Bilgi Takası

camtasia da edit yapiyosan , sesi %50 kadar kisip , custom ses ayarlarini biraz degistirince gecer.. eger cok zorlarsa speed le azicik oynayiver... camtasia da sesi ayri gosterdigi icin frekanslardan nerde muzik oldugu anlasilabilir ... muzigin oldugu kismi split (ayirip ) sadece oraya da islem yapabilirsin... sonrada birlestirirsin. uzun anlattim ama islemler cok kisa

[MENTION=10318]Fizyoterapist[/MENTION] ben de fizyoterapistim, paslaşabiliriz bu bahsettiğin konuda da çok fena ünlem geçerim :)

[MENTION=10318]Fizyoterapist[/MENTION] ben de fizyoterapistim, paslaşabiliriz bu bahsettiğin konuda da çok fena ünlem geçerim :)

kardeşim ünlem geçme ve ses eşleşenini geçmeyi kendi çabalarımla çözdüm zaten. geriye sadece ilk sayfaya çıkıp kalıcı olma taktiği kaldı. varsa onunla takas ederim ancak.

Kalsın hocam, güle güle kullan sen bilgilerini. Ben öyle muhabbet olsun diye söylemiştim paslaşırızı aynı meslekteniz diye, yoksa illaki bir karşılık beklediğim yoktu. Kolay gelsin.

camtasia da edit yapiyosan , sesi %50 kadar kisip , custom ses ayarlarini biraz degistirince gecer.. eger cok zorlarsa speed le azicik oynayiver... camtasia da sesi ayri gosterdigi icin frekanslardan nerde muzik oldugu anlasilabilir ... muzigin oldugu kismi split (ayirip ) sadece oraya da islem yapabilirsin... sonrada birlestirirsin. uzun anlattim ama islemler cok kisa

Bunun nasıl yapıldığını bana gösterebilir misiniz hocam teamden falan? Çok memnun olurum.

вαттυѕαу;614369' Alıntı:
Videonun kalitesini 1 gram bile bozmadan dünya engeli geçen varsa ve zengin olmak istiyorsa iletişime geçsin :D

hocam o zaten zengin olmamis midir ?

eskiden dunya engeli gecmek cok basitti
youtube vide editorde videoyu komple mozaik yapaıp farlı kaydediyordun dolar yandıgındada tekrar orjinala donduruyordun muzik kliplerinde işe yarıyordu suan hala bu taktik calısıyormu onuda bilmiyorum denemek lazım

bana ünlem geçmeyi biri öğretsin.. bütün konulardakini denedim yapamadım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri