Bilgisayardan Adsenseye Giremiyorum !

firarda

Kayıtlı Üye
Girmeye çalışınca bu sayfa çıkıyor sadece;
AdSense ? Google Ads

Adsense start falan nedir arkadaşlar. neler oluyor. kafam çok karıştı. mobilden girince her zamanki görünüm çıkıyor Adsense'de.

Eskiden Youtube'dan oturum açınca, otomatikman Adsense'de de oturum açılıyordu. Tıklamalar falan hepsi çıkıyordu.

Neler oluyor. Anlamış değilim.

maalesef oradan da giremedim. mobilden giriyorum tıklamalar falan güncelleniyor sürekli. pc.den giremiyorum. arkadaşın hesabı da aynı şekilde.

Get more value from your online content
Google AdSense provides a free, flexible way to earn money from your websites, mobile sites, and site search results with relevant and engaging ads.

AdSense has helped over two million partners grow their businesses in the last 10 years. Have AdSense fund your content so you can focus on creating even more.

yazıyor. yanda da bir video çıkıyor. kendimi tokatladım. rüyamı görüyorum diye. ama gerçek.

neyse yatıp uyuyayım. belki sabah düzelir. gerçekten hayretler içerisindeyim.
o kadar şaşkındım ki, aynı konuyu 2 kez açtım. kusura bakmayın.

maalesef oradan da giremedim. mobilden giriyorum tıklamalar falan güncelleniyor sürekli. pc.den giremiyorum. arkadaşın hesabı da aynı şekilde.

Get more value from your online content
Google AdSense provides a free, flexible way to earn money from your websites, mobile sites, and site search results with relevant and engaging ads.

AdSense has helped over two million partners grow their businesses in the last 10 years. Have AdSense fund your content so you can focus on creating even more.

yazıyor. yanda da bir video çıkıyor. kendimi tokatladım. rüyamı görüyorum diye. ama gerçek.

neyse yatıp uyuyayım. belki sabah düzelir. gerçekten hayretler içerisindeyim.
o kadar şaşkındım ki, aynı konuyu 2 kez açtım. kusura bakmayın.

Hocam gmail.com'a girip hangi mail adresin açık bir bakar mısın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri