Bilgisayar telefonu görmüyor

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bilgisayar android telefonumu usbden şarj ediyor ancak görmüyor. bu konuda bilgi sahibi olanlar yardım edebilir mi?

usb baplayınca telefonda seçenekler çıkması lazım. şarj et dosya aktar gibi.

Ayarlar -> Hakkında -> Yazılım Bilgisi -> ardından Derleme numarası kısmına 7-8 kere hızlı hızlı basarsanız geliştirici seçenekleri aktif olur daha sonra oradan kontrol edebilirsiniz.

Ayarlar -> Hakkında -> Yazılım Bilgisi -> ardından Derleme numarası kısmına 7-8 kere hızlı hızlı basarsanız geliştirici seçenekleri aktif olur daha sonra oradan kontrol edebilirsiniz.

yaptım hocam aynen geliştirici seçenekleri de aktif oldu hata ayıklamasını da aktif ettim ama hala görmüyor :((

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:31 ----------

Telefonu kapatıp açtım şimdi gördü arkadaşlar çok teşekkür ederim.

Usb hata ayıklama ayarı açıkmı hocam ?

benim asus zenfone 6 telefon var.bi ara çok ugraştım bu sorunla.kablo degiştirdigimde,bu ayar açık oldugundada görmüyordu.normalde her zaman kasanın ön panelindeki usb girişleri kullanıyordum bu iş için ve dedigin gibi sadece şarj ediyordu,pc görmüyordu.sonra usb hata ayıklamayı açtım,kabloyu bukez öne degil arkadaki usb girişine taktım.anında gördü...farklı usblerde,pclerde denedin mi?

Sorun tekrar başladı ne yapsam düzelmedi sokette problem olabilir mi?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri