Bilgisayardan Iyi anlayanlar bakabilirmi acil lütfen

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar pc de bir sorun var açılmıyor ne denedim açılmadı yeniden başlatıyorum 2 seçenek çıkıyor 1 . Sistem onarma hakkında 2. Windows normal şekilde başlatma fakat normal şekild başlatmayi seçiyorum Windows logosu felan çıkıyor sonra kendini yeniden başlatıyor onarmaya seciyorum biraz siyah ekrana çıkıyor orda bekliyor sonra normal mavi ekran geliyor ama hicbirsey yok ekranda öyle bomboş güvenli modu felan denedim kendini yeniden başlatıyor sonra otomatik rssetleme iptal ettim alttaki mavi ekran çıktı lütfen yardımcı olurmusunuz tüm dosyalarim youtube belgelErim kayitlarim hep bu pcde ve masaüstünde ler format atarsam Herşeyim gider format atmadan nasıl yapabilirim açana lütfen yardımcı olurmusunuz ..?

jYdQXL.jpg

Onarma işlemi secince bu ekran geliyor böyle kalıyor başka hicbirşey gelmiyor ..

kY5XQm.jpg

Son düzenleme:
Büyük ihtimal HDD arızası

Hocam hata çözümünü bilmiyorum fakat dosyaları Hiren ile dosyalara erişip alabilirsiniz.Ayrıntılı araştırın daha bilgili birisi birşey söylemeden de bir işe kalkışmayın isterseniz..

Live cd ile pc aç dosyaları başka bi hdd yedekle sonra çak formatı %85 formatla düzelir..

Ayni sorun benim laptopumda var, live cd yontemini deneyip format aticaktim ama formatta olmuyor. Ne c nede d diskine girebiliyorum, kitleniyor kaliyor. Buyuk ihtimal hdd gitti. Icindeki bilgileri kurtarayimda yemisim laptopunu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun çok ilginç bir yöntemini bulmuştum :)

Kurtarma ekranında disk imajı yükleye tıklayıp açılan kayıt etme-dosya yükleme penceresinde kopyalama-yapıştırma işlemi yapılabiliyor usb disk'e yedeklersin..

Format atılmıyorsa da windows 7 ve 8 in atılmıyordur onu da ilk önce xp formatı atıp sonra win7 kurarak çözmüştüm en kolayından böyle çözersin, kolay gelsin dostum .)

Son düzenleme:
Ayni sorun benim laptopumda var, live cd yontemini deneyip format aticaktim ama formatta olmuyor. Ne c nede d diskine girebiliyorum, kitleniyor kaliyor. Buyuk ihtimal hdd gitti. Icindeki bilgileri kurtarayimda yemisim laptopunu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Live cd ile pc aç dosyaları başka bi hdd yedekle sonra çak formatı %85 formatla düzelir..

Hocam hata çözümünü bilmiyorum fakat dosyaları Hiren ile dosyalara erişip alabilirsiniz.Ayrıntılı araştırın daha bilgili birisi birşey söylemeden de bir işe kalkışmayın isterseniz..

Büyük ihtimal HDD arızası

Bunun çok ilginç bir yöntemini bulmuştum :)

Kurtarma ekranında disk imajı yükleye tıklayıp açılan kayıt etme-dosya yükleme penceresinde kopyalama-yapıştırma işlemi yapılabiliyor usb disk'e yedeklersin..

Format atılmıyorsa da windows 7 ve 8 in atılmıyordur onu da ilk önce xp formatı atıp sonra win7 kurarak çözmüştüm en kolayından böyle çözersin, kolay gelsin dostum .)

Arkadaşlar laptop un hatd diskini çıkartıp başka bir pc ye taktik d yi görüyor pc fakat c yi görmüyor onarmaya çalışıyoruz onarma ekranı felan gelmiyor bilgisayar ne güvenli mod ne de diğer modları olsun hiç biri ile açılmıyor onarma falanda yapılamıyor benim için önemli olan c diski çünkü youtube hesaplarım kanallarim sifrelerim felan hepsi masaüstünde acaba bu dosyaları almam için bir yöntem varmı ?

Bilgilerinizi kurtarmak konusunda yardımcı olamayacağım ancak bu olay spam çalışan arkadaşlara bir ders olsun. Bilgilerinizi sürekli olarak yedekleyin. Cloud kullanmanızı tavsiye ederim. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri