bilgisayardan anlayan var mı?

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
dün format atmıştım deepfreze falan yükledim. şimdi bilgisayarı her açtığımda windows güncellemeleri yapılandırıyor çıkıyor kapanıyor tekrar çıkıyor aynı yazı. bilgisayar kısır döngüye girdi. hiçişekilde giremedim bilgisayara güvenli mod falan olmuyor. nasıl düzelir bilen var mı?

edit:sorun çözüldü herkese teşekkür

Son düzenleme:
tekrar format atman gerekiyor windows güncellemelerini yaptıktan sonra deepfreeze kurmalısın. Şuan her açıldığında deepfreeze yüzünden sanki güncelleştirme yapmamış gibi görüyor.

dün format atmıştım deepfreze falan yükledim. şimdi bilgisayarı her açtığımda windows güncellemeleri yapılandırıyor çıkıyor kapanıyor tekrar çıkıyor aynı yazı. bilgisayar kısır döngüye girdi. hiçişekilde giremedim bilgisayara güvenli mod falan olmuyor. nasıl düzelir bilen var mı?

Elinde mini windows varsa pc yi onunla aç.Windowsun kurulu oldugu sürücüye gir ordanda deepfreezenin kurulu oldugu dizini bul hepsini sil.Belki işe yarar.

Bilgisayarı kurduktan ve bütün programları yükledikten sonra acronis programı ile windowsun bir yedeğini alın daha sonra deepfreeze kurarsınız. Windows a format atmak istediğiniz zaman acronis ile açıp aldığınız yedeği yüklersiniz 5 ile 10 dk arasında gibi bir sürede ilk format atıp programları yüklediğiniz halde kurulur.

hocam deepfreezei pasif hale getirip güncelleştirmeni yap ondan sonra tekrar aktif hale getirirsin. kısayolu tam hatırlamıyorum google dan bakarsan shift+ctrl+alt f6 gibi bişeydi galiba. pasif hale getirmek için yeniden başlat pasif hale gelsin güncelleştirmeni yap sonrar tekrar aktif hale getir ve yeniden başlat

hocam deepfreezei pasif hale getirip güncelleştirmeni yap ondan sonra tekrar aktif hale getirirsin. kısayolu tam hatırlamıyorum google dan bakarsan shift+ctrl+alt f6 gibi bişeydi galiba. pasif hale getirmek için yeniden başlat pasif hale gelsin güncelleştirmeni yap sonrar tekrar aktif hale getir ve yeniden başlat

hocam masaüstü açılmıyorki shift+ctrl+alt f6 yapsamda çıkmıyor deepfreze

pc yi güvenli modda çalıştırıp güncellemeleri kapatmayı deneyim hocam düzeleceğini umuyorum o zaman

Hard diski baska pc takip deepfreze kurulu oldugu klasoru silsen sonra kendi pc takip calistirsan belki sorun cozulur.

Mobilden gönderildi.

shifte basılır tutarak sağ alttan ayıcık simgesine iki defa tıkla. umarım şifre koymamışsındır veya biliyorsundur bu sekmeye ok de.

daha sonra " boot thawed on Next " e tıkla ve 2 falan yap.

yeniden başlat pc'yi. Ardından Güncelleştirmelerin alayını işlem merkezinden kapat.

2 defa yeniden başlat. tamamdır.

shifte basılır tutarak sağ alttan ayıcık simgesine iki defa tıkla. umarım şifre koymamışsındır veya biliyorsundur bu sekmeye ok de.

daha sonra " boot thawed on Next " e tıkla ve 2 falan yap.

yeniden başlat pc'yi. Ardından Güncelleştirmelerin alayını işlem merkezinden kapat.

2 defa yeniden başlat. tamamdır.

Masaüstü gelmiyor diyor hocam arkadaş.

Deepfreeze devre dışı bırakıp bilgisayarın güncellemesini tamamlamasını bekle, güncelleme işlemi bittikten sonra restart yap sonra deep freeze aktif et sorun kalmayacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri