Bilgisayar Mühendisi-Bilgisayar Müh. Öğrencileri

neisen

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilgisayar mühendisi olan veya bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşlar buradan veya özelden yazabilirler mi?Bir arkadaşınız tanıdığınız varsa da olur.Biraz araştırma yapıp bilgi almak istiyorum.

Ankara Üniversitesinden olan varsa bizim GAMA nın binasını kullanıyolardı :D Bu sene gölbaşına gittiler bakalım tanıdık çıkar belki :)

Ankara Üniversitesinden olan varsa bizim GAMA nın binasını kullanıyolardı :D Bu sene gölbaşına gittiler bakalım tanıdık çıkar belki :)

Valla kardeşim çok makbule geçer.Bir de bu yazılım eğitimleri açısından sertifikası geçerli olan başarılı bir kurum önerebilirsen çok çok güzel olur.Ben bilişim eğitim ve bilge adamı duydum ama senin bildiğin varsa çok güzel olur.

Valla kardeşim çok makbule geçer.Bir de bu yazılım eğitimleri açısından sertifikası geçerli olan başarılı bir kurum önerebilirsen çok çok güzel olur.Ben bilişim eğitim ve bilge adamı duydum ama senin bildiğin varsa çok güzel olur.

Bilge Adamlar hiç bilge falan değil. 2 sene önce gittim, 18 yaş altı almıyoruz diye geri çevirdiler. Ulan bara girmiyoruz ya. Üstüne birde çuvalla para istiyorlar. 18 yaşına gelmiş adam zaten programlama dillerinden en az 1 tanesine hakim olması lazım. İşte böyle bir kurum bunlar.

mezun arkadaşımda var , okuyan arkadaşımda var hocam

Valla ikisiyle de görüşme imkanım varsa çok iyi olur.

Bilge Adamlar hiç bilge falan değil. 2 sene önce gittim, 18 yaş altı almıyoruz diye geri çevirdiler. Ulan bara girmiyoruz ya. Üstüne birde çuvalla para istiyorlar. 18 yaşına gelmiş adam zaten programlama dillerinden en az 1 tanesine hakim olması lazım. İşte böyle bir kurum bunlar.

Buna da katılmıyorum ama neyse... =)

Aksine bilge adam'a giden bi tanıdıgım vardı muhabbeti kestim , muhabbet etseydim seninle iletişime geçirirdim neisen . Yani çocuk 1 sene felan gitmişti grafik tasarım photoshop vs . Çocuk yani müthiş çalışmalar çıkarıyodu o kadarını söyliyim sana buda benim düşüncem :)

Buna derken? 18 yaş altı almamalarına mı? Çuvalla para almalarına mı, yoksa 18 yaşından sonra iş işten geçmesi mi?

Yok 18 yaşına gelen adamın bir dil bilmesi gerektiği kısmına :) Bilgisayar sektörü çok hızlı gelişen ve değişen bir sektör.Ben eskiden ilgileniyordum.Eskiden bildiklerimin çoğunu unuttum.Hatırladıklarım da pek işe yaramıyor açıkçası.Diğer konulardaki şikayetleri bende duydum.Kurum örnekleri istememin sebebi alternatif oluşturmak.Ben zaten gidip doğrudan kurumlarla görüşüyorum.Referans istiyorum.Derslerini inceliyorum.Bilge adamı öven de var söven de.Netron içinde aynı şey geçerli bilişim eğitim için de.Benim için en önemli ikinci etken (eğitimden sonra) sertifikasının geçerliliği.Bu açıdan araştırma yapıyorum özellikle.

---------- Mesaj saat 19:59:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:58:58 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;34521' Alıntı:
Aksine bilge adam'a giden bi tanıdıgım vardı muhabbeti kestim , muhabbet etseydim seninle iletişime geçirirdim neisen . Yani çocuk 1 sene felan gitmişti grafik tasarım photoshop vs . Çocuk yani müthiş çalışmalar çıkarıyodu o kadarını söyliyim sana buda benim düşüncem :)

Teşekkür ederim yorumunuz için.

En büyük hayalim bilgisayar mühendisliği olmak ama olmadı yeterli puan alamadım şuan iki yıllık dış ticaret okuyoruz :)

İyi bir üniversite olmazsa ortalama bir üniversitede girip notları yüksek tutarak geçiş imkanlarını zorlamayı planlıyorum.Hayırlısı olur inşallah.En kötü yurtdışı kartım var.Giderim almanyaya okurum üniversitemi :)

Teknik Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği Okuyorum yeni çıkan yasayla mühendis diploması da vericekler ekstradan :) Ama bu aralar sınavlar ve projeler sebebiyle inanılmaz yoğunum.

En büyük hayalim bilgisayar mühendisliği olmak ama olmadı yeterli puan alamadım şuan iki yıllık dış ticaret okuyoruz :)

Demek ki yeterince istememişsiniz, demek ki gerçekten en büyük hayaliniz bu değilmiş. Çünkü en büyük hayalinizi bulduğunuz zaman ona ulaşmak için her şeyi yaparsınız. Moral bozmaya gerek yok, onu buluna kadar çalışmaya devam.

"Tüm gönül meseleleri gibi, onu bulduğunuz zaman anlayacaksınız."
Steve Jobs

Ayrıca şu konuşmasını izlemenizi şiddetle öneriyorum;
Steve Jobs - Meşhur Stanford Konuşması [Türkçe Altyazılı] - YouTube

Bana göre hayatın amacı sevdiğimiz işi bulmaktır. Sevdiğimiz işi bulduğumuz zaman o işte bizden iyi kimse olamaz. Aynı bir zamanlar Apple'ın olduğu gibi.

Teşekkürler Steve,

Demek ki yeterince istememişsiniz, demek ki gerçekten en büyük hayaliniz bu değilmiş. Çünkü en büyük hayalinizi bulduğunuz zaman ona ulaşmak için her şeyi yaparsınız. Moral bozmaya gerek yok, onu buluna kadar çalışmaya devam.

"Tüm gönül meseleleri gibi, onu bulduğunuz zaman anlayacaksınız."
Steve Jobs

Ayrıca şu konuşmasını izlemenizi şiddetle öneriyorum;
Steve Jobs - Meşhur Stanford Konuşması [Türkçe Altyazılı] - YouTube

Bana göre hayatın amacı sevdiğimiz işi bulmaktır. Sevdiğimiz işi bulduğumuz zaman o işte bizden iyi kimse olamaz. Aynı bir zamanlar Apple'ın olduğu gibi.

Teşekkürler Steve,

imkan koşul yoktu diyelim daha doğrusu bilgisayardan çok anlıyorum ama yanlış bölümdeyim bölümümden memnunum ama bilgisayar olsaydı daha güzel olurdu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri