Değerli forum müdavimleri yabancı bir haber kanalım var izlenmeler oldukça düşük yaklaşık 1 aydır falan bir çaba veriyorum ama karşılığını alabilmiş değilim, tamam belki kısa bir süre diyeniniz olabilir lakin 200'e yakın video paylaştım ve globalde bu içerik hızlı izlenen bir içeriktir ki bilen bilir haber kanalarının izlenmeleri hep fazla olur. Youtube'da bu işi Türkler de çok yapmakta yabancı haber kanalı üzerine, ama onların izlenmelerine baktığımda oldukça yüksek izlenim alıyorlar, yüksek dediğimden kasıt 300-500-1 milyona kadar izlenmeleri var ve çok garip çünkü bu adamlar benim kadar bile bir çabaya girmeksizin kanalda 10 -15 video ile alıyorlar bu izlenmeyi ve onların kanalları da yeni. Başka yerlerden izlenim çekiyor olabilirler derseniz buna da baktım facebook, twitter, instagram, reddit, telegram grupları ama hiç bir yerden izlenim almıyorlar, kapakları, etiketleri vs'de aynı yapmaya özen gösteriyorum. Aklıma panelden mi izlenim çekiyorlar acaba diye düşünüyorum. Neden derseniz globalde otoriter kanallar dahi bunların izlenimlerine yaklaşamıyorlar o kadar yüksek izlenim alıyorlar yani. Anladığım kadarıyla bunlar panelden ilk saatlerde yüksek izlenim alıyor daha sonra yt bunların videolarını önerilene düşürüyor. Sizce ne yapıyorlar? ( Bununla ilgili kanalları şu an burada veremem ama mesaj yoluyla bana ulaşanlara verebilirim. )