Bilgisayar donanımından anlayanlar varmı

egva06

Yasaklanmış
Arkadaşlar 2 seçenek arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz?

Şuanki sistemim:

İntel Core 2 Duo E7500
9500gt ekran kartı
4 gb ram
500 tb harddisk
P5G41-MLX asus anakart
350 w psu (pek iyi bir şeye benzemiyor değiştiricem)

Şimdi seçenek birde şu var nvidia gtx 660 ekran kartı veya hd 7870
fakat bu ekran kartları işlemcimi darboğaz edebilir dedi başka forumdakiler
ama ben hd monitörde oynamayacağım oyunlar 1360x768 çözünürlükte oynuyacağım.

İkinci seçenek ise:
ekran kartı fiyatından kısıp yani bi hd7770 gibi ekran kartı alıp yanına amd fx6300 işlemci birde buna uyumlu anakart almak
sizce hangi seçenek benim için en yararlı olur lütfen oynuyacağım çözünürlüğü işin içine katıp yorum atınız.

işlemci hiç olmamış i5 alma imkanın varsa öneririm fiyat farkı çok ama böyle bir sistem hazırlayıp en azından i3 olmalı diye düşünüyorum. Birde bütçen ne kadar tam olarak ? 2 gün önce laptop aldım 8gb ram (max 16) i7 4702mq işlemci gt740m kart 1tb hdd + 8gb ssd çözünürllükte dediğinden 7 tane oyun indirdim bi bf 4 kaldı bakalım. Çok memnunum

şimdi senin bütçen çok önemli bütçeni yazarsan ona uygun bir şekilde sana önerebileceğim şeyleri verebilirim.

Sorularına gelince işlemcini yükseltmelisin. Ekran kartını da alırken oyun oynayacaksan oyunları hesap ediceksin.

O güç kaynağına hiç bişey takamazsın.Senin için en ideal AMD A10 X4 6800K ya da henüz Türkiye'ye giriş yapmamış Amd A10 7850k'dır. İçinde grafik çekirdeği olan işlemciler 350 watt güç kaynağı yeterli.Ayrıyeten ekran kartı alma derdinde olmaz.
Önemli olan alacağın ramin 2x2 yani 2 tane 2 gb ve 1600 mhz üzeri olmasıdır.

şimdi senin bütçen çok önemli bütçeni yazarsan ona uygun bir şekilde sana önerebileceğim şeyleri verebilirim.

Sorularına gelince işlemcini yükseltmelisin. Ekran kartını da alırken oyun oynayacaksan oyunları hesap ediceksin.

bütcem 800 tl hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri