Bi sorum olucaktı :)

D
  • Kullanıcı duffycl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Yok abi malesef olmadı ya :( güvenlik duvarından IDM'e izin falan verdim yinede aynı dediğin link'i kopyalayıp tarayıcıya yapıştırdığımda tek videoyu izletiyor o kadar

Merhaba arkadaşlar ben gün içinde çalışıyorum ve işyerinde çok boş vaktim oluyor bu boş vaktide kanalıma video eklemek ile geçirmek istiyorum fakat işyeri bilgisayarı olduğu için IDM (İnternet Download Manager) yüklememe izin vermiyor yani yükleniyor fakat video indirmiyor. Bende internet üzerinden video indirmek istiyorum youtube'daki videoları indirebiliyorum onda sıkıntı yok ama youtube'daki videoyuda tekrar youtube'a atmak saçma olcağı için izlesene.com'dan alıyorum ama işyerinden indiremiyorum önerebileceğiniz indirme sitesi var mı youtubevideoindir.org gibi ya da program var mı şimdiden çok teşekkür ediyorum ilginiz için.

Böyle başlık girersen ceza alırsın kardeşim konuyla alakalı başlıklar girmelisin.
Botlar varken indirip yüklemekle niye uğrasıyorsun ki tarayıcı tabanlı bir bot alırsın olur biter.

firefox bir download helper gibi bir eklentisi mevcut onu denedinizmi

Merhaba arkadaşlar ben gün içinde çalışıyorum ve işyerinde çok boş vaktim oluyor bu boş vaktide kanalıma video eklemek ile geçirmek istiyorum fakat işyeri bilgisayarı olduğu için IDM (İnternet Download Manager) yüklememe izin vermiyor yani yükleniyor fakat video indirmiyor. Bende internet üzerinden video indirmek istiyorum youtube'daki videoları indirebiliyorum onda sıkıntı yok ama youtube'daki videoyuda tekrar youtube'a atmak saçma olcağı için izlesene.com'dan alıyorum ama işyerinden indiremiyorum önerebileceğiniz indirme sitesi var mı youtubevideoindir.org gibi ya da program var mı şimdiden çok teşekkür ediyorum ilginiz için.

Merhabalar,

Benim sana uyarım farklı olacaktır. Konuyu kontrol ettiğimde bütün yazılarının bold ile yazıldığını gördüm. Buna dikkat et ceza alırsın. Sana ne oluyor dersen de, eski yönetici olduğum için sadece bir alışkanlık.

Saygılarımla

firefox zaten işaretliydi kardeşim tüm tarayıcılar işaretli hemde fakat ona rağmen indirdiğimde aşağıdaki gibi ekran çıkıyor yarım saat 1 saat öyle kalıyor yani İnternet Download Manager'dan anlayan birisi yok mu forum da ???

http://i.hizliresim.com/Ry409o.jpg

Başka tarayıcıyla dene veya idm nin link kısmında yazanı kopyalayıp tarayıcıya yapıştır bakalım inecek mi.

Sorunsuz indi firefoxta.

LBopTvZ.png

Merhabalar,

Benim sana uyarım farklı olacaktır. Konuyu kontrol ettiğimde bütün yazılarının bold ile yazıldığını gördüm. Buna dikkat et ceza alırsın. Sana ne oluyor dersen de, eski yönetici olduğum için sadece bir alışkanlık.

Saygılarımla
Teşekkürler alışkanlık olmuş bende de uyardığınız için sağolun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri