Bıktım Arkadaşlar Tavsiyelerinizi Bekliyorum

• Kullanıcı Blackheart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
1 1.5 sene uğraştın ve hala olmuyosa bence zorlamamak gerekir. O kadar zaman uğraşan kişi ödeme eşiğini fln çok rahat geçmesi lazım diye düşünüyorum

Arkadaşlar ben öğrenciyim. Aylardır bu işle uğraşıyorum. Özgün çalışıyorum, güzel şeyler çıkartıyorum ancak özgün için fazla sabır gerekiyor ve ben batmış durumdayım. En azından aylık 200-300 TL kazanmam gerek. Fazlasında gözüm yok gerçekten. Nereden başlamalıyım? Nasıl olduğu farketmez. Yeterki az biraz kazanayım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var başka türlü eğitimimi herşeyimi sonlandırabilirim. :(
Hangi ünidesin dostum?

Kardesim simdi sana soyleyeceklerimi yapp kesinlikle bir gelir elde edersin 20 tane kanal ac bu en fazla 2 saatini alir.her kanal aciminda ip yenile cerez temizle farkli tarayici kullan.20 tane kanalin olsun uzun ve izlenip telif vermeyen iceriklerden (film anime dizi belgesel) bul her bir kanalina 20 30 40 adet video at hadi diyelm bu kanallarin yarisi kapandi elinde kaldi 10 tane her kanal gunluk 1 dolar biraksa 10 kanal 10 dolar yapar buda aylik 300 dolar yapar.300 dolarda aylik sana 500 600 rahat birakir haa bunlari yaparken kesinlikle bot vds kullanacaksnn.bu isi yaparken 10 20 gun disini skp calismassan kaymagini yiyemezsn hic 1 3 5 saatle olaca is degil her gun kendine yt icin 4 5 saaat planli bir zaman ayir 10 gun bunlari yap sonra bak bakalm.nasl para kazanacaksn INSALLAH.

Arkadasa katiliyorum simdi 2 saatini alir 1 ay sonra 1 saat bile surkeyecektir sen yol istedin sana en kolay yolu gosterio ve net kazanc burda kimse kimseye yukledigi içeriği katagoruliyi vermez verdiklerimizde bizi enayi yerine koydu bircok ornek var bu forumda

Arkadasin sadece motivasyona ihtiyaci var hepimiz burdan geçtik unutmayin polemik yaratmaya gerek yok.

Kendin için kapalı görünen kapıların anahtarları forumda mevcut, bak araştır çalış çabala kazan.

Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sadece bu konu daki yazılanları yap kazanırsın
Arkadaşlar her şeyi söylemişler
Sen güzelce oku bu konuyu ve söylenenleri yap yeter
Ama bu forumu biraz araştırırsan daha neler neler öğrenirsin bi bilsen

Kardeşim ben sana mail açmayı öğreteyim günlük 50 mail açsan günlük 50 tl aylığa vurunca 1.500 tl senin dediğinin kat kat üstünde eğer mail açmak istersen bana özelden pm at.

bende lisede 1 sene kaldım bidaha okudum birinci dönem dersler yine kötüydü kalcak gibiydim çıktım açığa yazıldım geleceğim youtube artık dükkan açıcak kadar para yaptım bu yaşta pc dükkanı açmayı düşünüyorum açığı bitirdikten sonra ygs girerim sonrada üni 2 senelik pc okurum inş .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri