Bilgisayar Alıcam 750/1250 TL

deliman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi
750/1250 TL arası sadece kasa almayı düşünüyorum.
Pek oyun amaçlı olmayan bir kasa
Genelde websitelerim,youtube ve surf yapmak amaçlı.
sizlerin önerileri nedir?

i5 al düz üstü o paraya yakın kampanyalı bişe yakala işini gorur ozamansa...kasa lama derım..
illakı kasa dıyorsan toplama yapmalısın vatanpc ye git parça parça alırsın .. uyumlu

zRDodO.png

ekran kartı ATI Mobility Radeon HD2600 1gb Harici Ekran kartı Sadece kasa olarak 750 diyorum güzel kardeşim skype :abdulstyle ekle konuşalım şuanki kendi kullandığım bilgisayardır vs ss şuan aldım

Son düzenleme:
i5 al düz üstü o paraya yakın kampanyalı bişe yakala işini gorur ozamansa...kasa lama derım..
illakı kasa dıyorsan toplama yapmalısın vatanpc ye git parça parça alırsın .. uyumlu
Dizüstü bilgisayarım var hocam.Kasa alacam.
zRDodO.png

ekran kartı ATI Mobility Radeon HD2600 1gb Harici Ekran kartı Sadece kasa olarak 750 diyorum güzel kardeşim skype@ aizentaicho46 ekle konuşalım şuanki kendi kullandığım bilgisayardır vs ss şuan aldım

İkinci el düşünmüyorum ama yinede skype ekliyorum hocam.

[MENTION=14866]Zeal46[/MENTION] kusura bakmada bu antikanın mazisini konuşursun sadece.

DonanımHaber - Sık Sık Güncellenen Haber Sitesi ana sayfanın en altı ekonomik pc tavsiyesi var gayet mantıklıdır.

Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi ( Haziran 2014 ) | Donanımcı Baba

buradakide sana fikir verebilir.
Kasa, ram ve işlemcileri 2.el alabilirsin uzun ömürlüdürler.
hdd(şehirden şehre kargo hddlerde bazen sorun çıkarıyor) ve anakart(taşıma söküp çıkarma esnasında hasar alabilirler) 2. el almazsın.

masaüstünde intelden uzak dur amd fx4 işlemciyi yapıştır yanına iyi bir anakart 500 tamamlar sonrasınıda düzersin ufak miktarlarla sana 800 900 patlar iyi birşey çıkar işlemci amd olsun. para kalırsa hdd yerine ssd al 150 tl felan

[MENTION=14866]Zeal46[/MENTION] kusura bakmada bu antikanın mazisini konuşursun sadece.

DonanımHaber - Sık Sık Güncellenen Haber Sitesi ana sayfanın en altı ekonomik pc tavsiyesi var gayet mantıklıdır.

hdd(şehirden şehre kargo hddlerde bazen sorun çıkarıyor) ve anakart(taşıma söküp çıkarma esnasında hasar alabilirler) 2. el almazsın.
Düşüncene saygı duyarım ama arkadaş oyun içerikli olmadığını söyledi :)
Ben bu bilgisayarda bazı ağır oyunlarıda oynuyorum internette çok güzel surf yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım saygılar iyi günler dilerim

Elimde 2 tane 2 Gb'lik Ddr3 ram ve boş kasam var hocam.
Verdiğin linklerde fikir verme açısından cok iyi onları inceledim.Ama genelde
işlemciden yana intel önermişler.İstediğim özellikle fiyat karşılaştırmasında
biraz pahalı ürünler.

pc alırsan mutlaka oyun yüklersin ona göre hareket et.

Çok az da olsa ona göre hareket ediyorum hocam.

Elimde 2 tane 2 Gb'lik Ddr3 ram ve boş kasam var hocam.
Verdiğin linklerde fikir verme açısından cok iyi onları inceledim.Ama genelde
işlemciden yana intel önermişler.İstediğim özellikle fiyat karşılaştırmasında
biraz pahalı ürünler.

Çok az da olsa ona göre hareket ediyorum hocam.

Elinde 2 tane ddr3 varsa o zaman Amd Fm2+ anakart ve parana göre bi Fm2 işlemci alabilirsin böylece ekran kartı almana gerek kalmaz.
Bende şuan 5600k ve ddr3 1600 2x4gb ram var ve ekran kartım yok.
1.5 sene boyunca bana yetti 1 hafta sonra bunu kardeşime verip biraz daha iyi bişey toplayacağım.

Elinde 2 tane ddr3 varsa o zaman Amd Fm2+ anakart ve parana göre bi Fm2 işlemci alabilirsin böylece ekran kartı almana gerek kalmaz.
1.5 sene boyunca bana yetti 1 hafta sonra bunu kardeşime verip biraz daha iyi bişey toplayacağım.

Amd A8-5600K 3.6GHz bu model mi hocam sendeki? Önerir misin bunu fiyat olarakda uygun gibi bana, bunun yanında birde hazır bilgisayar var bu linkte
Nerdeyse isteklerimi karşılayacak bir bilgisayar.
Technopc W014 Smart HD655516 Core i5 650 3.2GHz 4GB 1TB Fiyatı

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi
750/1250 TL arası sadece kasa almayı düşünüyorum.
Pek oyun amaçlı olmayan bir kasa
Genelde websitelerim,youtube ve surf yapmak amaçlı.
sizlerin önerileri nedir?

Merhaba, sizede uygun olursa kullandığım kasayı satmak istiyorum özelliklerini altda yazdım ek olarak sata kabloları ve işlemci fanı UV BOYA ile boyanmıştır bir sıkıntısı yok çalışır durumda :), ön kısımdaki lcd pc'nin hava durumu gibi bişey ben fazla parlak oldugundan dolayı film filan izlerken göz aldığından kasa içindeki kablolarını çıkarttım çalışmasına engel bişey yok.

İşlemci: Intel i3 550 3.20Ghz 1156 LGA
Grafik Kartı: 1 GB NVIDIA GeForce 9800 GT
RAM: 6 GB DDR3 RAM
Harddisk: 250 GB HDD
Anakart: ASUSTeK P7H55-M
KASA: EZCOOL F25 PANEL + H-996B ATX SİYAH LCD KASA 400w cooler master (öndeki lcd göstergesi iptal durumda.)

Fiyat olarak 600 tl istiyorum.

Merhaba, sizede uygun olursa kullandığım kasayı satmak istiyorum özelliklerini altda yazdım ek olarak sata kabloları ve işlemci fanı UV BOYA ile boyanmıştır bir sıkıntısı yok çalışır durumda :), ön kısımdaki lcd pc'nin hava durumu gibi bişey ben fazla parlak oldugundan dolayı film filan izlerken göz aldığından kasa içindeki kablolarını çıkarttım çalışmasına engel bişey yok.

KASA: EZCOOL F25 PANEL + H-996B ATX SİYAH LCD KASA 400w cooler master (öndeki lcd göstergesi iptal durumda.)

Fiyat gayet iyi ...

masaüstünde intelden uzak dur amd fx4 işlemciyi yapıştır yanına iyi bir anakart 500 tamamlar sonrasınıda düzersin ufak miktarlarla sana 800 900 patlar iyi birşey çıkar işlemci amd olsun. para kalırsa hdd yerine ssd al 150 tl felan

[MENTION=8811]bykd[/MENTION] arkadaşta amd öneriyor.İşlemci olarak Amd A8-5600K 3.6GHz Soket FM2 İşlemci Fiyatı - Taksit Seçenekleri
bunu mu kullandıgını sordum kendisine,500 Gb harddisk var elimde çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum.Ama muhtemelen çalışıyordur.Bu şartlar altında
bana

anakart
işlemci
ekran kartı (işlemciye bağlı almayadabilirim.)
Power

Şu an arayış içindeyim hocam değerlendirmelerden sonra,sizin içinde sorun olmazsa dönüş yaparım,teşekkürler.

Amd A8-5600K 3.6GHz bu model mi hocam sendeki? Önerir misin bunu fiyat olarakda uygun gibi bana, bunun yanında birde hazır bilgisayar var bu linkte
Nerdeyse isteklerimi karşılayacak bir bilgisayar.
Technopc W014 Smart HD655516 Core i5 650 3.2GHz 4GB 1TB Fiyatı

Bu pcye o para verilmez.Toplamak her zaman en karlısıdır.

Amd A8-5600K 3.6GHz Soket FM2 İşlemci Fiyatı - Taksit Seçenekleri

evet benim işlemcim bu.

a8 5600k
a8 6600k
a8 7600

bu 3ü de işini görür anakart alırken Fm2+ alırsan eski ve son çıkan apuları destekler.Fm2 alırsan 7xxx apuları desteklemez.
Amd Apu'da önemli olan ram hızıdır ve ramin 2 adet olmasıdır(dual).Bu şekilde çift kanal ram işlemci içindeki grafik gpusunu daha hızlı destekler.
Tek ram taktığında 64 bit çift ram taktığında 128 bit grafik desteği verir.
Diğer taraftan ramin 1600 ve üzeri olması bant genişliğini arttırıyor.
Bu arada bende bunları sistem toplarken öğrendim tabi. :)

intel ddr4'lü işlemcilerini duyurduğundan ddr3 üretimi durdu ve şuan ram fiyatları patlamış durumda.2 sene önce 85 liraya aldığım 8 gb ram şimdi 220 tl tüm dünyada fiyat arttı. Bu yüzden apu toplamak 2 sene öncesine göre ram yüzünden biraz daha masraflı ama elinde ram varmış.

Bu pcye o para verilmez.Toplamak her zaman en karlısıdır.

Amd A8-5600K 3.6GHz Soket FM2 İşlemci Fiyatı - Taksit Seçenekleri

evet benim işlemcim bu.

a8 5600k
a8 6600k
a8 7600

bu 3ü de işini görür anakart alırken Fm2+ alırsan eski ve son çıkan apuları destekler.Fm2 alırsan 7xxx apuları desteklemez.
Amd Apu'da önemli olan ram hızıdır ve ramin 2 adet olmasıdır(dual).Bu şekilde çift kanal ram işlemci içindeki grafik gpusunu daha hızlı destekler.
Tek ram taktığında 64 bit çift ram taktığında 128 bit grafik desteği verir.
Diğer taraftan ramin 1600 ve üzeri olması bant genişliğini arttırıyor.
Bu arada bende bunları sistem toplarken öğrendim tabi. :)

intel ddr4'lü işlemcilerini duyurduğundan ddr3 üretimi durdu ve şuan ram fiyatları patlamış durumda.2 sene önce 85 liraya aldığım 8 gb ram şimdi 220 tl tüm dünyada fiyat arttı. Bu yüzden apu toplamak 2 sene öncesine göre ram yüzünden biraz daha masraflı ama elinde ram varmış.

Evet Ramlerim var + hdd'yi de kontrol ettim oda var 500 GB,işlemci için fanımda
var,boş kasada var.
Hocam o zaman şu şekilde yapmayı düşünüyorum.
İşlemci
Amd A8 5600K Soket Fm2 3.6Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + Hd7560D Gpu - Vatan Bilgisayar
Anakart
msi anakartları arkadaşım yıllardır kullanıyor,o yüzden ilk onu tercih ediyorum.
Msi Fm2-A75ia-E53 Amd Fm2 A75 Ddr3 2133Mhz (O.C.) Vga&Hdmi Anakart - Vatan Bilgisayar
DVD
Asus Sdrw-08D2S-U Lite 8X Harici Slim Dvd Yazıcı - Siyah - Vatan Bilgisayar
Ram:
Gskill 4Gb Ripjaws Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
"4 gb'lık bir ram alarak toplam ram kapasitesinide 6 GB yapmak istiyorum,anakartta 2 socket var''
Ekran kartında kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye ?

Hocam işlemci fanın vardır ama bu işlemciye uyar mı bilinmez amd fanları sesli çalışır yalnız.

Diğer taraftan o dvd harici dvd yani içe takılandan değil.
http://www.vatanbilgisayar.com/drw-24f1st--24x-±-double-layer-sata-dvd-yazici.html bu yeterli

Ramlerin farklı olması sorun yaratır çakışma yapar denir tam olarak bilgim yok biraz piyango olabilir.Ama apu için dual ram şart yani aynı hızda aynı boyutta 2 adet olacak ki grafik işlemcisini iyi besleyebilsin.
Ekran kartı istiyorsan apudan vazgeçeceksin.Donanımhaberde sistem tavsiyeleri var oraya gözatabilirsin.Sen daha çok parça söküp eklersin listene.:) Ben 2 ay sonunda yeni yeni aldım parçaları yarın monte edeceğiz hala da keşke şu olsaydı şu olmasa mıydı gidip geliyor bakalım hayırlısı. :)

Hocam ekran kartsiz online oyunlar knight online vs. nasil oynuyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri