beyler bilgisayar kursuna gitmeyi düşünüyorum. Normalde Bilgisayardan çok iyi anlarım ama işe felan girerken elimde destek olarak bir sertifika olsun istiyorum. Bu bilgisayar kursu denilen şey Bilgisayar işletmenliği mi oluyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok kardesım paint excell gibi yazılımları felan ogretıyorlar en azından elınde sertıfıkan oluyor yanı
ofis programlarına tam hakim değilim. Günlük kullanıma yetecek kadar fazla ayrıntılı bilgim olmasa da biliyorum saylır. yazılım donanım felan bütün herşeyi biliyorum da şu mereti fazla öğrenemedim![]()
Zamanında bende çok iyi bilgisayar bilmeme rağmen bilgisayar kursuna gitmiştim. Maksat boş zamanımı değerlendireyimdi. Öylede oldu. Can sıkıntımı gidermek dışında birşeye yaramadı.
Bana verilen sertifikada bilgisayar işletmeni-bilgisayar operatörü yazıyor. Öğrettikleri şeyler çok basit şeyler.
Bilgisayarı açma kapatma
Ofis programları
Format atma
Ve şunu söyliyim. Hoca üniversite mezunu ve bilgisayar öğretmeniydi ama ben ondan kat kat fazla bilgisayar biliyordum. Hocanın benden tek artısı exceli biraz bilmesiydi ondada herşey formül zaten 1 hafta oturup bütün formülleri ezberlesen yeterli.
Ha ben bu zamanda kursa gicedek olsam kesinlikle mobil yazılım kursuna giderdim. Para artık mobil programlarda. Elimde imkanım olsa android ve ios programlama kurslarına giderim. Onun dışında bilgisayar kursunda sana anlatacakları en fazla bilgisayarı açma kapatma format atma word excel falan.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.