Biçimlendirme isteyen hafıza kartimi nasıl kurtarabilirim?

blackkite

Kayıtlı Üye
Hafiza kartimdaki videolari bilgisayara atarken yarisini atti diger yarisinda hata verdi.sonra hafiza kartina tikladiginda bicimlendir uyarisi veriyor içine giremiyorum.bicimlendir dersem icindeki videolarim silinecek.icindekileri nasil kurtarabilirim bicimlendirmeden basina gelen bilen varmi ? Teskler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biçimlendirip recovery programlarıyla kurtarabilirsin içindeki dosyaları hocam ..

Umarım biçimlendirmede sorun yaşamazsın zira benim bu tarz hafıza kartım var içinde önemli fotoğraflarımın bulunduğu bi türlü biçimlendiremedim her türlü yolu denememe rağmen :)

Biçimlendirip recovery programlarıyla kurtarabilirsin içindeki dosyaları hocam ..

Umarım biçimlendirmede sorun yaşamazsın zira benim bu tarz hafıza kartım var içinde önemli fotoğraflarımın bulunduğu bi türlü biçimlendiremedim her türlü yolu denememe rağmen :)
Bicimlendirme yaparsam geri kurtarabilirmiyim kesin.var oyle programlar ama güvenemiyorum. Bicimlendir yapmadan kurtarma sansim varmi

Bicimlendirme yaparsam geri kurtarabilirmiyim kesin.var oyle programlar ama güvenemiyorum. Bicimlendir yapmadan kurtarma sansim varmi

Biçimlendirme yapmadan kurtarabileceğini sanmam ama sen yinede araştır istersen .

Ben usb'yi biçimlendirip r-studio programıyla geniş tarama yaparak %90 oranında kurtarmıştım dosyaları ama sd kartta sonuç ne olur bilemiyorum keşke biçimlendirebilseydim bende ama olmuyor.:/

hafıza kartını hafıza kartı okuyucuya tak pc ye bağla. recuva diye bir program var onu indir. dene biçimlendirmeden önce. Ben bu şekil flash ve harici hard diski kurtarmıştım. İşine yarayabilir

hafıza kartını hafıza kartı okuyucuya tak pc ye bağla. recuva diye bir program var onu indir. dene biçimlendirmeden önce. Ben bu şekil flash ve harici hard diski kurtarmıştım. İşine yarayabilir
Denedim simdi hocamda "suruculerin taramasi basarisiz oldu" uyarisi çıktı

Dostum zamanında kullanmıştım işe yaradı. Ama unuttum ismini cardrecovery olabilir. Bir bak istersen.

Biçimlendirme yapmadan kurtarabileceğini sanmam ama sen yinede araştır istersen .

Ben usb'yi biçimlendirip r-studio programıyla geniş tarama yaparak %90 oranında kurtarmıştım dosyaları ama sd kartta sonuç ne olur bilemiyorum keşke biçimlendirebilseydim bende ama olmuyor.:/

HP USB Disk Storage Format Tool İndir - USB Bellek Biçimlendirme Programı - Gezginler

bunu dene istersen hocam biçimlendirmek için bende işe yarıyor normal şekilde biçimlendiremediğim usb lerde

Mecbur bicinlendirdim simdi recoverymyfiles tan kurtarmayi denedim tariyor simdi ins kurtaririz.ilk defa bole basima geldi neden bu sekilde oldu bilen varmi acaba virus falan mi card okuyucu mu sorun oldu.daha onceden laptoptan sorun olmuyodu.ilk defa kart okuyucu ile kasaya bagladm bu sekilde hata verdi.

HP USB Disk Storage Format Tool İndir - USB Bellek Biçimlendirme Programı - Gezginler

bunu dene istersen hocam biçimlendirmek için bende işe yarıyor normal şekilde biçimlendiremediğim usb lerde

önerin için saol hocam ama maalesef buda işe yaramadı bende :/

sanırım benim sd kart donanımsal olarak hasarlı içindeki fotoğraflar olmasa umrumda olmaz aslındada işte.. :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:18 ----------

Mecbur bicinlendirdim simdi recoverymyfiles tan kurtarmayi denedim tariyor simdi ins kurtaririz.ilk defa bole basima geldi neden bu sekilde oldu bilen varmi acaba virus falan mi card okuyucu mu sorun oldu.daha onceden laptoptan sorun olmuyodu.ilk defa kart okuyucu ile kasaya bagladm bu sekilde hata verdi.

hocam senin biçimlendirilebildiğine göre muhtemelen yazılımsal bir sorun ..

Telefondan çıkarmadan önce yazılımsal olarak çıkart sonra telefondan çıkart bilgisayardada aynı şekilde .:)

Tabi virüs'de bir seçenek ve biçimlendirmeden sonra sorun olmadan dosyaları recovery edebileceğini düşünüyorum.

Kurtarma yaptim resimlerde sorun yok ama videolar sikintili acilmiyor :(

Videolari sikintisiz kurtaran varmi arkadaslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri