Bilgisayarsız ilk gecem

Laptop sahibi olmadığım için şehir dışına çıktığım zamanlarda direk alışıyorum bilgisayarsızlığıa. Akıllı telefonum da yok.

Ama yaşadığım evde bilgisayarım olmasa cidden büyük bi sorun olurdu benim için. Düşünmesi bile ürkütücü.

Devir artık iletişim devri. İstisnaları ayrı tutmak şartıyla bilgisayarsız, internetsiz yaşamak bizim gibi jenerasyonlar için artık çok zor!

Evden 1 hafta çıkmadığımı, faturaları, yemek siparişlerini internetten verdiğimi biliyorum. Çokta önceleri değil, geçen hafta :).

Bende aynı durumdayım birebir beni anlatmışsın :)
Yalnız bir tek masaüstü bozulunca laptop alındı fark bu. :)Şehir dışına çıkınca 1-2 internete girmem çok ta sevinirim internet olmadığı zaman. İnsanlığının farkına varıyor insan teknolojiden uzak tamamen doğal. :)
Ama youtube den sonra nasıl olur bilmiyorum. İlk bir ay sabah 7 de yattım bu işe başlayalı. Son 2 gündür uykumu düzene sokmaya başlıyorum üni de başladı sonuçta dikkat etmek lazım. Ama forumda bazıları gerçekten kendine ağır işkence ediyor. Baş harfi nescafe3in1 :) Herşeyin başı sağlık kardeşim ilerde pişman olma sonra. Geçen seanone ye yazmıştın bu mesaj ona istinaden di :)

Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın... Aminnn.

(evladım gibi severim pc yide) :)

ben 1 hafta internetsiz kaldım kafayı sıyırıyodum. fena bağımlıymışız meger.

İnşallah bu gece tamamdır. Olan 125 dolara olacak ama olsun hayırlısı bu arada dun gece uyumadım

Beterin beteri varmış bende kendimi bilgisayar bağımlısı sanardim

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Walla bende 2-3 senedir surekli internet cafelerde para harcardim ama sonra bu is karsima cikti allah sebep olandan razi olsun.

hergun en az 5-10 tl harciyordum ama sonra guzelce bi hesap yaptim ve ilk kazancimla guzel bi bilgisayar aldim toshiba kirmizi renk 8gb ram i3 islemci saglam 650 den aldim. 3 aydir kullaniyorum sikinti yok elhamdullilah eskiden cepte param yoktu bilgisayar aldiktan sonra para sikintisi cekmedim simdbeinternet cafeye giderken bile geceleri yatamiyordum simdi nilgisayara bisey olsa ne yapicam :) yine int. cafe gidecem gecmis olsun walla bende ne yazdigimi anlamadim ama vardir icinde anlatabildigim bisey :D beni bunu yazmaya tesvik eden ne onuda anlamadin telefondan yazdigim ebn uzun yorum :D

yok artık bu kadar yapmayın :) ben bilgisayar kullanmaya başladığım da atari salonları taş devrini yaşıyordu. atari salonları yok gibi birşeydi hatta. o gün bugündür pc içerisindeyim. Aşırı derece de hard bir kullanıcıyım hatta oturduğum sandalyelerin bacaklarını oturmaktan kırmısımdır. 3-4 tane abartısız sandalye degıstırdım 1 senede. internetim kapandı, bilgisayarım bozuldu falan 3 ay cok rahattım. hatta hayat daha guzel geldi :)

ben tam tersiyim evdeyken tam bağımlıyım ama tatile veya iş için bir yere gidip 30 -40 gün internete girmeyip hiç rahatsızlık duymadığımıda bilirim sorun deıl hani derler ya olsada oluyo olmasada oluyo :D:rolleyes: youtube kanallarımı hiç takip etmem öyle arada 15-20 güne bi rutin bi kontrol tmm dır.içerik sorun yaratmadığından daha bugüne kadar kanal kapattırmadım hiç :D kısaca rahatım abi bea:rolleyes::rolleyes::D:D:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri