Bidroop ile Kazanalım Bidroop Davetiyeleri

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Bidroop Nedir?
Bidroop, internet üzerinden grup kurarak para kazanmayı sağlayan bir Türk girişimidir. Sistem sayesinde zahmetsizce para kazanıyoruz. Sistemin mantığı alt üyeliklerdir. Yani sisteme kayıt oluyorsunuz ve arkadaşlarınızı sisteme çağırıyorsunuz, onlarda arkadaşlarını çağırıyor. Böylece grubunuzu oluşturuyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. Level sistemi var sitede. Level 1 de Kayıt oluyorsunuz. Kayıt olabilmeniz için davetiye kodunuz olması gerekiyor.

Aşağıdaki kodlarla kayıt olabilirsiniz sonra sizlerde kodlarınızı paylaşabilirsiniz Sistem şuan beta aşamasında beta aşamasından çıkınca çeşitli görevleri şimdiden kurduğumuz grubumuzla tamamlayıp kazanmaya başlayacağız şuanda r10da vs herkes grubunu oluştrmaya çalışıyor kayıt olmak isteyenler aşağıdaki kdoalrı kullanarak kayıt olabilirler.

http://www.youtube.com/watch?v=T0ut...outube.com/watch?v=T0utFUMg8m8&has_verified=1

Kayıt ol
bidroop - build your crowd now | closed beta & invite only

Kodlar
j2gL9JmI
uv5XI8Pc

Grubunuz Kaç kişi Hocam Şuanda ? Bide Getirisi Nasıll Kaç Üyeye Ne Kadar Kaznadıryor Yani

Grubunuz Kaç kişi Hocam Şuanda ? Bide Getirisi Nasıll Kaç Üyeye Ne Kadar Kaznadıryor Yani

Tanıtım videosunu ik mesaja ekledim açıkcası tam oalrak bende bilmiyorum ama grubunuz oluştukça görevler açılmaya başlıyor sanırım benim kodlardan kayıt olup sizde kendi kodalrınızı paylaşıp ufaktan grubunuzu kurmaya başlayabilirsiniz detaylı bilgi edindikçe ilk mesajjı düzenleyeceğim

Kayıt Oldumda Eposta Adresime Bişey Gelmedi Ve Türk yapımı Demiştiniz ama Türkçe dil Seçeneği yok yada Ben Göremedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri