Bi Sorunum Var - Çalışma Düzeni

MehmetYT

Yasaklanmış
Arkadaşlar Bidaki Sene Bi SINAVA giricem . ( Bu arada 1 Sene Geç + 1 Sene Sınıfta Kaldım Normalde Ünide Olmam Lazımdı Şu aralar )

Şimdi Çalışmak İstiyorum Ama Sanki 404 Yapıştırıcı İle Yapıştım Koltuga Benim Bi Çalışma düzenine İhtiyacım Var YT işinide Bi Andan Götürüp Bi andan Ders Çalışmak . Size Göre YT İŞİNİ Saat KAçta ve Hangi Vakit Arası Yapmamı Önerirsiniz ( Ögle,İkindi vb.) Çünkü Hayatımı Bi Programa Sokma İhtiyacı Duyuyorum . Oruç Ayından Sonra Vücüd Geliştirmeye Gidicem . Hem DERS , Aktiviteler ve YT .

Şimdide Her Yorum İçin Teşekkür Ederim . Gerçekten Darda Kaldıgım İçin Bu Konuyu Açma İsteginde Bulundum . Bu Arada Yarın Quiz Başvuruları Açılıyor :D

Çalışma düzeni diye birşey yok. Belirli saatte belirli şeyler yapma gibi. İsteğe bağlı bişey bu. Şuan istersin o zaman gelir 10 dk masada oturamazsın. O an istemiyorsan boşyere kendini zorlama hiç çalışma daha iyi

Çalışma düzeni diye birşey yok. Belirli saatte belirli şeyler yapma gibi. İsteğe bağlı bişey bu. Şuan istersin o zaman gelir 10 dk masada oturamazsın. O an istemiyorsan boşyere kendini zorlama hiç çalışma daha iyi

Abi Bana Kalsa Herşey Önüme Gelsin İsterim :D Zorlamak Lazım Biraz

İçinden gelesiye kadar bekle çok denedim öyle boş boş hırs gelmiyor :/

Programla olcak is değil bu içine gelicek ben 2 günde 1 video yapmazsam içim rahat etmiyor mesela

öncelik derslerin olsun ben o hatayı yaptım 1 sene uğraştığım sınav 1 soruyla gitti sen aynı hatayı yapma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri