Bilgisayarda oyun kumandasını aktif etmek nasıl olur?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Başka oyunda bi denermisin. Oyundan açıyosun ayarları.

ortadaki yeşil çapraza basılı tutunca yeşil yanıyor ve bağlanıyor. başka sorun varsa bilemem ama onlarca kez oynadım ve o tuşa basılı tut 3 5 sn yeşil yanar. yanıp sönüyorsa sıkıntı var bağlanamadı anlamında.

ortadaki yeşil çapraza basılı tutunca yeşil yanıyor ve bağlanıyor. başka sorun varsa bilemem ama onlarca kez oynadım ve o tuşa basılı tut 3 5 sn yeşil yanar. yanıp sönüyorsa sıkıntı var bağlanamadı anlamında.

Pm'in dolu kardeşim vallah yanıyor sıkıntı yok.
o konuda yanıyor ancak :(
çalıştıramadım oyunda aktif edemedim.
skype adresini yazarmısın.

satıcıya sordun mu hocam?

Neyi hocam.
2.4 Ghz. WRILESS KABLOSUZ ŞARJLI JOYSTICK
PS2 PS3 BİLGİSAYAR UYUMLU
zaten uyumluymuş yorumlardada belirtmişler.

Örnek bir yorum
"PC için almıştım. gayet başarılı çalışıyor. Deneme için bir tane almıştım. Bir tane daha sipariş vereceğim."
ben kuramadım bilgim yok nasıl çalıştırılıyor filan bilgisi olan bir arkadaş yokmu forumda onuda anlamadım:(

kurulumu ile ilgili senin bilmedigin yada gözünden kaçan bişey vardır belki hocam,satıcı bilir diye dedim.aldım,kuramadım de ve burada sordugun gibi satıcıyada sor yani belki o biliyordur.

kurulumu ile ilgili senin bilmedigin yada gözünden kaçan bişey vardır belki hocam,satıcı bilir diye dedim.aldım,kuramadım de ve burada sordugun gibi satıcıyada sor yani belki o biliyordur.

Sabahdan beri araştırıyordum son yazdığından yola çıkarak sitesi varmış ondan uyumlu setup indirdim tamamen düzeldi eyw hocam teşekkürler.
Konuyu kapatabiliriz.
10 numara olay :) bunla oyun oynamak.
Bu yt nin ne olacakmı olmayacakmı gününde yapılacak en güzel şeylerden biri.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri