Bilgi Alışverisi mi yoksa sadece Alışveriş mi ?

xenox

Kayıtlı Üye
Aylardır içimde uhde kalan bir konuya değineceğim artık. Bu 100 liraya 5000 lira vaat edenlerden sonra susamayacağımı anladım.

Şimdi burası ytpara forumu. Forumun amacı nedir ? Bilgi alışverişinde bulunup birbirimize yardımcı olmak.

Gel gelelim güncel konulara bakalım. Bilgi alışverişinin bilgi kısmı gitmiş sadece alışverişe dönmüş. Her şeye para. Yöntem buldum para , sistem geliştirdim para, taktik buldum para. Kardeşim sen fişini verip vergini ödeyip satış yapmıyorsun ki. Yarın öbür gün sistemin garantisi yok. Alan kişinin havale yaptığına dair bir banka dekontu kalacak elinde bir tek. Böyle bir ortamda tutmuş diyorsun ki ayda 5000 lira kazan 100 liraya.

Yani işin aslı bilgi alışverişi kısmı yalan olmuş. Bencillik almış başını gitmiş.

Bu yöntem buldum , taktik buldum 100 liraya 5000 lira diyenlere hiç güvenmiyorum. Bildiğin oltanın ucuna solucanı takmış sallıyor foruma rastgele deyip.

Eğer bu yazdıklarım forumda ceza almamı öngörüyorsa razıyım ama bu konuya değinmesem vicdanım rahat olmazdı.

eskidendi o devir. şu saatten sonra her koyun kendi bacağından asılır.

yöntem ve taktik satışı zaten yasak hocam el altından satanların önce bi bulunması lazım. Ayrıca sonuna kadar katılıyorum forumda bilgi paylaşımı sıfır birisi çıkıp bedava taktik verincede bu benim sistemim fixleteceksiniz diye konu kapatılıyor taktik ve yardımlaşma çok eskilerde kaldı malesef

Aylardır içimde uhde kalan bir konuya değineceğim artık. Bu 100 liraya 5000 lira vaat edenlerden sonra susamayacağımı anladım.

Şimdi burası ytpara forumu. Forumun amacı nedir ? Bilgi alışverişinde bulunup birbirimize yardımcı olmak.

Gel gelelim güncel konulara bakalım. Bilgi alışverişinin bilgi kısmı gitmiş sadece alışverişe dönmüş. Her şeye para. Yöntem buldum para , sistem geliştirdim para, taktik buldum para. Kardeşim sen fişini verip vergini ödeyip satış yapmıyorsun ki. Yarın öbür gün sistemin garantisi yok. Alan kişinin havale yaptığına dair bir banka dekontu kalacak elinde bir tek. Böyle bir ortamda tutmuş diyorsun ki ayda 5000 lira kazan 100 liraya.

Yani işin aslı bilgi alışverişi kısmı yalan olmuş. Bencillik almış başını gitmiş.

Bu yöntem buldum , taktik buldum 100 liraya 5000 lira diyenlere hiç güvenmiyorum. Bildiğin oltanın ucuna solucanı takmış sallıyor foruma rastgele deyip.

Eğer bu yazdıklarım forumda ceza almamı öngörüyorsa razıyım ama bu konuya değinmesem vicdanım rahat olmazdı.

Hocam ben size bir bakıma katılıyorum fakat kendi fikrimi de dile getirmek isterim. Söylemek istediğim sadece 100 tl ye 5000 tl vaad eden insanlar değil. Onlarında kendine göre haklı tarafları var çünki bu forumda gizlenen çoğu kötü insan herşeyi berbat edebiliyor. O yüzden onların da bir bakıma böyle yapması şahsım adına uygun.. Ha alır mıyım böyle şeyleri dersen neden olmasın? Sonuçta admin tarafından onaylanıyor..

Her işte risk vardır... heleki youtube işinin garantisi hiç yok. Yani ne insanlar var ne işlere binlerce lira yatırıp kaybediyorlar.. Burda 100 lira verip kaybetmişsin çok değil. En azından tecrübe olur veya kazanamasan bile bir şeyler kaparsın az çok. 100 tl yi bağışlamıyorsun sonuçta.. Gereken bilgiyi alacaksın gerisi sana kalmışş..

Zaten her işte olduğu gibi eğer kendin öğrenip kazanmak istiyorsan çok uğraşırsın ama yatırım yaparsan en azından o uğraşma zamanını yarı yarıya kadar indirebilirsin.

Saygılar hocam.. YANLIŞ ANLAMAYIN bu arada sizi kötülemiyorum. Sadece sizinde yaptığınız gibi kendi fikrimi sundum :)

valla bende sizin kafaları anlamıyorum

taktik bedava yöntem bedava kanal bedava kategori bedava bide bot olsa tadından yenmez

ben 2 yıldır debeleniyorum gece gündüz kategori içerk yöntem buluyorum kazanmaya başlıyorum burdaki zihniyette adamlar eşşek gibi uykusuz bilmem ne çalışsın herşeyi bulsun burada paylaşsın ohh miss keşke herşey öyle güzel olsa ne iyi olurdu .

oldu olacak yakında kanal satışlarıda beleş olsun vala süper olur

artık eskidendi o kazanç basitti ne atsan izlenir herkesin cebi dolardı şimdi bitti adam kazanmak için günlrce ugraşıyor emek veriyor render alıyor vs vs vs

bedavaya kimse bişey vermez artık çünki kazanmak zorlaştı

benim fikrim bu bundan sonra ne kimseden bedava bişey alırım kizaten kimse vermez nede kimseye bedava bişey veririm

not: yt işini bıraktım

adam 100 liraya bişey sattı diye ortalıgı ne karıştırdınız be
bende 6 aydır hiçbişey kazanamadım son 2 aydır bu işe odaklandım gce gündüz
şimdi buldugum herşeyi gelip herkese anlatayım mı tabiki hayır

Son düzenleme:

taktik bedava yöntem bedava kanal bedava kategori bedava bide bot olsa tadından yenmez

ben 2 yıldır debeleniyorum gece gündüz kategori içerk yöntem buluyorum kazanmaya başlıyorum burdaki zihniyette adamlar eşşek gibi uykusuz bilmem ne çalışsın herşeyi bulsun burada paylaşsın ohh miss keşke herşey öyle güzel olsa ne iyi olurdu .

artık eskidendi o kazanç basitti ne atsan izlenir herkesin cebi dolardı şimdi bitti adam kazanmak için günlrce ugraşıyor emek veriyor render alıyor vs vs vs

benim fikrim bu bundan sonra ne kimseden bedava bişey alırım kizaten kimse vermez nede kimseye bedava bişey veririm

ümit abi bana da mı bedava yok ? :D

Kimse gücenmesin ama forumda özellikle son zamanlarda herkes kendi ekmeğine yağ sürme derdinde yardımlaşma - ticaret portalı olan bu forumda yardımlaşma neredeyse tamamen ölmek üzere genellikle herkesin olayı menfaate döndü, çok düşük bi kitle yardım etme sevdasında he bide bunlara trolleri eklemek gerek bilmiyorum sonumuz hayrola

Eee ona bende karşıyım canım kardeşim. Armut piş ağzıma düş şeklinde hiç bir şeyi bende tasvip etmiyorum. Ama bugün yeni başlayacak hevesli arkadaşlar için bakacağı yardım konularının çoğunun açılış tarihi 2014-2015 Son kullanma tarihi geçmiş bilgilerle ne yapılabillir ki ? Sen söyle.

Katılıyorum size hocam.

Ben 3 yıldır youtube ile uğraşıyorum vede ilk 2 yıl yerimde sektim 7 ay sonra çerez ip yi öğrendim ki öğrenene kadar gece gündüz sınavlarımdan fedakarlık ettim ve sınavlarımdan kaldım bu arkadaşlar bunu anlamıyor bu işe başlayanlar acil paraya tutuşanlar yerinde seksin istiyorlar yazıktır diyorum

diyorlarki bu yöntemi 100 tlye niçin satıyorsun 1000 tlyede satabilirdim amacımı sizin gibi düzgün anlayan çok nadirdi amacım ciddi insanlardı laylaylomlar değil cidden para kazanma peşinde koşanlardı ben işimi bırakıp insanlara yardımcı oluyorum bunun yanında kendi işimi bıraktığım için küçük bi mebla talep ediyorum ama bu durum bazı arkadaşların çok hoşuna giderkenede bazı arkadaşların zoruna gidiyor bi insan bildiği doğrulardan ayrılmaması gerektiğini düşünüyorum sabırlı davranmaz zorundayız sevgili hocam hakkımızda hayırlısı [MENTION=13292]astalawista[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri