Bilgisayar programcılığı okuyorum hangisini almalıyım?

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ŞUAN BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI OKUYORUM LAPTOP ALMAM LAZIM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ÖZELLİKLERİNİ AYIRT EDEMİYORUM PEK BANA 8 GB RAM OLAN HP DAHA MANTIKLI GELİYOR PROGRAMLAMA YAPACAĞIM İÇİN SİZİN TAVSİYELERİNİZ VARSA ALABİLİRİM FAKAT FİYAT ÇOK FAZLA OLMAMASI LAZIM YANİ EN FAZLA VEREBİLECEĞİM BU

HP 15-BA009NT AMD A8-7410 2.2GHZ-8GB-1TB HDD-15.6"-4GB-W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

DELL Inspiron 5559 S20W45C Core i5-6200U 4GB 500GB R5 M335 2GB 15.6 inç Win 10 Notebook

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ŞUAN BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI OKUYORUM LAPTOP ALMAM LAZIM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ÖZELLİKLERİNİ AYIRT EDEMİYORUM PEK BANA 8 GB RAM OLAN HP DAHA MANTIKLI GELİYOR PROGRAMLAMA YAPACAĞIM İÇİN SİZİN TAVSİYELERİNİZ VARSA ALABİLİRİM FAKAT FİYAT ÇOK FAZLA OLMAMASI LAZIM YANİ EN FAZLA VEREBİLECEĞİM BU

HP 15-BA009NT AMD A8-7410 2.2GHZ-8GB-1TB HDD-15.6"-4GB-W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

DELL Inspiron 5559 S20W45C Core i5-6200U 4GB 500GB R5 M335 2GB 15.6 inç Win 10 Notebook

hocam kesinlikle hp tavsiye etmiyorum sana hp laptoplar cok fena ısınıyor 3yıl hp kullanmış biriyim

2 seçenek arasında ben olsam Dell'i seçip ram ve ssd takviyesi yapardım. Ayrıca bu konfigürasyona büyük ihtimal OsX' de kurulabilir. Bir araştırmak lazım.

Bu arada Uludağ'da mı okuyorsunuz?

paran yetiyorsa asus al yetmiyor diyorsan intel tercih et i5 yeter ancak 6. nesil U alacağına 4. 5. nesil HQ işlemci al U serisi şarjın daha uzun dayanır ama senin performansa illaki ihtiyacın var o yüzden hq işlemcili bir pc daha çok işine yarar düşük nesil olsa bile

2 seçenek arasında ben olsam Dell'i seçip ram ve ssd takviyesi yapardım. Ayrıca bu konfigürasyona büyük ihtimal OsX' de kurulabilir. Bir araştırmak lazım.

kocaeli

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:01 ----------

Ben lenovo y510p kullanıyorum gayet memnunum bütçenize uygun bir lenovo almanızı tavsiye ederim :)

paran yetiyorsa asus al yetmiyor diyorsan intel tercih et i5 yeter ancak 6. nesil U alacağına 4. 5. nesil HQ işlemci al U serisi şarjın daha uzun dayanır ama senin performansa illaki ihtiyacın var o yüzden hq işlemcili bir pc daha çok işine yarar düşük nesil olsa bile

Ben dell inspiron kullanıyorum çok memnunum.

bu nasıl peki

ASUS X540LJ CORE İ3 4005U 1.7GHZ-4GB RAM-500GB HDD-1GB-15.6"W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

hocam anladığım kadarıyla bütçe kısıtlı

illa asus demiyorum aran varsa sorun yaşatması çok düşük olan asus zaten araştırrısan buda fiyatlarına yansımıştır.

illa asus alayım dersen bütçeni çok az aşıp

Asus X556uf-xx045d Core I5-6200u 12gb 500gb 2gb Gt930m 15.6” Dos - n11.com

bu bilgisayara bakabilirsin bende önümüzdeki aylarda

Asus X550vx-dm254dc I7-6700hq 12gb 1tb 4gb Gtx950m 15.6 Fhd - n11.com

bu ürünü almayı planlıyorum.

yorumları okumayı unutma

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:00 ----------

Edit: güvenilir firmadan alacağım dersen sana uygun görebileceğim

Packard Bell TE70 Core i5 Notebook - Vatan Bilgisayar

bu bilgisayar olabilir şuan benim elimde ts11 hr i5 2. nesil var aynı vatandan aldım yalnış hatırlamıyorsam 2011 yazında aldım hala da canavar gibi kullanıyorum diablo 3 oynuyorum ısınma dışında sıkıntı yok. Visual studio 2015 rahat bir şekilde çalışıyor yalnız android için eclipse falan kurunca biraz kasıyor. programcılık için aradığın için bu detayları vereyim. ram 4gb ilave ram alırsın az gelirse benim ki dediğim gibi 2. nesil 4. nesilde illa performans farkı olur yani işimi görsün ama garanti siteden alayım dersen öneririm kaliteli bir ürün packardbell kaç defa düşürdüm anca 3. yılında falan hasar aldı

lenovo al derim tek kelime ile en az arıza yapan bilgisayar lenovodur kullanıcı darbeleri haric :)

HP alırsan 2 yıl sonra mutfakta tost makinesi veya omlet yapmak için tava niyetinde kullanabilirsin :)
Kesinlikle ikisinden birini alacaksan Dell marka laptobu tavsiye ederim.

Dell iyidir ama aşırı ısınır hocam. Yerinizde olsam i5 bi asus alırım.

Hocam Asus modellerine bakabilirsiniz. Senelerdir aldığım tüm laptoplar asus'a ait ve hiç bir sıkıntılarını yasamadım.

HP kesinlikle tavsiye etmiyorum. Isınma sorunları ile uğrasıp durursun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri