şu en değerli 1 ayımda başıma gelmeyen kalmadı. Bir şekilde sakin kalmaya çalışıyorum. [MENTION=11370]Hazret[/MENTION] beyden şikayetçi değilim iyi niyetinden gram şüphem yok sonuçta Almanya'daki sunuculara direk müdahale edemiyorlar ama durum ortada sürekli bir sorun çıkıyor işimiz yarıda kalıyor en azından sunucuları almadan başta bunların başımıza gelebileceklerini belirtselerdi ona göre karar verir plan çizebilirdik.

Umarım kendilerini düzeltirler ben de farklı sağlayıcılar aramakla uğraşmamış olurum.

Valla ne yalan söyliyeyim ben de hizmetten pek memnun kalmadım.

Başka müşterinin kullanıcı hatası yüzünden benim sunucunun kapanması olsun, sadece torrent indirmek yüzünden ip banlanması olsun sunucuyu almak için bir hafta beklemek olsun şu en değerli 1 ayımda başıma gelmeyen kalmadı. Bir şekilde sakin kalmaya çalışıyorum. [MENTION=11370]Hazret[/MENTION] beyden şikayetçi değilim iyi niyetinden gram şüphem yok sonuçta Almanya'daki sunuculara direk müdahale edemiyorlar ama durum ortada sürekli bir sorun çıkıyor işimiz yarıda kalıyor en azından sunucuları almadan başta bunların başımıza gelebileceklerini belirtselerdi ona göre karar verir plan çizebilirdik.

Umarım kendilerini düzeltirler ben de farklı sağlayıcılar aramakla uğraşmamış olurum.

haklısınız bu sebeple bundan sonra her kim olursa olsun kimlik bilgisi olmadan makina aktivasyonu sağlamama kararı aldık .

destek sisteminden bende pek memnun değilim neredeyse 2-3 günlük kayıp zamanlarım oldu ve bizimde kaybımız çok oldu ama banlanması durumunda sunucu kiralayanlar daha çok zor duruma düşecek yani olan yine bize olacak.

hade desteğe salladınızda bari makinalara sallamayın biraz insaf arkadaş ya bu fiyata bu performans paha biçilemez şahsen tamam destekde hataları olmuş olabilir onlarda düzeltilir bence fazla üzerine gidiliyor

hade desteğe salladınızda bari makinalara sallamayın biraz insaf arkadaş ya bu fiyata bu performans paha biçilemez şahsen tamam destekde hataları olmuş olabilir onlarda düzeltilir bence fazla üzerine gidiliyor

Biliyoruz dostum fiyat ve makineler iyi sorun yok ama kullanamadıktan sonra ne anlamı kalıyor? Bizim problemimiz de bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri