Bildiğiniz Alternatif Kazanç Yolları

Serkan1905

Yasaklanmış
Yandex Toloka tarzı günlük 2-3 lira getiricek bilidğiniz alternatif kazanç yolları var mı?

Yandex tolaka ne ya.. Bilmiyorum ama.. 300 kelimelik bir makale ücreti 3 tl onu biliyorum.. Yani yazabilen arkadaşlar makale yazsın..

Toloka ilk çıktığı zamanlarda çok güzeldi 30 dolara yakın ödeme aldım ama şimdi girmiyorum bile görevler gelmiyor artık.

Caps yapma konusunda yaratıcılığına ve özgünlüğüne güveniyorsan ve bu işten para kazanmak istiyorsan pm atabilirsin :)

Yandex tolaka ne ya.. Bilmiyorum ama.. 300 kelimelik bir makale ücreti 3 tl onu biliyorum.. Yani yazabilen arkadaşlar makale yazsın..

Hocam yandex toloka size verdiği kelime dahilinde o kelimeye uygun şekilde uygun-uygun değil tarzı temizlik yapıyorsunuz

ben aldım 40$dan fazla ödeme part part çekiyorum max 4 -5 gün içerisinde paypala yatırıyorlar çerez parası niyetine uğraşıyorum.

Görev gelmiyor hiç ya

---------- Spam Engelliyici 04:37 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------

Toloka ilk çıktığı zamanlarda çok güzeldi 30 dolara yakın ödeme aldım ama şimdi girmiyorum bile görevler gelmiyor artık.

Caps yapma konusunda yaratıcılığına ve özgünlüğüne güveniyorsan ve bu işten para kazanmak istiyorsan pm atabilirsin :)

Malesef yaratıcılık sıfır :)

anket doldurma işlerine girebilirsiniz hatırladığım toluna vardı bi araştırın ödeme alanlar vardı oradan

tolakodan ilk çıktığında bende almıştım 3 $. Sonra bi anda herkes oraya çullanınca görev çıkmayıp çıkan görevlerde 0.01 den çıkmaya başlamıştı.

Hocam yukarıda yazılanları okudum.Biraz daha detaylı yazar mısın Tolako görevleri ne oluyor?

Birde forumda yazarken hafif takılma oluyor mu yoksa sadece bende mi oluyor?

Hocam yukarıda yazılanları okudum.Biraz daha detaylı yazar mısın Tolako görevleri ne oluyor?

Birde forumda yazarken hafif takılma oluyor mu yoksa sadece bende mi oluyor?

görevlerin çoğu +18. mesela birisi kedi resimleri diye aratmış. sende çıkan sonuçlar içerisinden alakasız şeyleri eliyorsun. başka bir görevde birisi video aramış ( herşey çıkabiliyor) o video oynatılıyor mu oynatılmıyor mu onu işaretliyorsun. böyle görevler var açıklamaları mevcut her görevin altında. üç kere 10 dolar ödeme aldım paypal yoluyla ancak bir görev geldi düngünce yaptım beceri puanım 70 lerden 0 a düştü itiraz ettim 9 a çıkardılar bıraktım bende.

görevlerin çoğu +18. mesela birisi kedi resimleri diye aratmış. sende çıkan sonuçlar içerisinden alakasız şeyleri eliyorsun. başka bir görevde birisi video aramış ( herşey çıkabiliyor) o video oynatılıyor mu oynatılmıyor mu onu işaretliyorsun. böyle görevler var açıklamaları mevcut her görevin altında. üç kere 10 dolar ödeme aldım paypal yoluyla ancak bir görev geldi düngünce yaptım beceri puanım 70 lerden 0 a düştü itiraz ettim 9 a çıkardılar bıraktım bende.

Tamam hocam anladım sağolun.

Yandex Toloko'yu falan boşverin hocalar. Şu PTC sitelerinden farksız gözümde çok az bir kazanç sağlıyor. CPA ve satış ortaklığı işlerine kafa yorabilirsiniz. Hayal gücünüz ve sıkı çalışmalarınız sayesinde güzel para kaldırabilirsiniz. Benim bu konuda çalışmalarım var daha ama başlatamadım bir türlü. :)

toloka dan ben de 30 dolar aldım ama uğraşılacak şey değil hocam .. video falan işleri de olmasın diyorsan makale yazmak en iyisi gibi

Vay be capstende mi para kazanılıyor. :)
Meraktan soruyorum pm alabilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri