Bilgisayardan anlayanlar bakabilirmi?

CetinbasCihat

Yasaklanmış
Web sitesi
www.korkuadresi.com
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar aldım 2.ci el driver cdsini felan vermedi yoktu yani bende program yardımı ile baya yükledim yalnız işlemci hızı 2.20

Turbo Bost Teknolojisi İle Max 3.20 GHz diyor ama bende o driver yok internette bulamadım eski bilgisayarımda vardı 2.20 kalıyor yükseltemiyorum oyunlarda kasıyor turbo boost driverini nerde bulabilirim anlayanlar yazabilirmi rica etsem

Casper Nirvana CHY.4702-8N45A-N ürün

Driver Pack Solution son sürüm işini rahatlıkla görür.

Benimkide 2.20 bunu 3.20 yapabiliyormuyuz hocam bulunca banada atarsanız bende yapayım.

hocam işlemciye yük binince otomatik olarak boostlar yani siz sürekli 3.20de çalıştırırsanız boşuna güç tüketmiş olursunuz boost teknolojisi bu yüzden yapıldı zaten

islemci hızı yükseltme PC zarar verir.
Overclock sakat istir arkadaslar parcalarınız cok kaliteli ise belki kaldırır fakat ucuz parcalar ise denemenizi tavsiye etmem.

Bu boost olayının kullanılması için driver mı yüklemek lazımmış.
Kullanıp kullanmadığımızı nasıl anlayabiliriz?

Edit: Şu şekilde gözüküyor.

aYvIcAC.png

3 küsür lü bişeyler olması lazım boostlu hali yanlış hatırlamıyorsam.

GÖREV YÖNETİCİSİ >> PERFORMANS' da detaylı olarak işlemcinizi görebilirsiniz

Birden çok tarayıcı sekme vb., klasör dosya vb açın boosta çalışacaktır zaten

Hocam attığınız linki denemiştim zaten maalesef olmuyor teşekkür ederim :) arkadaşlar işlemci hızınızı yükseltiyor ne kadar arttıracağınızı siz seçiyorsunuz onu zaten söyler intel turbo ile 3,2) felan diye benimki 2.20 3.20 ye kadar çıkarabiliyorlar oyun oynarken felan kasmadan oynuyorsunuz eskiden driver ile rahatça yüklerdim ama şimdi maalesef olmuyor :(

Burdan da anlayamadım hocam ben?
8CcGAIr.png

hocam benim bilgisayarım w8 galiba diğer sürümlerde göstermiyor

---------- Spam Engelliyici 03:18 ---------- Önceki Mesaj 03:18 ----------

Hocam attığınız linki denemiştim zaten maalesef olmuyor teşekkür ederim :) arkadaşlar işlemci hızınızı yükseltiyor ne kadar arttıracağınızı siz seçiyorsunuz onu zaten söyler intel turbo ile 3,2) felan diye benimki 2.20 3.20 ye kadar çıkarabiliyorlar oyun oynarken felan kasmadan oynuyorsunuz eskiden driver ile rahatça yüklerdim ama şimdi maalesef olmuyor :(

hocam bişey sorucam oyun oynarken zaten max işlemci gücüne ulaşmıyo mu ?

Olabilir benimki win7.
Yıllarca kısık kullanmış olmayalımda. :)

hocam benim bilgisayarım w8 galiba diğer sürümlerde göstermiyor

---------- Spam Engelliyici 03:18 ---------- Önceki Mesaj 03:18 ----------

hocam bişey sorucam oyun oynarken zaten max işlemci gücüne ulaşmıyo mu ?

Bende ulaşmıyor hocam şarj kablosunu takmam gerekiyor birde şarjdan çıkarınca olmuyor :)

aynı zamanda fanınız eski tozlu ısınma srunlarını kaldıramıyorsa ya da işlemci üzerindeki ısı ileten macun yıpranmış eskimiş ve veya işini yapamıyorsa lütfen dikkatli olun, işlemciyi yakabilirsiniz aynı zamanda overclock işlemleri garanti kapsamı dışındadır, yeni bilgisayarlarınız için de uygularsanız garanti dışı bırakırsınız. bu durumda ne yapacaksınız eskilerde kullanma yenilerde kullanma :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri