Bilgisayarim acilmiyor . Onarim yapiyor ama acilmiyor.

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Bilgisayarim acilmiyor. Format atarim ama atamiyorum malesef cunku c de dosyalarim var onlari almam gerek . Bu sorunu nasil hallederim ?

Boyle kaliyor bilgisayar. Guvenli moddan aciyorum yine ayni boyle kaliyor .

Hocam windows live isini gorur saniyorum bi arastir

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi windows vardı... W10 a format atarken c de ki dosyalari yedeklemiyor muydu...olmadi format sonrasi dosya kurtarmaya çalışırsınız.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

win 7 kurunca zaten eski dosyaları windows old diye kaydedr ama biçimlendirme yapmadan kurun mutlaka

[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] doğru demiş. En mantıklısı o sanırım.

Hangi windows vardı... W10 a format atarken c de ki dosyalari yedeklemiyor muydu...olmadi format sonrasi dosya kurtarmaya çalışırsınız.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Win 7 hocam

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

win 7 kurunca zaten eski dosyaları windows old diye kaydedr ama biçimlendirme yapmadan kurun mutlaka

Dogru diyon hocam

live cd ile açacaksın alacaksın ;) araştır sıkıntı yok bişey olmaz verilerine ..

Formatla uğraşma zaman kaybı yaşatır.Nette mini windows diye arattır.Cd den yada usb den ön yükleme yaparak verilerini yedekleyebilirsiniz.

Format atiyorum simdi halledemedim bir turlu ? Formattan sonra o dosyalari kurtarma şansim var mi acaba ?

benim pc ye de böyle bişey olur diye korkuyorum ya 1 ay sonra pc değiştircem ama işte benim için çok önemli dosyalar var flash disk'e atmaya kalksam sığmaz boyutları çok büyük bunun için öneriniz var mı

Harddisk bozuk muhtemelen onarım yapılamıyorsa format da tamamlanmayabilir.

Geçen gün benim bilgisayar aynı şekilde açılmıyordu, ne format ne onarım işe yaramıyordu, hdd'yi söküp içinden dosyaların bir kısmını 2 günde alabildim sonunda hdd tamamen bozuldu bir kısmı kaldı, ssd alıp w10 kurdum şuan 10 dakikada format tamamlanıyor.Bu mekanik disk tam bir bela düzenli yedek almak şart.

---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------

benim pc ye de böyle bişey olur diye korkuyorum ya 1 ay sonra pc değiştircem ama işte benim için çok önemli dosyalar var flash disk'e atmaya kalksam sığmaz boyutları çok büyük bunun için öneriniz var mı

Harici disk...

c ve d kullanıyorsan d de yedekle bir şey olursa c yi formatlarsın hiç bir şey de olmaz.

Kurtard cok sukur .. yarin ilk isim 256 gb ssd almam gerek laptoba . Vatan computerden bana ssd onerir misiniz acaba

Samsung 250GB 750 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar

Al bunu sevmezsen yüzüme tükür

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 23:06 ----------

Ama tavsiyem bütçeyi sık 500 lük al.Emin ol yetmiyor pişman oluyorsun.

Yeter 240 gb bana hocam . Arkadasta bunu onerdi bana . Pcm 3.5 senelik cok cok iyi degil. 5gb ram i5 500 gb disk var suan 1 gb ekran karti acer marka. Hizli olsun sorun cikarmasinda gerisi pek onemli degil :)

Peki hocam bu disk benim bilgisayara olur mu ki :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri