Bilgilendirme Amaçlıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karambol

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar [MENTION=40323]saruhan63[/MENTION] arkadaşımızın açtığı konu üzerine
konu
Selam.arkadaslar konu aciyorum.kimi guler kimi hakaret eder kimi hak verir ama bilmiyorum bildigim bisey var biz turk insani ne ara bu hale geldik elimizde guzel icerikler var para kazana biliriz ama.su kara borsacilar elimizi kolumuzu bagliyor suan kac bin kisi bos bos oturuyor kac bin dolar para ulkeye girmiyor sirf onay almasini bilen karaborsaci arkadas 1k ya kanal satacak diye suan ne kadar insan magdur gelin su kanal fiyatlarini dusurun herkes kanal alabilsin herkes calisa bilsin kazana bilsin sende kazanirsin burdaki bos genc arkadaslar da

bende bu yorumu yaptım

kendini bilen vata millet sevdası arkadaşlara ben büyük kolaylık sağlarım onay konusunda p.m dan skype bırakın

NOT: 0 ücret ile bunu yapamam p.m atacak arkadaşlar bilsin. İkinci bir istediğim ise her ayki karın %20 si Türk Silahlı kuvetlerine bağışlayacak arkadaşlar p.m atsın bunu yapmaz ise hakkım helal değildir iki dünyada gül yüzü görmesin inşallah.

ben bu kadar beklemiyordum 5-10 kişi görür p.m atar diye düşünüyordum fakat büyük bir ilgi oldu ve yetişemiyorum sizden ricam arkadaşlar bana p.m den skype adresinizi gönderiniz sadece ben herkesi ekleyeceğim hem böylelikle google amacayada yaklanmayız

Arkadaşa teşekkür ederiz, Bize çok yardımcı oldu ... :D

He walla onay sorununu cozduk sanirim onay alinca buradan paylasaacagiz herkese saygilar

Pazartesi onay alinca ilk isim.burada yintemi aciklamak olacak karambol arkadas tesekur ederiz

Pazartesi onay alinca ilk isim.burada yintemi aciklamak olacak karambol arkadas tesekur ederiz

Hocam yanlış anlamada, genelden butür şeyler paylaşılınca YT anında önlem alıyor.
Eğer konu açarım gibisinden yazdıysan yapma derim.
İnsanları başka türlü haberdar etmek daha mantıklı.

Yok ben onu dusundum gruptan paylasacagim.tamamen hizmet amacli ucretsiz

Burda milleti heveslendirmeyin eğer varsa bi kanıtınız sunun milletde heveslenmesin boşuna..

Biz kimseyi heveslendirmiyoruz karambol arkadasin versigi bilgilerden yola cikark biseyler ogrendik uygulayacagiz dedik kimseden biseyde talep etmedik

[MENTION=40323]saruhan63[/MENTION] [MENTION=54555]Karambol[/MENTION] arkadaslar bizede anlatır mısınız yöntemi

Biz kimseyi heveslendirmiyoruz karambol arkadasin versigi bilgilerden yola cikark biseyler ogrendik uygulayacagiz dedik kimseden biseyde talep etmedik

polimik yaratmaya gerek yk hocam sonucu paylaşırsınız olur biter. kimseye cevap vermek zorunda değilsiniz inanan inanır inanmayanda çamur atar zaten.

Kardesim adam.konuya yazmis anlatacam.diye yaz senide skypye eklesin anlatsin neyin polemigini yapiyorsun konu sahine ulas bize soylenen kim istiyorsa benden alsin onu gruba ekleyip.anlatacam

karambol harika bilgiler verdi, yüzdeyüz kanalları onaylatabiliyoruz artık :)

edit konu troll, gerçeklik payı yok, umutlandırdıysam özür dilerim

Son düzenleme:
dostum çok teşekkürler 10 saniyede kanalların para kazanmasını açabiliyorum artık

suat37 hocamada ayrıca teşekkürler, seri olarak para kazanma açma yöntemini geliştirdi arkadaştan bilgileri alarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri