bilgisayara virüs bulaştığını nasıl anlarız?

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Biliyorum hocam msn den resim gönderip keylog yutturma zamanları bitti. Demek istediğim öyle bir yazmışsın ki sanki bu virüs programı her şeyi engelliyor. Onun ben full sürümünü de kullandım yıllarca. Sadece bu kadar abartmana şaştım. Keylogger'in K'sını bile geçirmez ne demektir böyle saçma şey olur mu ? Sen işte %100 güven sağlar gibi yazmışsın ilk mesajına bak tekrar oku

Kaspersky internet security kurun keylogger'ın k si bile bilgisayarınıza bulaşmaz.
şimdi ben buradan ne anlayım sen söyle. Hem öyle diyorsun hem böyle.

Sana küçük bir örnek vereyim geçen gün pcmde microsoft essentials denen microsoft gibi bir firmanın virüs programını denemek için yüklemiştim. Sonuç ne oldu biliyor musun vasat. Kaspersky yükledim her şeyi buldu temizledi ek olarak görev yöneticisinde çalışan tüm zararlıları buldu.

Şimdi diyorusn ki %100 güven verir mi? Evet verir. Ama bilgisayarı kullanan kişi gerizekalı olursa her türlü virüsü yer demek istiyorum.

Sana küçük bir örnek vereyim geçen gün pcmde microsoft essentials denen microsoft gibi bir firmanın virüs programını denemek için yüklemiştim. Sonuç ne oldu biliyor musun vasat. Kaspersky yükledim her şeyi buldu temizledi ek olarak görev yöneticisinde çalışan tüm zararlıları buldu.

Şimdi diyorusn ki %100 güven verir mi? Evet verir. Ama bilgisayarı kullanan kişi gerizekalı olursa her türlü virüsü yer demek istiyorum.

Hocam bak tekrar ediyorum sende biliyorsun başta %100 güven verir dedin ben ona karşı çıktım. Şimdi sen şuan bilgisayarında virüs olmadığını nereden bilebilirsin bilemezsin belki kaspersky'ın bulamadığı virüsler mevcut. Bulamadıktan sonra nereden bileceksin. Bir bitdefender kur bakalım belki o extra şeyler bulacak. Yani mesela bir forum sitesine girdin diyelim ip adresin direk belli oluyor sonra oradan adam istediği gibi sızar istediğin virüs programını yükle. Dediğim şu %100 güven meselesini uzatmayalım öyle bir şey yok.

Bu arada essential 6 üzerinden 0.5 puan alıp dünyanın en kötü virüs programı seçilmişti 2013'ün hatırlayamadığım bir ayında. Kaspersky 6 üzerinden 5.5 di. Normal böyle bir durumla karşılaşmanız

Yav bitane de ikili tartismasiz konu olmaz mi su forumda? Herkes gorusunu belirtip uzatmasa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri