Bilgisayarımı Yenilemek İstiyorum Nasıl Yol İzlemeliyim?

Y4LN1Z_PR3NS

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ceponay.com
Merhabalar.

Geçende de ekran kartı alacağımı bildirmek amaçlı konu açmıştım fakat anakart, ram, işlemci ne kadar kötü bilmiyorum. Eğer yenisi alınması gerekiyorsa ona göre yenisini alayım. Bilgili olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? Sizce ne yapmayalım.

Ram, ekran kartı, işlemci, anakart bilgilerimi yolluyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Hocam ram ekran kartı işlemci vs. değiştirin bence durumunuz müsaitse . Ama bunları değiştirirken anakartı vs. değiştirmeniz gerekir büyük ihtimal sistem eskiye benziyor . Bu yüzden yeni bir bilgisayar almak daha mantıklı bence

Hocam ram ekran kartı işlemci vs. değiştirin bence durumunuz müsaitse . Ama bunları değiştirirken anakartı vs. değiştirmeniz gerekir büyük ihtimal sistem eskiye benziyor . Bu yüzden yeni bir bilgisayar almak daha mantıklı bence

Evet sistem malesef eski. Aslında 512 mb bile ekran kartı olsa az zaman geçirsem iyi olacak 2-3 ay yeter. Sonra iyi bir pc alırım diye düşünüyorum. Fakat DDR4 olduğundan hiçbir yerde ekran kartı yok malesef...

Evet sistem malesef eski. Aslında 512 mb bile ekran kartı olsa az zaman geçirsem iyi olacak 2-3 ay yeter. Sonra iyi bir pc alırım diye düşünüyorum. Fakat DDR4 olduğundan hiçbir yerde ekran kartı yok malesef...

bence çok oyun oynamıyorsanız render işi vs yapmıyorsanız 1000 liralık bir bilgisayar çok rahat işinizi görür youtube işiyle ilgileniyorsanız çoğunlukla

Bencede çok pahalı almayın aldım ben pişmanım daha ucuz bi makinada işimi çok rahat görürdü :)

Uygun fiyatlı bir notebook öneririm hocam.
CASPER CN.TKP-847C NOTEBOOK - NOTEBOOK - Teknosa.com
İşinizi görür mü bilmem ama youtube işleri için kullanılabilir. 700TL

Merhabalar.Konu Hakkında yorum yapmadan önce belirteyim mesleğim bilgisayar tamiri ve bakımı.Yani söylediklerimi dikkate alabilirsiniz.Arkadaşın önerdiği bilgisayarı almayın bence evet doğru youtube için ideal olabilir fakat daha iyi makinelerde bulabilirsiniz.Gittigidiyor gibi sitelerden biraz araştırırsanız doğru kararı verirsiniz diye düşünüyorum.

sistem neredeyse benimki gbi fakat rami 4 yaptım fx 5200 ekran kartım bozuldu geçende daha iyi bir ekran kartı aldım ama ekran kartı yinede işime yarıyordu (oyun oynamam) bence fazladan paran varsa bu pcyi satıp yepyeni bir kasa alman, eğer paran yoksa rami 4 yap yeterli ekran kartında youtube işleri iiçin kullanılabilecek bir tür.

Aslında 64 bit(512 mb) ekran kartım bile olsa şu anlık yeter düşüncesindeyim. Canım sıkıldığında League of Legends oynarım yeter zaten sonradan daha iyi bir pc alabilirim. Fakat dediğim gibi DDR4 ekran kartı bulamıyorum.

1300-1400 TL ye seni rahat 7-8 yıl götürecek sistem alabilirsin kendine ama AMD kullanmanı tavsiye ederim hem ucuz hem kaliteli ben yeni parçalarımı sipariş ettim bekliyorum

bir bilgisayarın ram'i 4 ten aşşağı olmamalı
4 olduğunda yapılmayacak şey yoktur :)

Fx 5200 yerine aldığım ekran kartının modelini hatırlamıyorum yarın istersen modeli söylerim gayet memnunum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bence parça değiştirmekle uğraşmayın anakartınızıda değiştireceksiniz falan bi dünya iş . bütçenize göre bir bilgisayar almanız daha iyi olacaktır bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri