Bilgi Takasına Varmısın Yokmusun!

bemonth

Kayıtlı Üye
Konunun tamamını okumadan yorum yapmayın!
Merhaba tüm forum üyeleri,
Şimdi buraya konu açıp bir konu hakkında yardım isteme gereği duydum, ancak yardımın karşılığında bende karşımdaki kişiye yardım edip bir nevi bilgi takası yapıcaz,

Şimdi benim istediğim (İSTEK);
Youtube'a attığım videları izletirim, izletme sıkıntım yoktur, ancak kategori bilmiyorum, yada kategori bulamıyorum diyen kişilerden izlenim arttırma yöntemini rica edicem.

Teklifim
Sayfa to oranı yüksek, tbm'si ortalarda olan önü açık kategoriler vericeğim. Bu kategoriler youtube'de uçan kategoriler ancak ben uçuramıyorum :) Yani izlenim getiremiyorum. Vereceğim kategorinin etiket açıklamasına kadar hepsini vericem ve eminim bu kategori izlenim getirebilecek kişiye aylık çok iyi paralar getirecektir.

Bu sadece 2 kanalın istatistikleridir. kanalın bir tanesi eşleşen olduğu için, 23 mayıs'a kadar olan bölüm eşleşenle birlikteki rapordur. Sayfa To bu yüzden düşük gelebilir ancak 23 mayısdan sonra eşleşen kanalı aradan çıkardım ve para kazanılan tek kanaldan gelen değerlerdir. Buda kategorinin izlenim aldığına ve para kazandırdığına ufak bir gösterge olsun. Bu raporlar kanalın izlenmemiş hali. Benim kategorimde ki diğer kanallar bunun 10 katı gibi birşey oluyor genelde :)

VpNkOR.jpg

Nasıl takas sağlanacak?
kendine bir kanal yapıcak kişi ve bunu izlettirecek, geri kalanı bende :)

Konu dışı yorumlar yapılmasın, teklif gayet açık ve nettir. Herkesin kendi öz iradesi var. İsteyen iletişime geçer, istemeyen gölge etmesin yeter :)

Kendini akıllı sanan arkadaşlar siz uzak durun olur mu:) ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım

İyi forumlar

skype : mdk.teknoloji (konu dısı eklemeyin, vakit nakittir :)

Son düzenleme:
videoyu atıp gerekli ayarlamaları (etiket,açıklama) ve kanal tasarımını yapınca gerisi zaman ve şansa kalıyor kardeşim.Anca oyle izleniyor yada çok güncel olmak lazım.eski bi içerik calısıyorsan işin şansa ve zaman kalıyor ama içerigin ornegin aktif bi diziyse son bölümü ilk sen yayınlayacaksın gerisi çorap sökügü gibi geliyor :)

videoyu atıp gerekli ayarlamaları (etiket,açıklama) ve kanal tasarımını yapınca gerisi zaman ve şansa kalıyor kardeşim.Anca oyle izleniyor yada çok güncel olmak lazım.eski bi içerik calısıyorsan işin şansa ve zaman kalıyor ama içerigin ornegin aktif bi diziyse son bölümü ilk sen yayınlayacaksın gerisi çorap sökügü gibi geliyor :)

doğrudur tabi ki ancak başka püf noktalar bilen ve karşılıklı fikir alış verişi yapacak kişiler çıkar belki :)

yeni attığım bir filmi ,adıyla aramada ilk sayfada çıkartabilirim ama bir kaç unsurun bir araya gelmesi lazım.özelden atayım filmin adını ara bak....

hocam kusura bakmayın yazıyı okudum da tam anlıyamadım bu bilgi takasında ben de bi kaç şey yazmak isterim
benim 2 tane teklifim var
1. si bi tane katagori var 3 tane kanal açtım ve bu kanallar direk 7 haftada 30 bini bulyor ve daimi kazanç sağlıyor bana ünlemi geçmeyi öğreten olursa youtube içi video ile oynamadan hızlı şekilde o arkadaşa katagoriyi verircem birlikde kazanalım
2. si ise 1 katagori var ve o nda sadece tek kanal var adam 5 haftada 37m izlenim aldı ama videoları dünya engelinde ve adam çok büyük olasılım adsense çalışıyor eğer bunun içinde teklifim dünya engeli ve ünlemi geçmemi sağlayana katagoriyi vercem yine birlikde çalışak
eğer ize uyan varsa hocam lütfenpm attın

O Değilde Güncel Çalışıyorsan Üst Sıralara Çıkarma Tekniğim var Yada Dizi Çizgi Film Falan İse Ama Videonun İzlenmiş Olması Gerekiyor...

Not : Aynı [MENTION=12033]daralll[/MENTION] dediği gibi yapıyorum..

yeni attığım bir filmi ,adıyla aramada ilk sayfada çıkartabilirim ama bir kaç unsurun bir araya gelmesi lazım.özelden atayım filmin adını ara bak....

film derken türk filmimi yoksa yabancımı ben paylaşmıştım yabancı bir ban attılarki o gmail ile youtuba ayak basamıyorum:)=

evet arkadaslar takası yerıne net getırdıgımızde 10gb eşleşensız dunya engelsız kaategorıye aıt vıdeo arşivi hediye :)

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] Arkadaşımıza üste çıkma taktiği verilmiş ve güzel bi kategori alınmıştır :)
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] yeni rakip var :D :D

arkadaşlar konu dağılmasın, farklı isteklerinizi özelden halledin

Kategorilerinizin telif riski yok veya düşükse trknetwork ekleyin yapalım takası :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri