Bilgili Adamlar - En Sert Eleştirileri Bekliyorum [YENİ KANAL]

BilgiliAdams

Kayıtlı Üye
Merhaba ytpara ahalisi. 1 Eylül 2016 itibariyle kanalıma ilk videoyu yüklemiş bulunmaktayım. İki arkadaş kanal açma kararı verdik. En azından ilk 6 ay boyunca haftada 3 video yüklemeyi planlıyoruz. (Pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri.)

Kanalımız adından da anlaşılacağı üzere bir bilgi kanalı. Bilgilendirecek her konuyu video yapmayı düşünüyoruz. Amacımız sadece ilginç videolar değil. Aşırı acemiyiz. Montaj filan zamanla çözeceğiz umarım.

Yine de en sert eleştirilere açığım. Bu eleştiriler sayesinde kanalı daha iyi hale getirebiliriz diye düşünüyorum. İlk videomuz;

https://www.youtube.com/watch?v=W9a6Q9kHaRg

Biliyoruz bu tür yeterince kanal var. Ama biz başka bakış açıları getirmeyi düşünüyoruz. Bir sürü düşüncemiz ve planımız var. Çok güzel bir kanal olacak. Umudumuz var. Ayrıca bilgi kanalı açma sebebimiz ise ilgimizin olduğu bir alana yönelmek istememiz.

ses gayet güzel
rekabet çok
içerik türçe dolayısıyla çok bir para beklenmemeli
görsel edit kötü
konu basit ve yüzlercesi yt de mevcut

umarım iyi yerlere gelirsin.

edit çok kötü çok geliştirilmeis lazım onun dışında ses fena değil.Arkadaki müziği de konuya göre etkileyici seçin

360p yi görünce videoyu kapadım izlemedim

ses gayet güzel
rekabet çok
içerik türçe dolayısıyla çok bir para beklenmemeli
görsel edit kötü
konu basit ve yüzlercesi yt de mevcut

umarım iyi yerlere gelirsin.

Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Hepsi doğru. Aşırı amatörüz. Hepsi tecrübe ile düzelecek umarız.

edit çok kötü çok geliştirilmeis lazım onun dışında ses fena değil.Arkadaki müziği de konuya göre etkileyici seçin

Teşekkür ederim. Evet düzelteceğiz gelişeceğiz umarım. :)

360p yi görünce videoyu kapadım izlemedim

Onu fark etmemişim bile. Demek ki o detay bile çok önemli. Gelecek 3. video ile öyle bir durum kalmayacak. :)

Ayrıca daha iyi konularla da devam etmeye çalışacağız.

2. Video da şu;

https://www.youtube.com/watch?v=5DWZDZFKoVU

Konu iyi secilmemis. Bilgi verirken ayni zamanda eylendiren, izleyiciyi bunaltmayan bir konu secin. Sanki birisi kafama silahi dayamis; mecburen izliceksin, gibi hisettim.
Seslendime daha dogal olmali. Baskalarina benzemek zorunda degilsiniz(butun seslendirmeler neredeyse ayni tonda). Hatta yabanci dilde seslendirin.

Konu iyi secilmemis. Bilgi verirken ayni zamanda eylendiren, izleyiciyi bunaltmayan bir konu secin. Sanki birisi kafama silahi dayamis; mecburen izliceksin, gibi hisettim.
Seslendime daha dogal olmali. Baskalarina benzemek zorunda degilsiniz(butun seslendirmeler neredeyse ayni tonda). Hatta yabanci dilde seslendirin.

Yorum için teşekkür ederim. Konsept benzer ama içerik büyük gelişecek ve değişecek. :)

Konuyla alakalı küçük resim ekle bence, clickbait yapıyosun :D
edit : konuyla alakalıymış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri