Bilgisayar Mühendisi olanlar bakabılırlermi ?

• Kullanıcı frnvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

frnvr

Kayıtlı Üye
Merhabalar dostlar
Elimde Dell ınspıron 1420 model / marka notebook var arkadaslar şuanlık değistırme ımkanım yok ek olarak takvıyeler yapmak ıstıyorum ram takvıyesı dusundum ve wın xp ye cevırecem sızce arkadaslar neler yapabılırım bana onerılerınızı nedır daha onerılerılere acıgım max kac gb ram takabılırım fıyatlar nasıl vb konularda bılgılendırme yaparsanız sevınırım arkadaslar

[

Konunun burda olmasından ötürü forum sakınlerınden ozur dılerım ısım acele gercekten asırı donmaya basladı cunku :)

Son düzenleme:
bunu sat bence ram taksanda işlemci performansı çok düşük

hocam bu pc pek işlem gormez işlemci ram taksanda belki ramın tamamını gormeye bilir

dizüstülere takviye yapılmıyor diye biliyorum

alıcısı kesin olurda bir aymı iki aymı bilmem çok ucuza gider

İşlemci ve ram uyumlu olmalı. Pentium işlemciye 32GB ram takabilsen de çok değişmez. Hatta şöyle söyliyim i7 16GB ile i7 32GB arasında uçurum yoktur çok fazla

ben tavsıye ısstıyorum arkadaslar :)

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 12:24 ----------

@Incubus
muhendısmıydın (yanlıs hatırlıyor olbılırım) onerıde bulunabılırmısın

[MENTION=13778]frnvr[/MENTION] Hocam En iyisi Kır Bi İşe yaramaz Haa Donmayı Önlicek Bişi Dersen Termal Macununu degiş olur bi de Malum Yaz mevsimi . + Git Bi Cam yaptır Sonra Buzluktan Buzu Çıkar Bi Legene Koy Oran camı üstüne Al Sana Bilgisyar Uçan Uzaylı ;)

Hocam buna ssd ve ram takviyesi yap daha iyi çalışır ve güzel bir temizlik yaptır. Ramlar 3gb den fazla olursa win7 kur çümkü xp 3 den fazlasını desteklemediği için ramlar işini görmez.

Son düzenleme:
O bilgisayara ssd ye verdigin paraya yazik islemcin zaten yavas. O yuzden harddiskin islemcinin hizina zaten yetisir yapabilecegin tek sey 2 3 gb ram ekle devam et. O bilgisayar icin ssdye verdigin paraya degmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri