Serkan1905
Yasaklanmış
Yandex Toloka tarzı günlük 2-3 lira getiricek bilidğiniz alternatif kazanç yolları var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yandex toloka ile ödeme aldınız mı ?
Yandex tolaka ne ya.. Bilmiyorum ama.. 300 kelimelik bir makale ücreti 3 tl onu biliyorum.. Yani yazabilen arkadaşlar makale yazsın..
ben aldım 40$dan fazla ödeme part part çekiyorum max 4 -5 gün içerisinde paypala yatırıyorlar çerez parası niyetine uğraşıyorum.
Toloka ilk çıktığı zamanlarda çok güzeldi 30 dolara yakın ödeme aldım ama şimdi girmiyorum bile görevler gelmiyor artık.
Caps yapma konusunda yaratıcılığına ve özgünlüğüne güveniyorsan ve bu işten para kazanmak istiyorsan pm atabilirsin![]()
Görev gelmiyor hiç ya
---------- Spam Engelliyici 04:37 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------
Malesef yaratıcılık sıfır![]()
Hocam yukarıda yazılanları okudum.Biraz daha detaylı yazar mısın Tolako görevleri ne oluyor?
Birde forumda yazarken hafif takılma oluyor mu yoksa sadece bende mi oluyor?
görevlerin çoğu +18. mesela birisi kedi resimleri diye aratmış. sende çıkan sonuçlar içerisinden alakasız şeyleri eliyorsun. başka bir görevde birisi video aramış ( herşey çıkabiliyor) o video oynatılıyor mu oynatılmıyor mu onu işaretliyorsun. böyle görevler var açıklamaları mevcut her görevin altında. üç kere 10 dolar ödeme aldım paypal yoluyla ancak bir görev geldi düngünce yaptım beceri puanım 70 lerden 0 a düştü itiraz ettim 9 a çıkardılar bıraktım bende.
dailymotion tabiki
Toloka ilk çıktığı zamanlarda çok güzeldi 30 dolara yakın ödeme aldım ama şimdi girmiyorum bile görevler gelmiyor artık.
Caps yapma konusunda yaratıcılığına ve özgünlüğüne güveniyorsan ve bu işten para kazanmak istiyorsan pm atabilirsin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.