Bilgisayardan anlayan

cs:Go bu sistemde yüksek ayarlarda 10 fps ortada 25-40 fps alıyor

yok ne yapsam olmuyor 4 gün hp müşteri hizmetleriyle uğraştım bios güncellemeleri vs. format atın dediler format attım cs:go dşük ayarlarda 40 fps alıyor dalga geçer gibi sistem taramaları yaptırdılar hepsi çalışıyor gözüktü bu özelliklerde bilgisayar neden bu kadar düşük fps alır anlamıyorum format atmadan önce ilk haliyle 10-20 fps arası alıyodum napacağım bir bilen yokmu bu durum canımı çok sıkıyor :(

yok ne yapsam olmuyor 4 gün hp müşteri hizmetleriyle uğraştım bios güncellemeleri vs. format atın dediler format attım cs:go dşük ayarlarda 40 fps alıyor dalga geçer gibi sistem taramaları yaptırdılar hepsi çalışıyor gözüktü bu özelliklerde bilgisayar neden bu kadar düşük fps alır anlamıyorum format atmadan önce ilk haliyle 10-20 fps arası alıyodum napacağım bir bilen yokmu bu durum canımı çok sıkıyor :(

ekran kartını silip yeniden indirin sonra yukaridakı videodaki gibi yapmayı deneyin. Bende Nvidia tam bilmiyorum amd nasıl oluyor ama her yöntemi denemek lazım. Nvidia da boyle bir sorunla karşilaşmıstım bendede 2 ekran kartıydi bazen seçerken çalışmıyordu ekran kartını silip yeniden indiriyordum o zaman düzeliyordu sizdede muhtemelen bu hata olabilir.

---------- Spam Engelliyici 02:59 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

format attım demişsiniz formattan sonra ekran kartı driverını indirdiğinize eminmisiniz

ekran kartını silip yeniden indirin sonra yukaridakı videodaki gibi yapmayı deneyin. Bende Nvidia tam bilmiyorum amd nasıl oluyor ama her yöntemi denemek lazım. Nvidia da boyle bir sorunla karşilaşmıstım bendede 2 ekran kartıydi bazen seçerken çalışmıyordu ekran kartını silip yeniden indiriyordum o zaman düzeliyordu sizdede muhtemelen bu hata olabilir.

---------- Spam Engelliyici 02:59 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

format attım demişsiniz formattan sonra ekran kartı driverını indirdiğinize eminmisiniz

evet aygıt yöneticisinden güncelledim hocam hepsini

---------- Spam Engelliyici 04:12 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

yok mu derdime çare biri

açtım hocam

---------- Spam Engelliyici 02:37 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------

Razer Cortex buraya tıklayarak indir sorununu düzeltecektir.

DriverBooster ile driver güncellemeyi de unutma.

driver booster ile herşeyi zaten ilk başta güncelledim dediğiniz programla denedim daha beter oldu hocam 20 fps üstü görmedim

konu ile alakam yok ama eleştirmek gibi olmasın oyun için alınacak laptop'tan fazla hayır bekleme. o fiyatlara düzgün fps alabilecek masaüstü toplardın

Bu modellerde bildiğim tümleşik radeon r7 ve harici 530 ekran kartı var. İkisini dual yapman gerekiyor diye biliyorum. İkisi birleşince 940mx performansına yaklaşır sanırım. Ati ayarlarında dual graphics seçeneği var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri