Bilgisayar Alacağım Tavsiyelerinizi bekliyorum

enesen4

Kayıtlı Üye
Genel olarak After effect Photoshop Sony Vegas tarzı programlar ile uğraşıyorum. Anlaşılacağı gibi render bilgisayarı arıyorum. Az da olsa oyun da oynuyorum. Bana yüksek performansli gözünüze çarpan bilgisayar varsa onerirseniz sevinirim. Öğrenci olduğum için notebook tercihimdir.
Bütçe max. 4.700 ortalama butce 3.5 ile 4.5 bin arası
Msi ve Monster tercihimdir.
Her yorum için simdiden teşekkür ederim.
2 gün içinde alacağım inşallah Mesaj atan arkadaslarla o zaman ilgileneceğim :)
güncelleme 27 Agustos Cumartesi
arkadaslar monsterin genel garanti sıkıntısı varmıs bu yüzden almaktan vazgectim. global firmalardan alırsanız daha iyi olur dediler özelliklere göre arastırdıgımda asusun bir modelini gördüm
http://www.vatanbilgisayar.com/asus...tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html
bir bakıp yorumlarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Msi kullanan var mı arkadaslar aranizda msi olarak tavsiye edebileceğiniz?

Msi en iyisi hocam. Ben 16 gd ram aldım. Aldığım gibi windows dahi kurmadım. win7 kullanıyorum. Önerim kaliteli birde fan al. Fan daima altında çalışsın. Ekran görüntüsü göz yormuyor, ses kalitesi şahane, render hızlı, aynı oyunu açıyorum 3 tane banamısın demiyor, kasma yok, donma yok. 2 yıl geçti sıkıntı yok. Garantisi geçince 16 ram taktırıcam, Yuva yatağı var.

Kesinlikle öneririm MSI. o olmazsa LENOVO bak derim... oda 2 . terciğim.

Msi en iyisi hocam. Ben 16 gd ram aldım. Aldığım gibi windows dahi kurmadım. win7 kullanıyorum. Önerim kaliteli birde fan al. Fan daima altında çalışsın. Ekran görüntüsü göz yormuyor, ses kalitesi şahane, render hızlı, aynı oyunu açıyorum 3 tane banamısın demiyor, kasma yok, donma yok. 2 yıl geçti sıkıntı yok. Garantisi geçince 16 ram taktırıcam, Yuva yatağı var.

Kesinlikle öneririm MSI. o olmazsa LENOVO bak derim... oda 2 . terciğim.

MSI GE62 Apache Pro 6QF-096XTR Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / Fiyatı
Hocam anlıyorsan suna bakarmisin 16 gb ram ve ssd de mevcut hem 4-5 sene idare eder gibi geldi

Cok güzel ve tam performans bilgisayarıymis ama bütçemin cok uzerinde biraz once verdiğim linke bakarmisiniz hocam iyi mi idare eder mi beni 4 5 sene

ben 2014 de dolar ucuzken 5k gibi bir paraya almıştım. Şuan benim pcnin fiyatları çok uçuk.

Değin modelde güzel internette ürün hakkında yorumları oku ona göre karar ver.

Ben sadece iş için kullanıyorum oyun oynamıcağım için 10 yıl ömür biçtim pc ye. Sende çok oyun düşkünü biri değilsen 5 yıl rahat gider hocam.

ben 2014 de dolar ucuzken 5k gibi bir paraya almıştım. Şuan benim pcnin fiyatları çok uçuk.

Değin modelde güzel internette ürün hakkında yorumları oku ona göre karar ver.

Ben sadece iş için kullanıyorum oyun oynamıcağım için 10 yıl ömür biçtim pc ye. Sende çok oyun düşkünü biri değilsen 5 yıl rahat gider hocam.

Oyun düşkünlüğüm yok benimde daha çok iş ve render için düşünüyorum sanırım gösterdiğim modeli alacagim dolarin 3 lira olmasi her işi zorlaştırıyor

Msi vereceğin parayla monster al aynı özelliklere uygun fiyat :D

Msi'ye vereceğin parayla monsterdan daha üstün özellikli bir laptop alabilirsin bence. Bendekide monster, msi baktıgımda gerçekten fazla bir fark vardı aynı özellikler olmasına rağmen. Metal kasa bir monster gayet güzel olur.

O paraya çok dehşet sistem kurarsın masaüstü aslında. Hiçbir zaman laptop oyun pc'si tavsiye etmem. 2Bin liralık laptop 3bin liralık, veya 4 e sistem dizmek çok daha mantıklı

monster tavsiye ederim hem ucuz hem kaliteli tek kötü yanı kasaları iyi değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri