Hocam; Tekniker farkli bir sey o konuya girmeyelim.
Ikinci olarak spam da sistem aciklari kullanilarak yapiliyor. Bot kullaniyoruz, oyunlarda hile aciyoruz, efektler kullaniyoruz, w4r3z program kullaniyoruz sonra sistem acigindan yararlanan adama ates puskuruyorsunuz. Bu mesajdan sonra daha cevap vermiyicem. Mesajlarinizi inceledim sizde spam konularina mesajlar birakmissiniz gayet guzel seyler

)). Su an sizde bir nevi dolandiricilik, toplum muhendisligi sergiliyorsunuz. Demek ki sadece hacking yapmakla dolandirici olmuyoruz. Telifi olan seyleri paylasarak, ustunden para kazanarakda dolandirici olunuyor. Ihbar etmemiz gerekmez mi sizi veya diger arkadaslari da?
Saygilar iyi geceler.
Hocam spam yapmıyorum hatta açık konuşayım azim edip youtube'dan 1 lira bile kazanmışlığım yok.Ne spam bir şekilde ne de özgün bir şekilde.Bakın ben hırsızlığı veya youtube da yapılan spam işlerini savunmuyor,desteklemiyorum.Hatta açıkça söyleyeyim Youtube üzerinde gelir kazanmak amaçlı hazırlanmış özgün bir videoyu kopyalayıp kendi kanalında adamın emeği üzerinde para kazanmaya çalışmakta hırsızlıktır kimse gücenmesin.Taşa tutulmak için ilk mesajda yazmadım sonuçta burası bir forum.
İnternet üzerinden 10 senelik geçmişimde tüm kazandığım 150-200 lira civarı bir paradır o da r10 üzerinde bir kaç kişiye yazılım yapıp satmıştım (Google üzerinden kazandığım para yaklaşık 6-7 liradır o da google playde yaptığım amatör bir uygulamaya 1 yılda gelen tıklanma ve reklam gösteriminden gelen kazanç).Ne kimseyi kandırıp parasını aldım ne de milletin rızkına göz diktim.Hiç bir zaman bu niyetle bir şey yapmadım umarım farkında olmadan da yapmamışımdır.Benim bu internet aleminde yaptığım bir hata varsa o da sorumsuz olmam,ruh halimin sürekli olarak değişken olmasıdır o da kendimden başka kimseye zarar olarak dönmemiştir dönmüşse de zarara uğrattığım kişilerden özür diliyorum.
Algı da seçicilik yapıyorsunuz sosyal mühendisliğe başvuruyorsunuz resmen.Ben korsan zararsızdır,korsan on numaradır,korsan yapın demedim.Zaten konuda bahsedilen cezayı alan kişi korsan kullandığı için ceza almadı insanların
parasını çaldığı için ceza aldı.Çok şükür şimdiye kadar kimsenin parasını çalmadım umarım en kısa zamanda doğru bir yoldan düzenli gelir sahibi olurum da dolaylı yoldan haklarına girdiğim yazılım,bilgisayar mühendislerine verdiğim zarardan da kurtulurum.
Teknikeri orada teknik anlamıyla kullanmadım hacker olmak için illa belirli bir ünvana sahip olmaya gerek yok evet profesyonel olarak yapan ters mühendisler var ama hobi olarak yapılması için gereken bir ünvan yok.İlgili olan herkes bir şekilde öğrenir.Aklını kullanan açıkları kapatacak yazımlar yapar satar,aklını kullanmayan hayatını karartır.
Tabi bu konuda hayatların karartılmasını doğru bulmuyorum herkes hata yapabilir söz konusu hata cinayet,vahşet,tecavüz değilse herkes hatasının bedelini ödeyebilir.Hele ki maddi bir kayıp daha çabuk karşılanabilir.Ceza abartılı buna söyleyeceğim bir şey yok ama müebbet almamasından anlaşılabilir ki o ceza bir şekilde düşer.Bu kadar yıl almak yerine ağırlaştırılmış müebbet alsaydı çıkma ihtimali yoktu.Ölene kadar hapiste yatması bir şey sağlamaz ceza düşürülmeli muhakkak ama hiçbir şey olmamış gibi devlet bir de destek sağlarsa vay halimize.
Devletin yetiştirmesine gelince ülkede onca bilgili,yetenekli gerçek bireyler varken kendi çaplarında faydalı,katma değer bir şeyler yapmaya çalışan insan varken neden bu kişi?
Halen neden savunduğunuzu anlayabilmiş değilim.Hapse giren bu kişiden nasıl faydalanılabilir millet olarak merak ediyorum?Sizin için bir mahsuru yoksa bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ekleme ; Aynı yaştaymışız saygı çerçevesinde tartışmamıza devam edebiliriz bu konuda benim için bir sıkıntı yok sizinde içinde sıkıntı yoksa.
Saygılar iyi geceler.