Bilgisayarım nasıl sizce

mixnewss

Kayıtlı Üye
arkdaslar meraba ben genellikle yarış ve simülatör ve son olarkda pes v fifa oynamak ve bunları videoya çekip gameplay kanalı açmayı düşünüyorum sizce bilgisayarımın özellikleri yeterlimi
resimler ektedir

Ekli dosyalar

• ps2.jpg
    ps2.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 105
  • pc1.png
    pc1.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 110
ekstra bişey alamay gerek yok yani paraça hocam dimi

yarı özellikli pc ile batllefield 4 felen kasmadan oynadıydım masaüstüydü ama her oyunu açması lazım bu senin pc nin hatta 2020 2025 e kadar çıkan tüm oyunalrı bile açması lazım

yarı özellikli pc ile batllefield 4 felen kasmadan oynadıydım masaüstüydü ama her oyunu açması lazım bu senin pc nin hatta 2020 2025 e kadar çıkan tüm oyunalrı bile açması lazım

yok hocam oakdar değil :D

ama sen battlfıeld4 ü oynadıysan ben pes fıfa rahatlıkla oynarım heardle 2015 çıkıncaİ:D

8 gb ram var kardşeim işelmcide güzel her oyunu oynarsın fifa pes kasmaz bu makinada

gayet yeterli ve şuanki tüm oyunları kasmadan oynayabilirsin diye düşünüyorum.. ama windows 8.1 yapsan daha iyi olur sanki.

bende amd sistem topladım güzel oldu 8 çekirdek işlemci fln gerçekten iyi biraz gürültülü ama hızı gerçekten süper :D

bende amd sistem topladım güzel oldu 8 çekirdek işlemci fln gerçekten iyi biraz gürültülü ama hızı gerçekten süper :D

Kaça topladınız hocam ? Birde parçalarını yazabilmeniz mümkün mü ? Bende amd toplamayı düşünüyorum.

yalnızca ekran kartını değiştirirsen yüzde 30-40 performans artışı sağlayabilirsin oyunlarda
tabi güç kaynağının +80 500 watt olması gerek alacağın yeni ekran kartı ise r9 270 ve üzeri ya da nvidia 660 ve üzeri olmalı.

[MENTION=8951]ahzem[/MENTION] [MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] [MENTION=12754]eptenaykiriyim[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] [MENTION=8811]bykd[/MENTION]

CEvap verdginiz için teşekkürler benim kadamdaki fikir orjianl ckyeli oyun cdsi alıp bu oyunu net üzerinden tüm gün oynamak ve sürekli oynarken kayıt yapmak:D sonra bu videoları tek tek renderleyip ytye atmak hocam aboneler oluştukcada onlıne oyun için orjinal cdsi olanlarla net üzerinden kapışmak mesela abonem olupda beni yenene ufak bir ödül vermek mesela kanalımın ismi yazılı tshırt kalem vs promosyon ürünleri gibi sizce mantıklı olurmu biraz diger gameplaylerden farklı bir düzen yani:D

Marioyu bile kaldırmaz bu makine adresi yolluyorum bana yolla ben eker biçer düzeltirim bunu laptoptan sıkılmaya başladım..Ha sana yollamam diyorsanda benzin döküp yak

çok s_e_x_y :D

işin gırgırı aynı anda farklı işlemler yapabilirsin. hedeflerindeki oyunlarıda çok rahat rahat rahat oynayabilirsin....

Kaça topladınız hocam ? Birde parçalarını yazabilmeniz mümkün mü ? Bende amd toplamayı düşünüyorum.

oQaoaR.jpg

bazı şeyleri ucuza kaçmak zorunda kaldım :D onları zamanla yükselticem.Power la Ram i. Ayrıca Blu Ray koydum ben onu çıkartırsan fiyat baya iner. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri