Bi konuda yardıma ihtiyacım var ve görüşleriniz benim için çok önemli

musa.atalay1453

Kayıtlı Üye
Değerli forum müdavimleri yabancı bir haber kanalım var izlenmeler oldukça düşük yaklaşık 1 aydır falan bir çaba veriyorum ama karşılığını alabilmiş değilim, tamam belki kısa bir süre diyeniniz olabilir lakin 200'e yakın video paylaştım ve globalde bu içerik hızlı izlenen bir içeriktir ki bilen bilir haber kanalarının izlenmeleri hep fazla olur. Youtube'da bu işi Türkler de çok yapmakta yabancı haber kanalı üzerine, ama onların izlenmelerine baktığımda oldukça yüksek izlenim alıyorlar, yüksek dediğimden kasıt 300-500-1 milyona kadar izlenmeleri var ve çok garip çünkü bu adamlar benim kadar bile bir çabaya girmeksizin kanalda 10 -15 video ile alıyorlar bu izlenmeyi ve onların kanalları da yeni. Başka yerlerden izlenim çekiyor olabilirler derseniz buna da baktım facebook, twitter, instagram, reddit, telegram grupları ama hiç bir yerden izlenim almıyorlar, kapakları, etiketleri vs'de aynı yapmaya özen gösteriyorum. Aklıma panelden mi izlenim çekiyorlar acaba diye düşünüyorum. Neden derseniz globalde otoriter kanallar dahi bunların izlenimlerine yaklaşamıyorlar o kadar yüksek izlenim alıyorlar yani. Anladığım kadarıyla bunlar panelden ilk saatlerde yüksek izlenim alıyor daha sonra yt bunların videolarını önerilene düşürüyor. Sizce ne yapıyorlar? ( Bununla ilgili kanalları şu an burada veremem ama mesaj yoluyla bana ulaşanlara verebilirim. )

Bence, ne yapıyorlardan ziyade, sen ne yapmıyorsun önemli(?) + kanal rank değerin ne durumda (?) sana şuan 1 milyon aboneli kanal getireyim 1 video paylaşayım , 10 kişi bile izlemiyor. aboneler ölü. bildirimleri kapanmış. acaba seninki ne durumda, kanalın mimlenmişmi bunun ne demek olduğunu bilebiliyor musun (?) amerikada en çok izlenim alan saatlerin farkında mısın(?) yabancı kanal için yabancı ip'ten paylaşımın, geografik olarak türk ipsinden bir tık önde olduğunu biliyor musun(?) bilgiyarında yabancı kanalını, başka türk kanallarınla bilmeden etkileşim içine sokmuşmusun (?) kanalını incelemeden çözüm sunmak zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri