Bilgi paylaşımından çekinilmesi üzerine tartışma.

Yukarıdaki yorumlarda da yazdığım gibi bu görüşe saygı duyarım kimse kimseye bişey öğretmek zorunda değil tabiki.

Ancak şunu da unutmamak gerek bu forum kurucuları ve yöneticileri olmasaydı kaç kişi kazanabilirdi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tabiki görüşe benimde saygım var.Fakat buradaki karşılaştırdığınız olay ile anlattığınız olay çok farklı boyutlarda.

Yapacak kişinin bildiği herşeyi karşılıksız anlatması gerek.Ne gruplar kuruldu bu forumda karşılıklı tıklatma taktik paylaşma vs bence pek umutlu olmayın fakat yinede başarılar iyi akşamlar dilerim :)

arkadaş elamanın birisi gündüz bir konu açmıştı işte 2000 tl ye programsız yazılımsız full sadece youtube ayarları üzerinden oynayarak dünya engelini kaldırmayı satın aldım diye. onu satan elaman bu yazımı okuyorsa varsa öyle bilgin ben seni gayet memnun ederim paylaşma bilgini sat .... :D

gene hangi taktiklerin pesindesiniz hocam :D

ohooo hangi birini saysam hocam :D 40 dakikalık bir dizi için 48 saattir uğraşıyorum, dünya engelini geçiyorum bazı ülkelerde engellendiye dönüyor vidyo, onu geçiyorum eşleşen çıkıyor.. hepsini birarada geçemedim, birbirinden birine takılıyor elbet :D şimdi yeni render almayı bekliyorum 70 dakikası var :mad:

arkadaş elamanın birisi gündüz bir konu açmıştı işte 2000 tl ye programsız yazılımsız full sadece youtube ayarları üzerinden oynayarak dünya engelini kaldırmayı satın aldım diye. onu satan elaman bu yazımı okuyorsa varsa öyle bilgin ben seni gayet memnun ederim paylaşma bilgini sat .... :D
Ekmeğimize taş koyma gardaş :)

ohooo hangi birini saysam hocam :D 40 dakikalık bir dizi için 48 saattir uğraşıyorum, dünya engelini geçiyorum bazı ülkelerde engellendiye dönüyor vidyo, onu geçiyorum eşleşen çıkıyor.. hepsini birarada geçemedim, birbirinden birine takılıyor elbet :D şimdi yeni render almayı bekliyorum 70 dakikası var :mad:

Hocam bugun yeni bir konu vardı sonny vegas pro ile dünya engellerini geçmek için onu deneme sansınız oldumu.

o zaman bu platformu oluşturanlar aptal.

Yukarıdaki yorumlarda da yazdığım gibi bu görüşe saygı duyarım kimse kimseye bişey öğretmek zorunda değil tabiki.

Ancak şunu da unutmamak gerek bu forum kurucuları ve yöneticileri olmasaydı kaç kişi kazanabilirdi?

sözüm neden öğreteyim diyen kişiye gelsin.

sende birilerinden öğrendiğinin farkında değilsin sanırım.

Hocam bugun yeni bir konu vardı sonny vegas pro ile dünya engellerini geçmek için onu deneme sansınız oldumu.

denedim hocam ordaki videoda yazan rakamları 1e1 girdim hatta ilk başta olmadı sony pro 13 indirdim diye sildim videodaki gibi 12 indirdim baştan tekrar yaptım yine olmadı... bende o program üzerinden videoyu berbat etmeden değişik efektler koyarak birşeyler yapmaya çalışıyorum.. ne kadar fazla efekt koyarsak render süreside arttığı için bekliyorum bende mecburen..

denedim hocam ordaki videoda yazan rakamları 1e1 girdim hatta ilk başta olmadı sony pro 13 indirdim diye sildim videodaki gibi 12 indirdim baştan tekrar yaptım yine olmadı... bende o program üzerinden videoyu berbat etmeden değişik efektler koyarak birşeyler yapmaya çalışıyorum.. ne kadar fazla efekt koyarsak render süreside arttığı için bekliyorum bende mecburen..

Benim henüz denemeye fırsatım olmadı ama bi öneride bulunmak istiyorum videodaki ayarların aynını yapıp birazda videoyu filigranlaştırabilirsin belki işe yarar.

ünlem sıkıntısı yaşamadan nasıl video paylaşımı yapmaktasınız. biraz bilgi lütfen

Benim henüz denemeye fırsatım olmadı ama bi öneride bulunmak istiyorum videodaki ayarların aynını yapıp birazda videoyu filigranlaştırabilirsin belki işe yarar.

teşekkür ederim hocam tavsiye için bugün artık yatıcam.. yarın kalktığımda bu taktiğide denerim.. hadi iyi geceler herkese :D

hocam fazla paranoya yapmışınız siz.kimsenin bişey takip ettiği yok.yok henny miş yok google forumu takip edip önlem alıyormuş falanda filan.dunyada tek yt ile ilgili forum burası değil.paylaşılan bilgilerde çok öncelerden dunyadaki çeşitli forumlarda paylaşılmış şeyler.google ın işi gücü yokda adam görevlendircek forumu takip ettircek,sanki kimsenin bilmediği internette hiç yayınlanmamış müthiş taktikler varda onları öğrenip önlem alacak.

zaten günahını istemiyoruz ki :) sadece el ele tutuşup ytden kazanmaya çalışıyoruz

benim aklımda şu ana kadar denenmemiş 10-12 yöntem var. belkid enenmiştir ama daha paylaşan olmadığı için bilemiyorum

eğer bu yöntemler tutarsa belki paylaşırım :D

hocam fazla paranoya yapmışınız siz.kimsenin bişey takip ettiği yok.yok henny miş yok google forumu takip edip önlem alıyormuş falanda filan.dunyada tek yt ile ilgili forum burası değil.paylaşılan bilgilerde çok öncelerden dunyadaki çeşitli forumlarda paylaşılmış şeyler.google ın işi gücü yokda adam görevlendircek forumu takip ettircek,sanki kimsenin bilmediği internette hiç yayınlanmamış müthiş taktikler varda onları öğrenip önlem alacak.
Bu tartışma, forumda bir çok kişinin izlenme durumunu düşündüğü için açıldı zaten. İzleniyor mu izlenmiyor mu bilemem tabiki. Eğer varsa böyle bişey bende alternatif bir çözüm sundum.
kımse kımseye gunahını wermezbu devırde ama denenebılır
Neden? Forumda bir çok kişi yöntemlerini paylaşıyor. Ki şuna eminim gerçekten çok zor durumda olsam ve bunu kanıtlasam, forumda karşılıksız para yardımı yapabilecek kişilerde var bence...

[MENTION=9822]dombalak[/MENTION] arkadaşımızın açtığı konu üzerine. Sayfa arasında yitip gitmesin diye buraya yazdım, sorun olursa silinsin.

Bunun bir çözümü yok arkadaşlar, sunduğunuz çözümler ya çok basit ya da forumun kapanmasına sebep olacak çözümler.

Bunun için tek çözüm usta - çırak ilişkisi. Usta öğrencilerini seçecek, skype - facebook - twitter vs. Tüm sosyal ağlarda etkileşim halinde olacak ve sadece öğrencilerine bilgi paylaşımı yapacak. Forumda normal paylaşımlar, sorular ve cevaplar devam edecek. Ki artık aklınıza gelebilecek her türlü soruların cevabı forumda mevcut. Detaylı bir araştırmayla tüm bilgilere ulaşılabilir.

Formüllerini paylaşmak isteyen arkadaşlar güven ilişkisine dayalı bir arkadaşlık kuracak ve kendi ekibini kuracak.

50 üstad olsa hepsi 10 çırak alsa, 500 kişi harmanlanmış olur...

Ya da memleketçilik yapacağız, mesela ben misafirlerim gittiği zaman [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] arkadaşımızı eve davet edicem çay içeceğük, burada birbirimize daha etkili bir şekilde yardımcı olabiliriz mesela... Her şehirde vardır mutlaka işi bilen birisi. Hafta sonu bir gün buluşup birşeyler içmek zor olmasa gerek...

Sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim.

Suanki dedğin sistemi ben uyguluyorum :) gayet basarılı bir sistem :)

Yüz yüze görüşme fikri güzel aslında. Ayda 1 kezde olsa toplanıp hem sosyal bir faliyet hemde bilgi paylaşımı açısından iyi olur.

ayda xx.xxx tl kazanmak isteyen varsa yüz yüze görüşelim.

Adres: Kandehar/Afganistan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri