Bilgisayarımdaki Şifreleri İstediğim Yere Kaydetmek

grumpynub

Kayıtlı Üye
Selam abilerim arkadaşlarım

Bir konuda yardıma ihtiyacım var ailemden birisinin güvenliği için kendi bilgisayarıma kuracağım herhangi bir şey sayesinde girilen şifrelerin bir maile veya bir txt dosyasına kaydedilmesini istiyorum.

Örneğin bilgisayarımda facebook hesabına giren bahsettiğim kişinin mail ve şifresini öğrenmem gerekiyor.

Bunun için bir program var mı? Nette aradım hepsi virüslü, çalışmayan programlar.

Teşekkür ederim

keylogger istiyorsun yani :)

Yok sadece benim bilgisayarımdan giriş yapan birinin şifresini öğrenmek. keylogger başka bilgisayarlara atılan virüs diye biliyorum :D

Eğer yasaklıysa özür dilerim fakat kendi bilgisayarım olduğu için ve iyilik amaçlı olduğu için öğrenmek istedim

Yok sadece benim bilgisayarımdan giriş yapan birinin şifresini öğrenmek. keylogger başka bilgisayarlara atılan virüs diye biliyorum :D

Eğer yasaklıysa özür dilerim fakat kendi bilgisayarım olduğu için ve iyilik amaçlı olduğu için öğrenmek istedim

Nereden bilelim senin bunu zararsız kişilere karşı kullanmayacağını? Şahısların mahremiyetine girmek çok ayıptır.

hocam keylogger a ihtiyacın var ama keylogger diyince herkesin aklına virus geliyor nedense

keylogger = bilgisayarınızdaki tuşları veya aktiviteleri kaydeden programlar

sen bu keyloggerı gizleyerek başka pc de gizlenerek veri göndermesini sağlarsan trojan yyani virus olur.

yasal keylogger programları var ve bunun kontrolu yine kurulan pc den ileriye gitmez ve tamamen legaldir.

en basit örnek

Keylogger İndir - Bilgisayar Takip ve İzleme Yazılımı - Tamindir

Top keyloggers of 2016 for home monitoring, parental control and employee monitoring tested, compared and reviewed

Keylogger Bedava Yukle: Spyrix Keylogger Free

bunlar gibi lisanslı yada ücretsiz programlar var

sadece bilinen sitelerden indir bu tarz programları tutupta keylogger programını program paylaşan forum veya bloglardan indirirsen riskli ama gezginler tam indir gibi yasal sitelerden indirirsen sıkıntısı yoktur.

antivirüsler de siliyor bu lisanslı deiğiniz yazılımları
kendi bilgisayarın dahi olsa siber casusluk yasa dışıdır

Son düzenleme:
antivirüsler de siliyor bu lisanslı deiğiniz yazılımları
kendi bilgisayarın dahi olsa siber casusluk yasa dışıdır

İyi de ben demiyorum ki bir progam olsun yüklenen bilgisayardan mailime gelsin.

Sadece kendi bilgisayarım. Kendi kuzenim beni gidip siber casus diye dava etmez herhalde? Ayrıca kötü bir niyet yok ortada. Neyse yapacak bişey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri