Bilim duragi ile yolları ayırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gece olmaz daha içimdeki sinir ve hüzün bitmedi :D bitince benim konularımdan bol bol göreceksin ilk önce yönetim ile konuşmam lazım sontorun konuları diye bölüm açmalarını saglayacagım en çok hiti alacaak kategori o olacak :D
Yok öyle bisey.Her konunun katagorisi zaten var. Sizinkisi biraz ego tatmini olmuş. Bu forum youtube forumu grafik tasarım forumu değil, ancak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Kendi ismi altında konusu olan tek bir kişi vardır bu forumda, oda [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] dır. Oda Türkiye ye youtubu tanıtan ve bu konuda büyük emek sarfeden ustadimizdir.Sizin konularınızı takip ediyorum, ben sistem mühendisiyim bizim işte şöyle bi laf var " sistemci insan yapabileceğini söyleyen değil, söylediğini yapan insandır" Hergun bi proje ile ses duyurmaya çalışıyorsunuz, bi proje yapın bırakın siz onu ovmeyin sonunu getirin her yaptığınız proje gibi yarim kalmasın. 50 tane proje dediniz bugün çıkmış bi müddet bisey yok diyosunuz. Kendi alanimda çok makale yazdım ama bu gün yaptığım işi etiket olarak kullanmadım çevremdekiler zaten görüyor tebrik ediyor bisey anlatmama gerek yok yaptığım is kendini zaten anlatıyor. Sakin mesajımı alıntılamayın. Biz modlarin üyeler ile polemiğe girmesi yasak ama son yazdığınız mesajdan sonra bu mesajı atmasam bu gece uyuyamazdım.
Kimse alternatifsiz değildir..

İyi forumlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok öyle bisey.Her konunun katagorisi zaten var. Sizinkisi biraz ego tatmini olmuş. Bu forum youtube forumu grafik tasarım forumu değil, ancak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Kendi ismi altında konusu olan tek bir kişi vardır bu forumda, oda [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] dır. Oda Türkiye ye youtubu tanıtan ve bu konuda büyük emek sarfeden ustadimizdir.Sizin konularınızı takip ediyorum, ben sistem mühendisiyim bizim işte şöyle bi laf var " sistemci insan yapabileceğini söyleyen değil, söylediğini yapan insandır" Hergun bi proje ile ses duyurmaya çalışıyorsunuz, bi proje yapın bırakın siz onu ovmeyin sonunu getirin her yaptığınız proje gibi yarim kalmasın. 50 tane proje dediniz bugün çıkmış bi müddet bisey yok diyosunuz. Kendi alanimda çok makale yazdım ama bu gün yaptığım işi etiket olarak kullanmadım çevremdekiler zaten görüyor tebrik ediyor bisey anlatmama gerek yok yaptığım is kendini zaten anlatıyor. Sakin mesajımı alıntılamayın. Biz modlarin üyeler ile polemiğe girmesi yasak ama son yazdığınız mesajdan sonra bu mesajı atmasam bu gece uyuyamazdım.
Kimse alternatifsiz değildir..

İyi forumlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: Alıntılama demistim. (doganuzun)

Moderatör tarafında düzenlendi:
artık bıkkınlık geldi konuyu da reportladım.Kusura bakma ama senin ne yaptığın milleti ilgilendirmiyor

konuyu reportla ben bunu sadece yazdım polemiğe taşımadım anladın mı bana mesajlar geldigi için bardak adresini nereye yazıcaz vds yi nereye yazıcagız vs. onun için yazdım senin gibi birkaç kii polemiğe çevirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri