Grup Beste (composition) yoneten var lanet bisey. Onlar kalkmiyorAyni sekilde sadece ses eslesenide cikiyor bazi videolarda, onlarida kaldiramiyorsun.
Kaldıramadığım olmadı şuana kadar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Grup Beste (composition) yoneten var lanet bisey. Onlar kalkmiyorAyni sekilde sadece ses eslesenide cikiyor bazi videolarda, onlarida kaldiramiyorsun.
Dünya engellini geçen adam ses eşleşeni nasıl geçemiyor? Hadi onda sıkıntı çıktı ünlemı nasıl geçemiyor?
[MENTION=10318]Fizyoterapist[/MENTION] ben de fizyoterapistim, paslaşabiliriz bu bahsettiğin konuda da çok fena ünlem geçerim![]()
camtasia da edit yapiyosan , sesi %50 kadar kisip , custom ses ayarlarini biraz degistirince gecer.. eger cok zorlarsa speed le azicik oynayiver... camtasia da sesi ayri gosterdigi icin frekanslardan nerde muzik oldugu anlasilabilir ... muzigin oldugu kismi split (ayirip ) sadece oraya da islem yapabilirsin... sonrada birlestirirsin. uzun anlattim ama islemler cok kisa
Bunun nasıl yapıldığını bana gösterebilir misiniz hocam teamden falan? Çok memnun olurum.
Bunun nasıl yapıldığını bana gösterebilir misiniz hocam teamden falan? Çok memnun olurum.
kardesim adsense ban sokunu atana kadar pc acmiyorum . skype varsa ekle istersen pc acinca anlatiyim olur mu?
wildwood3335
kardesim adsense ban sokunu atana kadar pc acmiyorum . skype varsa ekle istersen pc acinca anlatiyim olur mu?
wildwood3335
вαттυѕαу;614369' Alıntı:Videonun kalitesini 1 gram bile bozmadan dünya engeli geçen varsa ve zengin olmak istiyorsa iletişime geçsin![]()
hocam o zaten zengin olmamis midir ?
вαттυѕαу;614372' Alıntı:Ben zenginligine zenginlik katmaktan bahsetmiştim![]()
вαттυѕαу;614372' Alıntı:Ben zenginligine zenginlik katmaktan bahsetmiştim![]()
ben 2 parmak cerceveyle geciyorum olmaz mi :d
ünlem eşeleşen geçiyorum ama dunya engelı tırt![]()
eskiden dunya engeli gecmek cok basitti
youtube vide editorde videoyu komple mozaik yapaıp farlı kaydediyordun dolar yandıgındada tekrar orjinala donduruyordun muzik kliplerinde işe yarıyordu suan hala bu taktik calısıyormu onuda bilmiyorum denemek lazım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.