bilgi paylaştıkça çoğalır eksilmez paylaşıldıkça dahada değerlenir

burda kimse kimseye balık vermiyor istemekte dogru olmaz bu youtube okyanusunda nasıl balık tutulur işte o baharet gerektiriyor burda paylaşılan taktikler bilgiler bazılarında işe yarıyor bazılarında işe yaramıyor buda asıl can alıcı nokların söylenmemesinden kaynaklı biryerde oda mantıklı bu iş deneme yanılma ile öğrenilcek iş... işte böyle birşeyler söyleyim dedim.... :)

kısa ve net söylemissiniz zaten hocamm.. forumda her türlü bilgi var zaten bunları okuyup anlamak gerekir ve daha sonra kendine bi kategori bulmak gerekir bunu da deneme yanılma yoluyla buluyo cogu insan.. yanii baya bi ugrasmak gerekir bilgiyi forumda taktigi kendin gelistircen olay budur :cool:

biz mi zamanında enayiydik bilmiyorum böyle konular açmamışız. Buraya konu açana kadar youtube arama motoruna paylaşmak yaz 152.320 tane video çıkar karşına ama tembellik başa bela tabi.

Temiz engel geçme alırım paylaşmak isteyen varsa :D

millet sanıyor ki yt işinde sihirli bir formül var ve hiç kimse bu formülü paylaşmak istemiyor
formül mormül yok kardeşim
işin sırrı temel kavramları bildikten sonra cok arastırma ve cok calısma

sen git şimdi 1 ay boyunca günde 10 kanal aç sonra gel buraya

bu forumun en çok kazananları benim gibi çok yazan değil de uzaktan takip edenleri.çünkü adamlar boş muhabbet edeceklerine araştırıp denemekle zamanını değerlendiriyor.burda,bu kadar üyenin içinde ne paylaşacaksın.anında gören bin kişi ya çöpe çevirecek yada fixletecek.

9. sınıfta internet adına hiçbirşey bilmeyen ben bugün çok şey biliyorum ve;

Formül basit ve tek cümle.

Araştır, dene, çözüm üret.

İki dakikada adamın psikolojisini bozdunuz yav.:D

Güzel kardeşim;
O bilgi paylaştıkça çoğalır cümlesi legal olan paylaşımlar için geçerlidir.
Özgün çalışacaksan sana herkes elinden gediğince yardım eder merak etme.

Ama illegal paylaşımlarda çoğalma diye birşey yoktur. Paylaştıkça youtube açığı kapatır ve yöntemler tek tek fixlenir ;)

Bu forum; "Youtube'dan nasıl para kazanılır" üzerine kuruldu ve ilk maili alıp paranızın banka hesabına yatırılmasına kadar herşey anlatıldı. Yani sistemin nasıl işlediği A'dan Z'ye forumda mevcut.

Bunun dışında eşleşen nasıl geçerim, teliften nasıl kaçarım, hangi kategoride kaç para var, gibi sorulara cevap yeri olsaydı "war.ez sitesi" olarak değerlendirmek gerekirdi diye düşünüyorum. Bu nedenle böyle konular hakkında kimse bilgi vermiyor. Tabi bunları paylaşanlar sayesinde tembelliğimiz de had safhaya ulaşıyor. İnsanlar sürekli araştırıp paylaşım yaparken, karşılığında sahte telifler, açıkların kapatılması, kategorinin yerle bir edilmesi gibi nedenlerden ötürü paylaşım ruhu da daralıyor.

Bu nedenle eksik kalan konular varsa insanlar birbirlerine yardımcı olabilir fakat iş hile hurda paylaşımı olarak algılanacaksa tasvip etmiyorum. Yine de konu aralarında bu taktikler mevcut oluyor. Herkesin fikrine saygı duymak lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri