Bilgisayar Mühendisliği uzaktan eğitim

izzzetc

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bilgisayar programcılığı mezunuyum hali hazırda bilgilerim bana yetiyor iyide bi işim var fakat mühendislik diploması almak istiyorum aktif olarak çalıştığım için uzaktan eğitimle almak istiyorum uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği tamamlayan ya da bilgisi olan var mı ? Türkiyede nerelerde okuyabilirim ya da yurt dışı türkiye denkliği olan kolay mezun olunacak bildiğiniz yer varmı ?

Hocam 1-2 sorum olacakta skype ekler misin neas1559

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam 1-2 sorum olacakta skype ekler misin neas1559

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skype kullanmıyorum buradanda sorabilirsiniz hocam hem arkadaşlarda faydalanabilir eğer özelse özeldende mesaj atabilirsiniz

arkadaşlar bilgisayar programcılığı mezunuyum hali hazırda bilgilerim bana yetiyor iyide bi işim var fakat mühendislik diploması almak istiyorum aktif olarak çalıştığım için uzaktan eğitimle almak istiyorum uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği tamamlayan ya da bilgisi olan var mı ? Türkiyede nerelerde okuyabilirim ya da yurt dışı türkiye denkliği olan kolay mezun olunacak bildiğiniz yer varmı ?

bende bilgisayar programcılıgı okuyorum bıttıkden sonra dgs ile uzaktan bılgısayar muhendıslıgı okumak ıstıyorum valla bu konuda bılgı banada lazım hocam ogrenırsenız benı haberder edersenız sevınırım teşekkürler .

Bizim ünide de var 2 yıllık programcılık bitirmiş geldi 4 yıl daha okuyacak ha gerek var mı bence yok ama uzaktan bitirebiliyorsan olabilir tabi. Uzaktan eğitim veren 2-3 üniversite var zaten ama sanırım tekrar ygs lys ye girmen gerekecek

Edit: dgs imkanı da vardı gerçi onu hep unuttum :D

türkiyede bir kaç üniversite bu yıl lys'den almamış dgs'den almış normalde hem dgs hemde lys'den alınıyor bunların dışında ahmet yasevi üniversitesinde var ama yıllık 3000 küsür tl'ye denk geliyormuş

---------- Spam Engelliyici 13:28 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

derin araştırmalarım sonucu zirve üniversitesinden aldığım bilgiye göre yök uzaktan eğitimi durdurmuş bu durumda tek okuyabileceğimiz yer ahmet yasevi üniversitesi kazakistanda sınavları vize uzaktan final ankara yada istanbulda tabi yök'ün bu kararından sonra orasıda denklik verirmi bilemem

bende bilgisayar programcılığı mezunuyum. bu sene dgsye girip kıbrısda okumayı düşünüyorum. 202 puan ile %50 burs lu okuyorsunuz . yakın dogu universitesinde. . tam burslu 252 puan diye hatırlıyorum.

uzaktan eğitim ahmet yasevi üniversitesinde var.Sınavlara Ankarada girersin.denkliği var.247 puan istiyor ama.

Bilgisayar bölümünde ilk 1 hafta okulda yüzyüze işlersin dersleri bilgin olsun sonra uzaktan eğitim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri