bicaps.comdaki ilginclik :)

palipleten

Kayıtlı Üye
edit: bicaps.net olacak :)

film izleyeyim dedim
bicaps.net in url kısmında aşağıdakiler yazıyor :D

Seninkiler yolumuzu kesti kavga çıktı haberin varmı %3F evet varşimdi geldi haberi He iyi öldürcekmiş cagla benı ee napıyım dayak yemişsiniz ama öyle geldi bana haber dayak mı yemısız dese ya hersey aynı o benım sacıma yapıstı ben onun bunun neresı dayak yemek bana haber başkasından geldi yanlız dayak yemişsiniz ben öyle duydum kimden geldi haber sana sananebenim heryerde kulagam var o kulagın yalan soylemıs bız kımseden dayak yemedeık ben caglanın cagla benım sacıma yapıstı okadar onlar yalan söylemez yaren özür dilemiş orda valla ben ordaydım arkadas kımse dayak yemedı sadece saclarımızı tuttuk bırbırımızın yaren ozur dıledmı bılmıyom ama aybukenın annesıyle falan konustuk oyle beni aglamaz agzınız payını almışsınızdır umarım hadi bb Eyvallah sana da mehmet valla onların tarafındasın cıdden eyvallah ne dıyım ben sana bızım ıcın mevzu bıttı uzatırlarsa onlar uzatırlar artık bb%20bb

Son düzenleme:
bicaps be film izlediğim tek platforum. Sahibi arif vefat ettiği zaman çok üzülmüştüm. yazıya gelince editörler reklam amaçlımı yaptı acaba şimdi diğer forumlardada açarlar bu tür konular :D

adminler mavi tik olayından sonra url üzerinden haberleşiyorlar sanırım :)

uzun süredir orda benimde ilgimi çekti en az 6 aydır öyle orası

Hangi Film i İzliyon abi söyle bizde izleyek :D [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] [MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]

aclık oyunları 2 yi izleyecem
yarın da sinemya gidip 3 ü izleyecem :)

Son düzenleme:
Yıllardır öyle site 2 kardeşe ait büyük olan trafik kazasında bu sene vefat etti küçük olan yönetiyor ama eskiden daha güzeldi site

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri