bıktım artık biri yardımcı olsun

Marslan

Kayıtlı Üye
4.güne girdim ulan tüm özgün +1 milyon aboneli kanalların videolarını çektim diğer kanallarıma attığım videolardan dolayı kapanan videolarıda attım bir tanesi ünlem yemedi ya hepsi dolar işareti yanıyor kanalda 5 bin izlenme oldu birşey deniyeceğim deniyemiyorum

dizi vs. herşeyi denedim

istediğim şey

para kazanılamıyor ticari kullanım hakları kanıtı sağlamak için tıklayın yazısının birdahaki atacağım tüm videolarımda olmasını istiyorum hangi videolar yer bunu ?

eşleşen veya dünya engeli istemiyorum ticari kullanım hakları kanıtı veren ünlemden bahsediyorum

ve bir dahaki atacağım tüm videolarda bunun olmasını istiyorum

dünya engeli uyarısını kanala işlettirmeden tüm videolarını dünya engeline düşür sonra hepsini sil 100 video bas kanal ünlemli kanal olur içerik arıyosan car crash, funny

Hocam oncelikle özgün kanalların videolarını çekmekle hata yapmssın Çünkü kanal sahipleri direk youtubeye şikayet edıyorlar Ünlem konusunda anladığım kadarı ile render yapmadan videoları atıyorsun Eğer kanalın mimlenmedı ise iyi bir edit programı ile ünlem sorununu aşarsın Video düzenleme edit programı bilmiyorsan camtasia yı tavsıye ederım aralarında öğrenmesi basıt ve işe yarayanı camtasıa

Özgün kanalları çekiyorsan eğer başta yanlış yapıyorsun.. Emek verilen kanallar çekilmez. Spamıda düzgün yapın arkadaş.. Çekecek kanal mı yok Allah aşkına niye milletin özgün kanallarını çekersiniz anlamam.. Ondan sonra yardım istiyorsunuz..

Başka bir kategori bulman lazım. Ama kategori yardımında kimse bulunmaz. Biraz zaman harcayıp ne yüklesem diye düşünmeye bak. Özgün kanallardan da uzak dur ki emeğe saygısızlık olmasın..

youtubun neden türklere karşı operasyon çektiğini daha iyi anlıyorum. youtup az bile yapıyor türklere arkadaş.

Youtube ayıklama yapıyor indiriyor darbeyi ama ytpara yönetimi hala bazılarını forumdan ayıklamadı gitti. İşin içine eden işi düzgün yapmayan kim varsa önce forumdan ayıklamalı ki, youtube'da yardımı olsun bu işin..

bu forumu google çalışanlarıda okuyor. maalesef böyle adamlar yüzünden çilesini düzgün çalışanlar çekiyor.

yahu ben kategori arıyorum ünlem nasıl geçilir vs. diye sormuyorum ünlemi kesin yiyen videonuz varmı diyorum ulan şurda birşey deniyoruz artık gönül rahatlıyıla spam yapalım diye herkesle paylaşıcaktım onu bile istemiyorsunuz

yahu ben kategori arıyorum ünlem nasıl geçilir vs. diye sormuyorum ünlemi kesin yiyen videonuz varmı diyorum ulan şurda birşey deniyoruz artık gönül rahatlıyıla spam yapalım diye herkesle paylaşıcaktım onu bile istemiyorsunuz

Adam kendi ağzıyla KATEGORİ ARADIĞINI söylüyor.
Hani derler ya sen giderken biz geliyorduk diye, sen daha gidemiyorsunki gelesin.
Aslansın kaplansın sen yaparsın.
:D

Adam kendi ağzıyla KATEGORİ ARADIĞINI söylüyor.
Hani derler ya sen giderken biz geliyorduk diye, sen daha gidemiyorsunki gelesin.
Aslansın kaplansın sen yaparsın.
:D

evet kategori arıyorum o yüzden çizgi filmleri dizileri filmleri +1milyon aboneli kanalların videolarını yüklüyorum ne güzel kategori aramakmış bu

yanlış yazdığımın farkına varamayacak kadar cahilmişsin kardeşim tebrikler

daha doğru düzgün okuyamıyorsunuz heralde ilk başta yazdığımı

evet kategori arıyorum o yüzden çizgi filmleri dizileri filmleri +1milyon aboneli kanalların videolarını yüklüyorum ne güzel kategori aramakmış bu

Ben sana anladığın dilden cevaplar atarım ama senin gibi üyeler yüzünden Ban yemenin manası yok.
Report ediyorum tüm böyle HAKARET ettiğin yorumları, herkeste kim neyin nesi görüyor forumda.
:cool:

Hem milletin özgün kanalını çek hem de burada neden başarılı değilim diye dert yan. Pişkinliğin, riyakarlığın bu kadarı.

Hem milletin özgün kanalını çek hem de burada neden başarılı değilim diye dert yan. Pişkinliğin, riyakarlığın bu kadarı.
ciddi soruyorum sorunlarınmı var ?

hayır anlamayacak kadar ne yaşadın ?

ben ünlemi nasıl yiyebilirm nasıl ticari kullanım hakkına düşer kanal diye soruyorum sen "ben neden başarılı değilim" anlıyorsun ya şu forumda akıllı 2 tane insan var onlarda zaten anlayıp düzgün yorum yaptılar !

Ya bunu alın bunu alın burdan..

Bana kategori vereceksiniz yoksa çıldırırım :D Bak kafadan söyliyeyim. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri