Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk sen atıcaksın bu kadar basıt yada ızlenım falan alıcaksın![]()
Hayır daha farklı bi sebebi olmalı. Bu kadar spam yapan adam videoyu ilk kendisi mi atıyor? Hepsi izlenim mi satın alıyor yani?
hocam adama bakıyorum vıdeoyu 16 saat once yuklemıs atıyorum 30 bin izlenim almıs ben yukluyorum 16 saatte 60 izlenim yani her video da iyi izlenim alamıyorum bende![]()
forumda normal şartlarda günlük 1 milyon izlenim alan videolar olduğunu söyleyen bile var
hocam bılen soylemıyor yanı kendınız kesfedıceksınız kesfedersenız banada pm atın![]()
ilk sen atıcaksın bu kadar basıt yada ızlenım falan alıcaksın![]()
mevzu o degil ahmet .. Bende 1 kanal isterse 1000 kişi yüklemiş olsun başlıkta sadece 1 kelime yazmamla index de 1 sıraya oturuyor tekrar 1 video daha yuklesem 1-2 sıra benim video oluyor ama ucu yükleyince de ilk yükledigim video indexden kayboluyor
1 kelime derken, o kategoriye ait aranma hacmi sağlam olan bir kelimeden mi bahsediyorsunuz, yoksa o diğer 1000 kişinin yazdığı başlıklardan farklı olacak şekilde harici bir kelimeden mi bahsediyorsunuz? 3 videoyu aynı kanala yüklediğinizi mi varsaydınız bu mesajda? Yoksa bahsettiğiniz x kelimesini giren herhangi farklı 3 kanal ve 3 kullanıcıyı mı kasdettiniz?
hocam fake word mü diyorsunuz
[MENTION=18525]Ahmetzone[/MENTION] ve [MENTION=11095]simbus[/MENTION] ..
Kurtlar vadisi gibi bir diziyi yüklüyorum .. yükleyen çok ama kanali tutulan benim kanal .. ilk 2 sayfanın tamamı bende ben 3 video yükledigimde etiket yada baslik yada aciklama farketmez " Kurtlar Vadisi " yazdigimda 3 videonun 2 tanesi 1 ve 2 sıraya yerleşir. ilk attigim video ise index de yok olur gider .. Partnerler saolsun o kanalın bile artık bana faydası yoködeme de zorluk çıkarıyorlar
Kanalı o aşamaya nasıl getirdiniz? Profesyonel seo bilgisi mi yoksa ozel bi taktik mi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
özel taktik degil ..
Bide seo yada ceo nun anlamını yeni ogrendim biri söylediydi ..
Adwors kullanarak etiketleri giriyorum
etkili adwors nasıl kullanilir peki hocam o konuda tavsiyeleriniz var mi? Kelime seciminde baz aldığınız ana kriterler neler?
en çok arananlar orada mevcut .. tam olarak benim videoyla ilgili etiketleri giriyorum .. etiketler kısmına en çok aranan kelime neyse onu yazıyorum .. az aranan kelimeleri de yazdım ama tbm ye etkisi olmuyor o kesin ..
Açıklama kısmına da aylık 500 den fazla arama yapılmıs tüm kelimeleri cümleleri giriyorunm
Tesekkurler samimiyetiniz icin hocam. Tbm ve to ne seviyelerdeydi?
0.11 0.12 standart
To?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.