Bilgisayar Tavsiyesi

gsarena7

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var.

2000-2500 TL bütçeli bir laptop arıyorum. Marka olarak ASUS düşünüyorum. Mümkünse tavsiyeleriniz ASUS olsun. Bilgisayar ne için kullanılacak sorusuna gelirse; Makine Mühendisi ve Bilgisayar Mühendisi 'nin kullanımına uygun olmalı. Visual Studio, AutoCAD gibi programları sıkıntısız çalıştırsın istiyorum. Arada sırada oyun da oynuyorum, Need for Speed tarzı yarış oyunları.

Ayrıca i7 işlemcili ve en az 8 gb ramli model bakıyorum. pcdepo'da bir model buldum ancak ekran çözünürlüğü HD değil yoksa özellikleri hoşuma gitti baya. Birde bu ürünün orjinalinde 4 GB Ram gözüküyor distribütör firma yani pcdepo 12 gb'a yükseltilmiş versiyonunu satıyor, bu laptop hakikaten 12 gb ram performansı verir mi? Yoksa 4 gb + 8 gb ram muhabbeti gibi bir olay mı var, deneyimleri olan paylaşırsa sevinirim.

pcdepo'da beğendiğim bilgisayar'ın linki :

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook-18

Merhaba arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var.

2000-2500 TL bütçeli bir laptop arıyorum. Marka olarak ASUS düşünüyorum. Mümkünse tavsiyeleriniz ASUS olsun. Bilgisayar ne için kullanılacak sorusuna gelirse; Makine Mühendisi ve Bilgisayar Mühendisi 'nin kullanımına uygun olmalı. Visual Studio, AutoCAD gibi programları sıkıntısız çalıştırsın istiyorum. Arada sırada oyun da oynuyorum, Need for Speed tarzı yarış oyunları.

Ayrıca i7 işlemcili ve en az 8 gb ramli model bakıyorum. pcdepo'da bir model buldum ancak ekran çözünürlüğü HD değil yoksa özellikleri hoşuma gitti baya. Birde bu ürünün orjinalinde 4 GB Ram gözüküyor distribütör firma yani pcdepo 12 gb'a yükseltilmiş versiyonunu satıyor, bu laptop hakikaten 12 gb ram performansı verir mi? Yoksa 4 gb + 8 gb ram muhabbeti gibi bir olay mı var, deneyimleri olan paylaşırsa sevinirim.

pcdepo'da beğendiğim bilgisayar'ın linki :

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook-18

merhaba
kardeşim sen cevap alamamışsın ama bende aynı bilgisayarın 12 gb lık versiyonunu almayı düşünüyorum sen aldınmı acaba, aldıysan herhangi bir sorunla karşılaştınmı, senin sorduğun sorular benim içinde geçerli bunlara cevap bulabildinmi
ayrıca bilen arkadaşlardanda cevap bekliyorum

Merhabalar,

Tavsiyem Asus N56VZ yönündedir.Fakat SSD ve RAM takviyesi yapmanız gerekecek.
Cihaz performans cihazıdır,yarı yolda bırakmaz. ;)

Hayırlı günler.

hocam o dediğinizin bir mağazada fiyatını buldum oda 3800 tl
benim aradığım 2500 civarı birşey

Cihazın sıfırı zaten bulunamayacak nitelikte neredeyse,ikinci eline yönelin.
Piyasaya göre değişmekte anca 6 ay önce bende vardı 1600TL'ye sattım.
Şuan da 100-200 üstüdür en fazla hocam.Kesinlikle tavsiye edebileceğim tek cihazdır,tekrar söylüyorum.

merhaba
kardeşim sen cevap alamamışsın ama bende aynı bilgisayarın 12 gb lık versiyonunu almayı düşünüyorum sen aldınmı acaba, aldıysan herhangi bir sorunla karşılaştınmı, senin sorduğun sorular benim içinde geçerli bunlara cevap bulabildinmi

pm attım

konu sahibi almadıysa bana ulaşsın.

Son düzenleme:
Cihazın sıfırı zaten bulunamayacak nitelikte neredeyse,ikinci eline yönelin.
Piyasaya göre değişmekte anca 6 ay önce bende vardı 1600TL'ye sattım.
Şuan da 100-200 üstüdür en fazla hocam.Kesinlikle tavsiye edebileceğim tek cihazdır,tekrar söylüyorum.

ilgin için teşekkürler hocam
bahsettiğiniz cihazı inceledim
benim bahsettiğim cihazın 12 gb ramli hali 2500 tl o yüzden ikinci eline 2000 tl vermek istemiyorum. bu cihazında bahsettiğiniz cihazdan aşağı kalacağını düşünmüyorum

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

pm attım

konu sahibi almadıysa bana ulaşsın.

dönüş yapılmıştır
ilgine teşekkürler

merhaba

Hocam cihazı aldım, memnunum performanstan. Kasa plastik onu belirteyim ncak bu piyasada o fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan birisi. Son olarak pcdepo.com vs sitelerden almayı düşünüyordum ancak patladı o siteler o yüzden alacağınız yer önemli ben 2800 verip vatan'dan elden aldım.

Hocam cihazı aldım, memnunum performanstan. Kasa plastik onu belirteyim ncak bu piyasada o fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan birisi. Son olarak pcdepo.com vs sitelerden almayı düşünüyordum ancak patladı o siteler o yüzden alacağınız yer önemli ben 2800 verip vatan'dan elden aldım.

teşekkürler hocam
Asus X550JX-XX171D *Notebook*Notebook Laptop Fiyatları Dizüstü Kampanya Sadece Notebook
ben burdan almayı düşünüyorum hocam veya burdaki bilgisayarcılara soracağım fiyat farkı yoksa burdan alabilirim
siz 12 gb lik modelinimi aldınız hocam
vatan 12 gb lik modelini satıyormu

plastik kasa olması sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum
ayrıyeten 2500 civarı bilgisayar tavsiyesi olan arkadaşlar varsa görüşlerini belirtirse sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri